Ondrej71 Odesláno 27. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Na tahu nemaji chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Je škoda, že s tím nepočítali soudruzi ve výrobě ale i tak palec hore, ten milimetřík při běžném nošení člověk určitě nevnímá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 27. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Je škoda, že s tím nepočítali soudruzi ve výrobě ale i tak palec hore, ten milimetřík při běžném nošení člověk určitě nevnímá... Milimetřík je ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Je to v poho, gut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 28. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Na kole krajinou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2017 Jako vždy perfektní,Ondřeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 31. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2017 Díky Marceli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 3. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2017 (upraveno) Po delší době LLD Upraveno 3. srpna 2017 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 7. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Back to the roots První digi po dvaceti letech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Koukám, že se ti v noci nenařídily. Mně doma taky nikdy nechytí signál. Leda, když někam vyrazím. Teď jsem byl týden na chalupě a to byla nádhera Pořád přesný čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 8. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Koukám, že se ti v noci nenařídily. Mně doma taky nikdy nechytí signál. Leda, když někam vyrazím. Teď jsem byl týden na chalupě a to byla nádhera Pořád přesný čas.Mám je od včera, dnes v noci se chytly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 10. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Praha z vody a z kopců Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Ty tvoje fotky jsou fakt super. Ma to atmosku. Aspon se necham inspirovat. Ja jsem tu teprve druhej tyden, ale zatim poznavam jen vycepy... :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 11. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 Díky Andy . Pražské výčepy mají taky svoje kouzlo, a jsou jedním z důvodů, proč do Prahy jezdím často a rád . Většinou kromě byznysu a výčepů ani nic moc jiného nestihnu. Tady ty mobilovky jsou důsledkem toto, že jsem tentokrát byl pod rodinným dohledem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 Ta Praha je stejně nádherná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 Ta Praha je stejně nádherná...Souhlasim v podani takoveho fotografa je primo bozska! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 Ondro,z tebe něco velkýho bude,pokud tě něco malýho nesežere .Ale neé,vážně.Krásné super fotky - yes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 11. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 Praha je úžasná a neskutečně fotogenická... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 11. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 Koupil jsem je, prodal, a zase koupil. A neprodám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se