Ondrej71 Odesláno 15. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 Úžasné vlákno, díky za něj. I když nevím, co na Moonech vidíte. Úvod vlákna a chronovývoj autora, mi pomohl uvědomit si, jaké mám štěstí, že jsem z toho vypadl, střídám svých 8 hodinek, nenosím (ale neprodám) 5 jiných a po dalších netoužím. No,snad kromě Fortisů B-42 Flieger Chrono, které jsem už měl a stýská se mi a teď jsem taky koupil troje PRIMky, ale nekupte 50 let staré, ale nikdy neprodané a nenošené hodinky, které šly přímo z továrny do sbírky. A taky bych nutně potřeboval ty natuněné PRIMky Snow-red, co se tu už několikrát prodávaly, tak dlouho jsem vždy váhal až mi je někdo vyfoukl. Ale jinak držím chronomagorství na uzdě...Ta auta co si autor vyzkoušel, no krása. Také jsem v životě v lecčems seděl, něco vlastnil (teď už jen nádhernou MX-5 s příběhem), měl jsem a stále mám tu čest řídit zajímavá i hodně rychlá auta, měl jsem v životě pár období "automagorství", ale u takovéhle akce bych se obával znovunakažení a recidivy, což by mohlo špatně dopadnout. Takže nezávidím. No.... jen fakticky majinko....:-):-). Díky Ivane jsem rád, že se ti vlákno líbí. Moc toho tady nenakecám, ale spise se snažím podělit se pomocí fotek o životní a hodinkové zážitky. Moje hodinková cesta nebyla úplně jednoduchá, ale snad už nastalo období klidu Zánovní 50ti leté Primky tak to ti docela závidím, staré a přitom zachovalé kousky to je vzácnost. A " závodnímu" dni, bylo to něco, pro mě první a hodně intenzivní zážitek, na celej život Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 18. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 (upraveno) Na kůži Upraveno 18. září 2015 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 18. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 (upraveno) Devín Upraveno 18. září 2015 uživatelem Ondrej71 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2015 Ondro, ty černobílé jsou fantastické. Obzvlášť ta třetí - taková parafráze na hodinkovou trnitou cestu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 21. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Taková cesta co nikam nevede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 21. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Ne, fakt bych si je měl nechat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 24. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 Moc dobré vlákno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 na te hnede kuzi nemaj chybu! copak je to za remen? vypada paradne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 28. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 Moc dobré vlákno Snažím se na te hnede kuzi nemaj chybu! copak je to za remen? vypada paradneJe to Zrno, velmi pohodlný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 2. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Expy fuč, Moony fuč. Nastává čas odpočinku a nového hledání. Aby zatím nebylo na ruce prázdno, nastupuje tento zánovní piskovaný Némec s vnitřní otočnou lunetou Je to kus hodinek, ale díky nízké výšce se nosí velice pohodlně Zajímavý a pozornost přitahující tvar pouzdra odkazující na historické modely " vesmírného " chronografu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Co to? Expy i Moony pryč? Na co zbrojíš, Ondro? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Tyvado, fakt jo? To čumim. todle je pěkný, ale.. dočasný, žejo. Chce to něco s koulema, co už nebudeš moct prodat. Jako například GS nebo konečně DK100.. Ale jasně vidim, že vemeš ty modrý AT z inzerce:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 2. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 (upraveno) Co to? Expy i Moony pryč? Na co zbrojíš, Ondro? Uvidime ... Tyvado, fakt jo? To čumim. todle je pěkný, ale.. dočasný, žejo. Chce to něco s koulema, co už nebudeš moct prodat. Jako například GS nebo konečně DK100.. Ale jasně vidim, že vemeš ty modrý AT z inzerce:)Jsou fajn, baví mě. AT? Na ty jsem nemyslel, že by? Upraveno 2. října 2015 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 2. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Ted koukám ty fotky docela klamou. Barva vterinovky je naživo mnohem hezčí, výrazná reflexní oranžová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Prodat ideální kombo?! To snad ne. Očekávám něco od IWC nebo SDéčka? Každopádně už teď se těším na novy přírůstek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 3. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 Prodat ideální kombo?! To snad ne. Očekávám něco od IWC nebo SDéčka? Každopádně už teď se těším na novy přírůstek.Pro me asi ideální nebylo, jinak by neslo pryc hledání pokračuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 3. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 Baví mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 Pro me asi ideální nebylo, jinak by neslo pryc hledání pokračujeProste te láká italská móda :-) To je nas víc, držím palce, at sezenes brzy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 3. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 Franto nějak nevím, jestli italská nebo švýcarská, tak prozatím je z toho Němec Ale stejně díky, třeba se podaří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se