Ondrej71 Odesláno 6. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. července 2015 V 6. 7. 2015 v 9:54, Akam napsal: Zrovna v sobotu jsem kamosovi ukazoval R pepsiny a napadla mě tato myšlenka na fotoA docela to i zvětšuje
Bells Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Koukám, že si ty B užíváš, takže to bylo to, na co jsi čekal a prodával kvůli nim? Samozřejmě ti k nim opožděně gratuluji a užívej i nadále, fotky děláš jako vždy perfektní, pořád mě to tu baví tak, jako když jsem vlezl do tvého vlákna poprvé.
Ondrej71 Odesláno 7. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. července 2015 V 7. 7. 2015 v 6:42, Bells napsal: Koukám, že si ty B užíváš, takže to bylo to, na co jsi čekal a prodával kvůli nim? Samozřejmě ti k nim opožděně gratuluji a užívej i nadále, fotky děláš jako vždy perfektní, pořád mě to tu baví tak, jako když jsem vlezl do tvého vlákna poprvé.Jj, to bylo kvůli Rybkám. Užívám si je moc, mám je stejně jako Moony už potřetí , snad tentokrát trvale . Sháněl jsem je tentokrát docela dlouho, je z nich poměrně nedostatkové zboží...Ted už jen něco na doplnění do ideální trojice. Zvažuju :Expy I SMPTH AquaracerTudor Black Bay Blue nebo Red Expy jsou momentálně nad moje možnosti. SMP - nejsem si jisty, že je to to pravé a měl jsem je už 2 x ...TH - asi nejvíce mě láká jako univerzal na každy denTudory - modre jsem mel a byly super, cervene jsem nemel, jsou to moc fajn hodinky .. Dilema
Micey Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 (upraveno) Máš dvě (krásný) masovky, jdi do něčeho.. míň okoukanýho. Tudle dvojici by kupříkladu výborně doplnil Jean Richard Terrascope. Nebo, hm.. Damaska? EDIT: Ježišmarjá, a na bondovky se už teda fakt vykašli:) Upraveno 7. července 2015 uživatelem Micey
Bells Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Já bych nejraději řekl Bondovky, ale jelikož moc dobře vím, že už jsi je měl 2x a ani jednou to nedopadlo, tak možná ty červené Tudory, abys měl alespoň trošku změnu proti modrým, které už jsi také měl. Myslím, že i na focení by ty červené byly super, jistě bys vymyslel nějaké vhodné zátiší, např. červeného vína máš očividně dost
wizard-ov Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 jj potvrzuji, červené Tudory jsou oproti modrým fakt jinde (mám je na doma když přijde návštěva, nebo na občasné víkendové procházky), tedy pokud je chceš k jiným hodinkám. Pokud bych chtěl mít jedny, tak bych šel asi do modrých.
villain83 Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Neco vintazniho do komba te nelaka?
Ondrej71 Odesláno 7. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. července 2015 V 7. 7. 2015 v 10:32, Micey napsal: Máš dvě (krásný) masovky, jdi do něčeho.. míň okoukanýho. Tudle dvojici by kupříkladu výborně doplnil Jean Richard Terrascope. Nebo, hm.. Damaska? EDIT: Ježišmarjá, a na bondovky se už teda fakt vykašli:) Hele, Damaska me fakt už taky napadly, ten model co máš ty, ale jen s vnitřním AR by nebyl špatný V 7. 7. 2015 v 10:48, Bells napsal: Já bych nejraději řekl Bondovky, ale jelikož moc dobře vím, že už jsi je měl 2x a ani jednou to nedopadlo, tak možná ty červené Tudory, abys měl alespoň trošku změnu proti modrým, které už jsi také měl. Myslím, že i na focení by ty červené byly super, jistě bys vymyslel nějaké vhodné zátiší, např. červeného vína máš očividně dost Tak co o to, fotogenické ty červené Tudory budou , k nové zásilce argentinského merlotu by se hodily V 7. 7. 2015 v 11:04, wizard-ov napsal: jj potvrzuji, červené Tudory jsou oproti modrým fakt jinde (mám je na doma když přijde návštěva, nebo na občasné víkendové procházky), tedy pokud je chceš k jiným hodinkám. Pokud bych chtěl mít jedny, tak bych šel asi do modrých.Modré jsou fajn, ale spise asi chci změnu. Neprodáš je? V 7. 7. 2015 v 11:19, villain83 napsal: Neco vintazniho do komba te nelaka?Já beru ty Moony tak trochu jako vintážní a trochu oblekovky. Na neco skutečně vintazniho se zatím moc necítím.
MJ. Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 V 7. 7. 2015 v 11:50, Ondrej71 napsal: Hele, Damaska me fakt už taky napadly, ten model co máš ty, ale jen s vnitřním AR by nebyl špatnýto neni neřešitelnej problem další kdo by je uměl pěkně nafotit
Micey Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Přijeď Ondro, dáme pivko, pak projedem tvůj novej vůz a nakonec ti pučim Déčka..
xcmaniax Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 K Moonum a Beckum jedine neco bez AR. Ja se docela casto dostavam do situace kdy musi na ruku gecka, protoze se bud bojim vody nebo me mimo praci rozciluje neustale usmudlanej AR. Moony taky beru jako oblekovky:) Kupodivu musim driv, ze by se mi nekdy skoro hodily LHC co jsem prodal.
Ondrej71 Odesláno 7. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. července 2015 V 7. 7. 2015 v 12:03, MJ. napsal: to neni neřešitelnej problem další kdo by je uměl pěkně nafotit Což o to, fotily by se dobre V 7. 7. 2015 v 12:47, Micey napsal: Přijeď Ondro, dáme pivko, pak projedem tvůj novej vůz a nakonec ti pučim Déčka.. To zní jako dobrý plán na srpen V 7. 7. 2015 v 13:51, xcmaniax napsal: K Moonum a Beckum jedine neco bez AR. Ja se docela casto dostavam do situace kdy musi na ruku gecka, protoze se bud bojim vody nebo me mimo praci rozciluje neustale usmudlanej AR. Moony taky beru jako oblekovky:) Kupodivu musim driv, ze by se mi nekdy skoro hodily LHC co jsem prodal.Souhlas, venkovní AR beru na Béčkách, k těm patři, ale jinak by me stval. Musí to byt neco pouze s vnitřním
T1000 Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Krásné fotky. Mně se nikdy tím mobilem nepovedlo zachytit tu hloubku detailu a ten luxusní ciferník. Bbyly to vesměs jen takové rychlocvaky
Ondrej71 Odesláno 9. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. července 2015 V 7. 7. 2015 v 16:20, T1000 napsal: Krásné fotky. Mně se nikdy tím mobilem nepovedlo zachytit tu hloubku detailu a ten luxusní ciferník. Bbyly to vesměs jen takové rychlocvaky Náhodou me se tvoje fotky rybek líbily a hodne dlouho me pokoušely
Ondrej71 Odesláno 9. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. července 2015 (upraveno) Moje kombo Upraveno 9. července 2015 uživatelem Ondrej71
lloffass Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 Hodně pěkné kombo... Takové bych taky bral :-D
Ondrej71 Odesláno 12. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2015 (upraveno) Večerní hrátky s Rybkama - bez jakéhokoli postprocessingu. Fuji fotí dobře Upraveno 12. července 2015 uživatelem Ondrej71
Kristian.nov Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Béčka nejsou můj šálek čaje, ale moc pěkný fotky Ondro....A co to trojice?? Vem k nim moje Damaska udělám ti cenu :-D
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se