Ondrej71 Odesláno 15. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 (upraveno) Silná trojka Upraveno 15. ledna 2016 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 19. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 Colty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ingi88 Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 Kontiki moc moc povedený, parádní foto zbytek samozřejmě krásný taky, ale ty Konti prostě vynikají ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 20. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Kontiki moc moc povedený, parádní foto zbytek samozřejmě krásný taky, ale ty Konti prostě vynikají )Jj, Kontiki jsou moc pěkný hodinky, na fotkách se to zachytit poradně nedá, naživo to je jiný kafe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 22. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Eterny jsou u nového majitele.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 22. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Když si slunce hraje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 (upraveno) Pěkné . Jsem si říkal, jestli je vůbec ukážeš, než je prodáš. Tak ani nevím, jestli mám gratulovat.Mimochodem když je prodáváš, tak Ti asi moc nesedly ? Upraveno 22. ledna 2016 uživatelem Dzos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 22. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Pěkné . Jsem si říkal, jestli je vůbec ukážeš, než je prodáš. Tak ani nevím, jestli mám gratulovat.Mimochodem když je prodáváš, tak Ti asi moc nesedly ? Právě že mi sedly skvěle . Dneska je mám celý den na ruce, a začíná ve mně hlodat červíček pochybností, jestli to není blbost, je prodat.. Problém je spíše v tom, že mám teď doma, pro mě ideální, čtyřku - Rolex ND, Moony, Colty a na cestě PAM. A PRS jsem bral jako volnočasový noudaty. Jenže na to, abych je někdě dobil je jich škoda, to si raději pořídím nějaký levný Seika a na běžné noudate nošení konkurují rolexům, což je těžká konkurence Tak nevím, prostě obvyklé dilema chrono MAGORA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Právě že mi sedly skvěle . Dneska je mám celý den na ruce, a začíná ve mně hlodat červíček pochybností, jestli to není blbost, je prodat.. Problém je spíše v tom, že mám teď doma, pro mě ideální, čtyřku - Rolex ND, Moony, Colty a na cestě PAM. A PRS jsem bral jako volnočasový noudaty. Jenže na to, abych je někdě dobil je jich škoda, to si raději pořídím nějaký levný Seika a na běžné noudate nošení konkurují rolexům, což je těžká konkurence Tak nevím, prostě obvyklé dilema chrono MAGORA Presne tak, netreba sa s tim sr..t a tocit hodinky az pokial sa z toho nezblaznis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 22. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Presne tak, netreba sa s tim sr..t a tocit hodinky az pokial sa z toho nezblaznis Diky za podporu Michal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Diky za podporu Michal a aby som ta este viac podporil.... furt mas toho doma MAAALO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Ty Precisty vypadají libově Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 22. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 a aby som ta este viac podporil.... furt mas toho doma MAAALO Mám toho až nad hlavu, už mi chybí jen nějaké potápky od IWC Ty Precisty vypadají libově Naživo jsou ještě lepší a skvěle se nosí na Natu. Svítí jak halogén Kaučuk jsem na ně ještě nezkoušel, a pokud si to rozmyslím a neprodám je, tak to vidím na nějaký canvas a nějakou hnědou odrbanou kožku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 29. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 (upraveno) Musel jsem se na chvíli odreagovat od mé " oblíbené " práce s tabulkami, čísly a forecasty , tak jsem vzal Fuji a Precisty ať se seznámí Upraveno 29. ledna 2016 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 29. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 (upraveno) Musel jsem se na chvíli odreagovat od mé " oblíbené " práce s tabulkami, čísly a forecasty , tak jsem vzal Fuji a Precisty ať se seznámíA ještě pár s postprocessingem a nějaký makra Upraveno 29. ledna 2016 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 Ondro velmi krasne si tie Precisty nafotil a ten remen im neskutocne sedi dobry vyber len nechapem preco ich chces predat:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 29. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 Ondro velmi krasne si tie Precisty nafotil a ten remen im neskutocne sedi dobry vyber len nechapem preco ich chces predat:-)Díky , naživo jsou o dost hezčí . Prodavam Hlavně proto ze jsem pako a taky protože potrebuju cash na nový přírůstek. Asi me to bude mrzet az je prodám, ale co se da dělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Ondro neprodávej jsou perfektní. Jakou maji velikost, četl jsem, že 40mm, ale zdají se mi větší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 (upraveno) Jsou výborný, ale jak už Ondra psal, v konkurenci s Rolex NoDate obstojí leda jako "otloukánky" a na ty je jich škoda... S tím plně souhlasím a jsem zvědav, co má Ondra v plánu do již tak optimální "chronorodinky" přidat. Upraveno 30. ledna 2016 uživatelem Locky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 ty precisty jsou na tý kožce parádní. Takhle mají vypadat potápky na kůži! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se