Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Nešlo by sem tu fotografii dát, prosím?

když mi poradíš jak to udělat, tak s radostí.

jsem počítačový analfabet a nechce se mi zbytečně ztrácet půl dne hledáním způsobu jak to dát na chronomag.

• Odpovědi 59
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
když mi poradíš jak to udělat, tak s radostí.

jsem počítačový analfabet a nechce se mi zbytečně ztrácet půl dne hledáním způsobu jak to dát na chronomag.

Pokud máš to foto v počítači, tak dáš BROWSE (je to vpravo hned pod příspěvkem, který píšeš) a zadáš tam adresu, kde foto máš. Pak dáš NAHRÁT - to je hned vedle.

A nakonec dáš ODPOVĚDĚT, což je úplně dole uprostřed.

A nebo mi to pošleš mailem a dám to sem já :)

Odesláno
Pokud máš to foto v počítači, tak dáš BROWSE (je to vpravo hned pod příspěvkem, který píšeš) a zadáš tam adresu, kde foto máš. Pak dáš NAHRÁT - to je hned vedle.

A nakonec dáš ODPOVĚDĚT, což je úplně dole uprostřed.

A nebo mi to pošleš mailem a dám to sem já :)

poraď mi jak dostat obrázek z mého počítače na nějaký volný web. Pak jsem to schopen provést.

• po 2 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno
...a že nekecám, tohle jsou moje po návratu z ozdravného pobytu v Eltonu.

NÁDHERA, a mohl by jsi prosím říci, co Ti všechno dělali a kolik to stálo? díky

Odesláno

Pobavilo mě to doplnění:

Doplněno 2007-09-18 15:34

Vyhradzujem si pravo aukciu predcasne ukoncit, prosim nevahajte pri prihadzovani a necakajte prihodenie na posledne sekundy pred ukoncenim aukcie :-)

Přihazovat se nedá, je tam jen "kup teď" :D Celkem dobrý fór :)

Ale už jsem z těch Primek čím dál víc zmaten.

Já myslel, že Diplomaty měly číslovaná dýnka a tohle jej nemá...

Odesláno
Ale už jsem z těch Primek čím dál víc zmaten.

Já myslel, že Diplomaty měly číslovaná dýnka a tohle jej nemá...

Ja na svem take nemam cislo, ac vim, ze jsou puvodni. Nekde jsem tu myslim cetl, ze bylo vic emisi.

• po 2 týdnech...
Odesláno

No vidíš! už jen "Diplomat" pouzdro a jsou zase jedny na světě. A jsme zase někde na začátku... original, skládačka, NOS, nová výroba.... panebože nedej, ať ta diskuze začne znovu!!!

a jinak- já mám pouzdro navíc, resp asi 2 kousky na renovaci. Jestli by byl zájem zkusím se podívat. Jedny mám už po renovaci a víc jich opravdu nepotřebuju.

Odesláno

Pouzder je dost, i v docela slušném stavu, jediný problém jsou ciferníky, těch je málo. Stále mě ale zajímají hodinky, které mají pouzdro z těch mých diplomatů. Je pravda, že chromovaných diplomatů je podstatně míň, než zlacených.

Odesláno
No vidíš! už jen "Diplomat" pouzdro a jsou zase jedny na světě. A jsme zase někde na začátku... original, skládačka, NOS, nová výroba.... panebože nedej, ať ta diskuze začne znovu!!!

a jinak- já mám pouzdro navíc, resp asi 2 kousky na renovaci. Jestli by byl zájem zkusím se podívat. Jedny mám už po renovaci a víc jich opravdu nepotřebuju.

Jen pouzdro nebo celé? Chtěl by ses jich opravdu zbavit? A za kolik ;-)?

Odesláno (upraveno)

mischa: toto jsou origoš hodinky 1976 z kterých je brané pouzdro na tvé Diplomaty. Ještě se dělaly v provedení s indexy (moje první hodinky) a pak tyto s kal.66.

post-21-1191615644.jpg

Upraveno uživatelem šarik
Odesláno

čarik, jo, to je přesně ono, díky. Prostě , někdo měl Diplomaty, ochodil pouzdro a hodinář mu to po pár letech dal do novýho, stejnýho, jao máš Ty.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...