siwi Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Odesláno 24. května 2015 Hodinky, které byly na počátku mého hodinkového bláznění a jako dárek je stále mám. Decetně vytuňené safírem s AR, používám i pro nastavování času na ostatních časoměřičích - dělají totiž tak sekundu za rokSekundu za rok? Tam je nějaký termokompenzovaný strojek nebo jsi měl štěstí na kus?
Ondrej71 Odesláno 24. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 24. května 2015 Sekundu za rok? Tam je nějaký termokompenzovaný strojek nebo jsi měl štěstí na kus?Štěstí na kus
Bells Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Odesláno 25. května 2015 Několik potápek, co jsem měl a už nemám, ve vodním prostředí.. Bomba! Všechno naprosto perfektní fotky, horko těžko bych z toho vybral nejlepší fotku, ale možná ty Crepasy a Tudor, vážně paráda.
Ondrej71 Odesláno 25. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 25. května 2015 Bomba! Všechno naprosto perfektní fotky, horko těžko bych z toho vybral nejlepší fotku, ale možná ty Crepasy a Tudor, vážně paráda.Crepasy focené v Koperu, Seika na Moravě
Ondrej71 Odesláno 25. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 25. května 2015 B&W Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Odesláno 25. května 2015 Excelentni retro nadech foto, opravdu skvele pane.
Ondrej71 Odesláno 27. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. května 2015 Díky Ještě pár s africkou tematikou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 27. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. května 2015 Nový přírůstek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kristian.nov Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 (upraveno) Ty Sinny ti teda drží nezvykle dlouho Ondro:-) SKX dobrý za ty koruny co? Už máme dvoje stejný hodinky :-D Ještě zkus Damasko :-DD Upraveno 27. května 2015 uživatelem Kristian.nov
Ondrej71 Odesláno 27. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. května 2015 Ty Sinny ti teda drží nezvykle dlouho Ondro:-) SKX dobrý za ty koruny co? Už máme dvoje stejný hodinky :-D Ještě zkus Damasko :-DDSINNY jsou definitivní Skx jsou super. Mel jsem 007, vytunil je a prodal. A tyhle asi taky vytuním, aspon double domed saphire . Damaska jsem mel od Miceyho na zkoušku, nebyly spatny, ale ... Neco mi tam chybělo Docela se mi libi nekteré modely s lunetama, uvidíme časem
Kristian.nov Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 SINNY jsou definitivní Skx jsou super. Mel jsem 007, vytunil je a prodal. A tyhle asi taky vytuním, aspon double domed saphire . Damaska jsem mel od Miceyho na zkoušku, nebyly spatny, ale ... Neco mi tam chybělo Docela se mi libi nekteré modely s lunetama, uvidíme časem Až přijedeš ukážu ti ty moje:-)
Ondrej71 Odesláno 27. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. května 2015 Až přijedeš ukážu ti ty moje:-)Musím dojet, dlouho jsme nebyli na pivo
Ondrej71 Odesláno 28. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 28. května 2015 Podvečerní Sinny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Karussell Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Odesláno 29. května 2015 Krásný fotky, začínaj se mi líbit čím dál víc
Ondrej71 Odesláno 31. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 31. května 2015 Krásný fotky, začínaj se mi líbit čím dál víc Díky
Ondrej71 Odesláno 31. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 31. května 2015 EsKáIxka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tichus Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Odesláno 31. května 2015 Tak mě napadá, jak někdo nechá nafotit u fotografa svoje děcka nebo modelky si nechají nafotit book, tak by nebylo špatné zajít za Ondřejem (nebo tengem a podobnýma) a nechat si nafotit svoje hodinky
Bells Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Odesláno 31. května 2015 Paráda Ondro, SKX jsou skvělé a měl je tu snad úplně každý minimálně jednou, sám jsem je měl už několikrát a hned tou první fotkou jsi mi připomněl ty mé poslední, protože ty jsem modifikoval právě na Coke zabarvení a byla to asi nejlepší verze jakou jsem měl, podle mě to bylo i leší než modré 009, možná i proto, že to není tak často k vidění, nevím Každopádně hodinky jsou to skvělé v jakékoliv verzi a opět jsi je i skvěle nafotil.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se