Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 14. 6. 2015 v 20:24, prischera napsal:

Moc pěkný fotky Ondro, je vidět, že si od telefonních dob docela vyrostl. :) Na mě jsou sice některé úpravy maličko přes, ale proti gustu :). A ty SKX jsou prostě famózní, mám s nima úplně stejnej problém . Koupil jsem je jen tak, než se mi vrátí 399, a teď nejdou z ruky :)

Díky Kubo, od fotografa jako ty to potěší velice :). Snažím se postprocessing hodně omezit, člověk se pořád učí. 

SKX jsou fakt pecka, asi s k nim objednám stejný mesh jako na Sinny.

Odesláno
  V 14. 6. 2015 v 20:31, Povidláček napsal:

Ondro paráda! Mám je objednané a na cestě a chodím si sem krátit čas při čekání a slintat nad tvejma supr fotkama! Doufám, že budu mít taky štestí na kus, co se přesnosti týče. Slyšel jsem že je to s přesností u SKX docela divoký, někomu půl min.denně a pak jako tobě skoro 0.

Dík :). Já měl zatím docela štěstí, tyhle jsou přesnější než COSC :lol2: a předchozí 007 byly taky docela přesné. 

Odesláno

Takové neobvykle temné fotky, ale k těm Moonům to i jde, jako vždy se ti to prostě povedlo, co ti ještě také říkat :) Já obdivuju i tu nápaditost, pokáždé máš úplně jiné fotky a je to paráda.

Co vůbec MM? Koukal jsem, že už jsou zase hned v prodeji, že ty sis je pořídil jen kvůli dalším fotkám do vlákna? :)

Odesláno
  V 23. 6. 2015 v 10:44, VintageLover napsal:

Krása Ondro. Vždycky když kouknu na fotky Tvých Moonů, tak mám radost. :)

Diky Karle, vážím si toho :cheers:

V 23. 6. 2015 v 10:53, Bells napsal:

Takové neobvykle temné fotky, ale k těm Moonům to i jde, jako vždy se ti to prostě povedlo, co ti ještě také říkat :) Já obdivuju i tu nápaditost, pokáždé máš úplně jiné fotky a je to paráda.

Co vůbec MM? Koukal jsem, že už jsou zase hned v prodeji, že ty sis je pořídil jen kvůli dalším fotkám do vlákna? :)

Diky :), snažím se, aby to nebyla nuda, snad se mi to aspon trochu daří :cheers:

MM jsem strašně dlouho znovu chtel, Lovce jsem ukecával dva měsíce ať mi je prodá ;) .. Ale ted je šance koupit něco co chci asi jeste vic, tak dávám kačky dohromady ..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...