Přejít na obsah

Ondrovy foto experimenty

Ondrej71

Doporučené příspěvky

Kontiki moc moc povedený, parádní foto :) zbytek samozřejmě krásný taky, ale ty Konti prostě vynikají :))

Jj, Kontiki jsou moc pěkný hodinky, na fotkách se to zachytit poradně nedá, naživo to je jiný kafe :)

post-18261-0-52920500-1453275748_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pěkné :). Jsem si říkal, jestli je vůbec ukážeš, než je prodáš. Tak ani nevím, jestli mám gratulovat.

Mimochodem když je prodáváš, tak Ti asi moc nesedly ?

Upraveno uživatelem Dzos
Odkaz ke komentáři

Pěkné :). Jsem si říkal, jestli je vůbec ukážeš, než je prodáš. Tak ani nevím, jestli mám gratulovat.

Mimochodem když je prodáváš, tak Ti asi moc nesedly ?

Právě že mi sedly skvěle :). Dneska je mám celý den na ruce, a začíná ve mně hlodat červíček pochybností, jestli to není blbost, je prodat..

Problém je spíše v tom, že mám teď doma, pro mě ideální,  čtyřku - Rolex ND, Moony, Colty a na cestě PAM. A PRS jsem bral jako volnočasový noudaty. Jenže na to, abych je někdě dobil je jich škoda, to si raději pořídím nějaký levný Seika a na běžné noudate nošení konkurují rolexům, což je těžká konkurence :)

Tak nevím, prostě obvyklé dilema chrono MAGORA  :helpsmilie:

Odkaz ke komentáři

Právě že mi sedly skvěle :). Dneska je mám celý den na ruce, a začíná ve mně hlodat červíček pochybností, jestli to není blbost, je prodat..

Problém je spíše v tom, že mám teď doma, pro mě ideální,  čtyřku - Rolex ND, Moony, Colty a na cestě PAM. A PRS jsem bral jako volnočasový noudaty. Jenže na to, abych je někdě dobil je jich škoda, to si raději pořídím nějaký levný Seika a na běžné noudate nošení konkurují rolexům, což je těžká konkurence :)

Tak nevím, prostě obvyklé dilema chrono MAGORA  :helpsmilie:

Presne tak, netreba sa s tim sr..t a tocit hodinky az pokial sa z toho nezblaznis  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Odkaz ke komentáři

a aby som ta este viac podporil.... furt mas toho doma MAAALO  :lol2:

Mám toho až nad hlavu, už mi chybí jen nějaké potápky od IWC :lol2:

Ty Precisty vypadají libově

Naživo jsou ještě lepší a skvěle se nosí na Natu. Svítí jak halogén :)

Kaučuk jsem na ně ještě nezkoušel, a pokud si to rozmyslím a neprodám je, tak to vidím na nějaký canvas a nějakou hnědou odrbanou kožku.

Odkaz ke komentáři

Musel jsem se na chvíli odreagovat od mé " oblíbené " práce s tabulkami, čísly a forecasty :eek: , tak jsem vzal Fuji a Precisty ať se seznámí

A ještě pár s postprocessingem a nějaký makra

post-18261-0-79652200-1454061650_thumb.jpeg

post-18261-0-51458300-1454061659_thumb.jpeg

post-18261-0-88868600-1454061665_thumb.jpeg

post-18261-0-28672700-1454061685_thumb.jpeg

post-18261-0-27974300-1454061707_thumb.jpeg

post-18261-0-68961800-1454061721_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem Ondrej71
Odkaz ke komentáři

Ondro velmi krasne si tie Precisty nafotil a ten remen im neskutocne sedi dobry vyber len nechapem preco ich chces predat:-)

Díky , naživo jsou o dost hezčí ;).

Prodavam Hlavně proto ze jsem pako :) a taky protože potrebuju cash na nový přírůstek. Asi me to bude mrzet az je prodám, ale co se da dělat :)

Odkaz ke komentáři

Jsou výborný, ale jak už Ondra psal, v konkurenci s Rolex NoDate obstojí leda jako "otloukánky" a na ty je jich škoda... S tím plně souhlasím a jsem zvědav, co má Ondra v plánu do již tak optimální "chronorodinky" přidat.

Upraveno uživatelem Locky
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...