leebauer Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 Ondrej71 - A docela na ně letí kočky U nás sice kočky nelítaj ale jinak na tom meši jsou fajnový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 22. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Zatím jen na zkoušku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Ondro, nerozumiem preco si este nemal modre Pelagos... tie by sa ti hodili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 22. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Kdyby byly z oceli tak už je mám dávno. Ale k titanu mám trochu složitý vztah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 ...a já bych titan zrovna bral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 Ty ďáble! Na zkoušku znamená, koupil jsem je, ale vím, že brzy půjdou? Jinak teda parádní fotky, řekl bych, že tyto Tudory jsou fakt fotogenické a to v jakékoliv barevné variantě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 Musím říct,že ten řemen jim fakt sedí. Jediná nevýhoda je, že není kompatibilní s tou Tudor motýlovkou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 23. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 ...a já bych titan zrovna bral. Vím, spousta výhod, lehké, odolnější, ale já mám raději ocel. Ty ďáble! Na zkoušku znamená, koupil jsem je, ale vím, že brzy půjdou? Jinak teda parádní fotky, řekl bych, že tyto Tudory jsou fakt fotogenické a to v jakékoliv barevné variantě. Ještě nekoupil . Současný majitel mi je půjčil na vyzkoušení. Fotogenické jsou moc. Mel jsem modré, byly fajn, ale tady ty zkaté ručky jsou pecka. Musím říct,že ten řemen jim fakt sedí. Jediná nevýhoda je, že není kompatibilní s tou Tudor motýlovkou....Přesně. Ta preklapecka je super a je treba ji využít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 25. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Ve svém živlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 25. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Mirroring Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Opět krásné fotografie, můj šálek kávy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Přidávám se s pochvalou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Ty zrcadlový jsou parádní. Vždycky obdivuju, že to někdo zvládne tak, aby tam nikde neměl nechtěný odlesky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 26. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 Díky kluci . Narazil jsem na stůl, který zrcadlil fakt dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 26. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 Jsou moje nejoblíbenější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 28. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Ale je tady krásně Jo, tady jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 29. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 (upraveno) Pokus o mobilní panorama - aneb 3 v krajině Upraveno 29. srpna 2017 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 (upraveno) "...Když ale vidím na obzoruuprostřed kraje nízkou horuna nebi mráček běloskvoucípřestane srdce chvíli tlouci..." Parada. Ale byli jste tam na to tri Edit: jo, to vlastne pises Upraveno 29. srpna 2017 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 29. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 "...Když ale vidím na obzoruuprostřed kraje nízkou horuna nebi mráček běloskvoucípřestane srdce chvíli tlouci..." Parada. Ale byli jste tam na to tri Edit: jo, to vlastne pises Skvělé skloubení vizuálního zážitku s poezií Jj, tři, táta, máma a syn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 12. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2017 Střípky ze Sarajeva, Splitu a Záhřebu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se