Ondrej71 Odesláno 4. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 Seiko v dešti 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 ta černobílá fotka v dešti je skvělá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 8. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2014 Diky. Jedna ranní lumi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 10. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2014 Ve svém živlu - barevně a ČB 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2014 Skoro jsem je prodal... Nakonec jsem se rozhodl prozatím to nedělat. Skvělé tool hodinky (nejen) na léto, do vody i do vzduchu A ta lumi, to je fakt síla.Předposlední fotka nemá chybu. A co Moonwatch? Ještě ti nechybí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 10. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2014 Předposlední fotka nemá chybu. A co Moonwatch? Ještě ti nechybí?Díky . Moony mi chybí.. Moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2014 Moony mi chybí.. Moc Já si to myslel. Ty hodinky k tobě tak nějak patřily. Věřím, že si k tobě najdou cestu znovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 12. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2014 (upraveno) Časem si je koupím , tentokrat natrvalo Upraveno 12. srpna 2014 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2014 Tak snad Ti ty moony brzo vyjdou. Jinak jak se Ti nosi Seika po roladach? Ty vodni fotky jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 14. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2014 Dík. Seika jsou naprosto ok, sice o nich na ruce vím o něco více než o Rlx ale jsou fajn, není třeba na ně dávat tak pozor..Tak snad Ti ty moony brzo vyjdou. Jinak jak se Ti nosi Seika po roladach?Ty vodni fotky jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2014 Jo to he obrovska vyhoda levnych hodinek. Clovek je nosi bez starosti, ze jim ublizi. Od doby, co jsem dojebal lunetu na UX, tak je nosim taky bez starosti. Uz mas vybrane nastupce za rlx? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 14. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2014 Presne tak. Uz jsem vybral. Jakmile se zlepsi financni klima doma, tak si je poridim, uz se na ne mooooooooooooooooooooooooooooooooooc tesim Jo to he obrovska vyhoda levnych hodinek. Clovek je nosi bez starosti, ze jim ublizi. Od doby, co jsem dojebal lunetu na UX, tak je nosim taky bez starosti.Uz mas vybrane nastupce za rlx? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 15. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2014 R.I.P. Rolex .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2014 Fotit neumím, umění nerozumím, ale opět vidím hru se světlem a to mě baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 16. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 Fotit neumím, umění nerozumím, ale opět vidím hru se světlem a to mě baví.Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 16. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 Seiko 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 Ondro, moc povedená fotka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 R.I.P. Rolex .. Z té první fotky úplně cítím tu smutnou atmosféru při loučení. Muselo to být těžké... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 16. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 Ondro, moc povedená fotka! Diky, naštěstí mi při focení nespadly, fotil jsem to ze středního okna Z té první fotky úplně cítím tu smutnou atmosféru při loučení. Muselo to být těžké...Lehké to nebylo.. Ale priority v životě jsou naštěstí jiné, časem si zas udělám radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 16. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 (upraveno) Hamiltony mě moc baví. Ideální velikost, WR 100, ruční nátah, vteřinovka plynule obíhá dokola - jo, jsem rád, že je mám Upraveno 16. srpna 2014 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se