Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 6. 7. 2015 v 9:54, Akam napsal:

Zrovna v sobotu jsem kamosovi ukazoval R pepsiny a napadla mě tato myšlenka na foto

A docela to i zvětšuje :)

Odesláno

Koukám, že si ty B užíváš, takže to bylo to, na co jsi čekal a prodával kvůli nim? Samozřejmě ti k nim opožděně gratuluji a užívej i nadále, fotky děláš jako vždy perfektní, pořád mě to tu baví tak, jako když jsem vlezl do tvého vlákna poprvé.

Odesláno
  V 7. 7. 2015 v 6:42, Bells napsal:

Koukám, že si ty B užíváš, takže to bylo to, na co jsi čekal a prodával kvůli nim? Samozřejmě ti k nim opožděně gratuluji a užívej i nadále, fotky děláš jako vždy perfektní, pořád mě to tu baví tak, jako když jsem vlezl do tvého vlákna poprvé.

Jj, to bylo kvůli Rybkám. Užívám si je moc, mám je stejně jako Moony už potřetí :), snad tentokrát trvale ;). Sháněl jsem je tentokrát docela dlouho, je z nich poměrně nedostatkové zboží...

Ted už jen něco na doplnění do ideální trojice.

Zvažuju :

Expy I

SMP

TH Aquaracer

Tudor Black Bay Blue nebo Red

Expy jsou momentálně nad moje možnosti.

SMP - nejsem si jisty, že je to to pravé a měl jsem je už 2 x ...

TH - asi nejvíce mě láká jako univerzal na každy den

Tudory - modre jsem mel a byly super, cervene jsem nemel, jsou to moc fajn hodinky ..

Dilema :(

Odesláno (upraveno)

Máš dvě (krásný) masovky, jdi do něčeho.. míň okoukanýho. Tudle dvojici by kupříkladu výborně doplnil Jean Richard Terrascope. Nebo, hm.. Damaska? :)

terrascope.jpg

EDIT: Ježišmarjá, a na bondovky se už teda fakt vykašli:)

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

Já bych nejraději řekl Bondovky, ale jelikož moc dobře vím, že už jsi je měl 2x a ani jednou to nedopadlo, tak možná ty červené Tudory, abys měl alespoň trošku změnu proti modrým, které už jsi také měl. Myslím, že i na focení by ty červené byly super, jistě bys vymyslel nějaké vhodné zátiší, např. červeného vína máš očividně dost :)

Odesláno

jj potvrzuji, červené Tudory jsou oproti modrým fakt jinde (mám je na doma když přijde návštěva, nebo na občasné víkendové procházky), tedy pokud je chceš k jiným hodinkám. Pokud bych chtěl mít jedny, tak bych šel asi do modrých.

Odesláno
  V 7. 7. 2015 v 10:32, Micey napsal:

Máš dvě (krásný) masovky, jdi do něčeho.. míň okoukanýho. Tudle dvojici by kupříkladu výborně doplnil Jean Richard Terrascope. Nebo, hm.. Damaska? :)

EDIT: Ježišmarjá, a na bondovky se už teda fakt vykašli:)

Hele, Damaska me fakt už taky napadly, ten model co máš ty, ale jen s vnitřním AR by nebyl špatný

V 7. 7. 2015 v 10:48, Bells napsal:

Já bych nejraději řekl Bondovky, ale jelikož moc dobře vím, že už jsi je měl 2x a ani jednou to nedopadlo, tak možná ty červené Tudory, abys měl alespoň trošku změnu proti modrým, které už jsi také měl. Myslím, že i na focení by ty červené byly super, jistě bys vymyslel nějaké vhodné zátiší, např. červeného vína máš očividně dost :)

Tak co o to, fotogenické ty červené Tudory budou :), k nové zásilce argentinského merlotu by se hodily ;)

V 7. 7. 2015 v 11:04, wizard-ov napsal:

jj potvrzuji, červené Tudory jsou oproti modrým fakt jinde (mám je na doma když přijde návštěva, nebo na občasné víkendové procházky), tedy pokud je chceš k jiným hodinkám. Pokud bych chtěl mít jedny, tak bych šel asi do modrých.

Modré jsou fajn, ale spise asi chci změnu. Neprodáš je? :cheers:

V 7. 7. 2015 v 11:19, villain83 napsal:

Neco vintazniho do komba te nelaka?

Já beru ty Moony tak trochu jako vintážní a trochu oblekovky. Na neco skutečně vintazniho se zatím moc necítím.
Odesláno
  V 7. 7. 2015 v 11:50, Ondrej71 napsal:

Hele, Damaska me fakt už taky napadly, ten model co máš ty, ale jen s vnitřním AR by nebyl špatný

to neni neřešitelnej problem  :)

další kdo by je uměl pěkně nafotit

Odesláno

K Moonum a Beckum jedine neco bez AR. Ja se docela casto dostavam do situace kdy musi na ruku gecka, protoze se bud bojim vody nebo me mimo praci rozciluje neustale usmudlanej AR. Moony taky beru jako oblekovky:) Kupodivu musim driv, ze by se mi nekdy skoro hodily LHC co jsem prodal.

Odesláno
  V 7. 7. 2015 v 12:03, MJ. napsal:

to neni neřešitelnej problem  :)

další kdo by je uměl pěkně nafotit

Což o to, fotily by se dobre :)

V 7. 7. 2015 v 12:47, Micey napsal:

Přijeď Ondro, dáme pivko, pak projedem tvůj novej vůz a nakonec ti pučim Déčka..:D

To zní jako dobrý plán na srpen :)

V 7. 7. 2015 v 13:51, xcmaniax napsal:

K Moonum a Beckum jedine neco bez AR. Ja se docela casto dostavam do situace kdy musi na ruku gecka, protoze se bud bojim vody nebo me mimo praci rozciluje neustale usmudlanej AR. Moony taky beru jako oblekovky:) Kupodivu musim driv, ze by se mi nekdy skoro hodily LHC co jsem prodal.

Souhlas, venkovní AR beru na Béčkách, k těm patři, ale jinak by me stval. Musí to byt neco pouze s vnitřním
Odesláno

Krásné fotky. Mně se nikdy tím mobilem nepovedlo zachytit tu hloubku detailu a ten luxusní ciferník.  Bbyly to vesměs jen takové rychlocvaky ;) 

Odesláno
  V 7. 7. 2015 v 16:20, T1000 napsal:

Krásné fotky. Mně se nikdy tím mobilem nepovedlo zachytit tu hloubku detailu a ten luxusní ciferník. Bbyly to vesměs jen takové rychlocvaky ;)

Náhodou me se tvoje fotky rybek líbily a hodne dlouho me pokoušely ;)

Odesláno (upraveno)

Večerní hrátky s Rybkama - bez jakéhokoli postprocessingu. Fuji fotí dobře :)post-18261-0-05053600-1436723180_thumb.jpg

post-18261-0-89234900-1436723208_thumb.jpg

post-18261-0-71128800-1436723237_thumb.jpg

post-18261-0-61148000-1436723276_thumb.jpg

post-18261-0-31835100-1436723310_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Ondrej71

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...