Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ondro aj ja sa pripajam ku gratulantom mas to teraz idealne a co dalej???:-) uzivaj si ich su prekrasne a v kombu z Moonwatchema naprosto idealne:-)

Odesláno (upraveno)

Tak ti mooc pekne dekuju :)) . A jak mi bylo fajn než jsem je zkusil po delší době na ruku ..

Neni zač, sem kamos :-) Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno

Normálně Ondru vidím zabořeného v křesle, bafajícího z dýmky a kochajícího se svým hodinkovým kombem. Do tohoto ráje však vstoupil had (viz comment pana F. výše) a pekelné kola se pomalu začínají roztáčet znovu  :lol2:

A kde máš ty SRP481? 

Odesláno

Ondro aj ja sa pripajam ku gratulantom mas to teraz idealne a co dalej???:-) uzivaj si ich su prekrasne a v kombu z Moonwatchema naprosto idealne:-)

Díky moc, taky máš fajn sbírku :) . Ty SD by se mi taky líbily ;)

Neni zač, sem kamos :-)

Máš u mě pivo za pomoc pri směrování správným smerem, priste se vyhnem mikropivovarum a jdem na Plzen :cheers:

Normálně Ondru vidím zabořeného v křesle, bafajícího z dýmky a kochajícího se svým hodinkovým kombem. Do tohoto ráje však vstoupil had (viz comment pana F. výše) a pekelné kola se pomalu začínají roztáčet znovu  :lol2:

A kde máš ty SRP481? 

No, půjčil mi je na ruku a červicek fakt zahlodal no :) ... Srpy jsou fuc uz několik měsíců , jedny Seika mi stačí ;)

Odesláno

Máš to moc pěkné, sis ty PAMy neměl na tu ruku zkoušet...

Teď už to bude jenom hroší, teda horší. :)

zvládnu to, v nejhorším si Pamy koupím no  :punk:

Odesláno

Současné rodinné foto - snad nebude žádný rozvod :lol2:

Kamarade, dobry! Nicmene je co stale doplnovat! ;) jak psal Franta, pamy jsou vcelku jasny, je na tobe jaky, osobne tam nevidim ve vyssi lize nic s datumem, coz 312 prave maji... ;) i v chronografech jsou dalsi moznosti, nevim, jestli 3570 nejsou "trochu malo"... ;)

A to je vse! Taaadydaaadydaaadydaaa...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...