Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 24. 8. 2015 v 8:24, LovecK napsal:

Kamarade, dobry! Nicmene je co stale doplnovat! ;) jak psal Franta, pamy jsou vcelku jasny, je na tobe jaky, osobne tam nevidim ve vyssi lize nic s datumem, coz 312 prave maji... ;) i v chronografech jsou dalsi moznosti, nevim, jestli 3570 nejsou "trochu malo"... ;)

A to je vse! Taaadydaaadydaaadydaaa...

Vy dva můžete podat ruce, pokušitelé  :punk: . PAMy budou, 312, a 3750 jsou akurát :)   časem PO a Monaca a BIG Piloty,... do sedmdesáti to stihnu  :cool02:

Odesláno (upraveno)
  V 24. 8. 2015 v 14:58, siwi napsal:

Problém tvého vlákna spočívá v tom, že do něj nelze napsat nic jiného než Ááááh! :D

Tak díky  :lol2:

Upraveno uživatelem Ondrej71
Odesláno

Ondro, moc gratuluji. Jsem rád, že je máš ...a jsem ještě raději, že i já mám ty svoje. Omlouvám se, pokud jsem Ti způsobil nějaké nepříjemnosti.  :cheers:

Odesláno
  V 24. 8. 2015 v 19:22, Locky napsal:

Jsem moc rád, že se jedny Expy dostaly i tobě do rukou. Nádherný fotky a snad jen díky za krásné fotky!

Díky Locky :)

V 25. 8. 2015 v 10:43, Chosef76 napsal:

Ondro, moc gratuluji. Jsem rád, že je máš ...a jsem ještě raději, že i já mám ty svoje. Omlouvám se, pokud jsem Ti způsobil nějaké nepříjemnosti.  :cheers:

Díky Pepo :). No, chtěl jsem moc Tvoje, ale co se dá dělat. Jsem rád, že Ti stále dělají radost a ted doufám, že i dlouho budou :cheers:  A až je budeš pouštět, ozvi se, můj zájem trvá .;)

V 25. 8. 2015 v 11:14, Micey napsal:

Chce to potapky s lunetou na pocitani piv, Ondro. Tak asi Pelagos s inhousem, ne.. k Expum ultimatni kombo;)

Až ho začne Tudor dělat v oceli tak jo :)

Odesláno
  V 30. 8. 2015 v 18:00, Locky napsal:

To vypadá, jak kdyby si je polil minerálkou - je tam nějak dost bublinek. :)

Jinak tradičně důvnipné a nádherné fotky!

Díky, byla to jen obyc voda, ale bublinek jak s mattonky :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...