accutron Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Odesláno 12. června 2007 Nešlo by sem tu fotografii dát, prosím? když mi poradíš jak to udělat, tak s radostí. jsem počítačový analfabet a nechce se mi zbytečně ztrácet půl dne hledáním způsobu jak to dát na chronomag.
NIGHTinGALE Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Odesláno 12. června 2007 když mi poradíš jak to udělat, tak s radostí. jsem počítačový analfabet a nechce se mi zbytečně ztrácet půl dne hledáním způsobu jak to dát na chronomag. Pokud máš to foto v počítači, tak dáš BROWSE (je to vpravo hned pod příspěvkem, který píšeš) a zadáš tam adresu, kde foto máš. Pak dáš NAHRÁT - to je hned vedle. A nakonec dáš ODPOVĚDĚT, což je úplně dole uprostřed. A nebo mi to pošleš mailem a dám to sem já
accutron Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Odesláno 13. června 2007 Pokud máš to foto v počítači, tak dáš BROWSE (je to vpravo hned pod příspěvkem, který píšeš) a zadáš tam adresu, kde foto máš. Pak dáš NAHRÁT - to je hned vedle. A nakonec dáš ODPOVĚDĚT, což je úplně dole uprostřed. A nebo mi to pošleš mailem a dám to sem já poraď mi jak dostat obrázek z mého počítače na nějaký volný web. Pak jsem to schopen provést.
accutron Odesláno 26. června 2007 Nahlásit Odesláno 26. června 2007 poraď mi jak dostat obrázek z mého počítače na nějaký volný web. Pak jsem to schopen provést.
NIGHTinGALE Odesláno 26. června 2007 Nahlásit Odesláno 26. června 2007 Ta reklama nevypadá zle. Díky.
yed69 Odesláno 29. června 2007 Nahlásit Odesláno 29. června 2007 (upraveno) ...a že nekecám, tohle jsou moje po návratu z ozdravného pobytu v Eltonu. Upraveno 29. června 2007 uživatelem yed69
Ptiger Odesláno 19. září 2007 Nahlásit Odesláno 19. září 2007 ...a že nekecám, tohle jsou moje po návratu z ozdravného pobytu v Eltonu. NÁDHERA, a mohl by jsi prosím říci, co Ti všechno dělali a kolik to stálo? díky
Honza49 Odesláno 19. září 2007 Nahlásit Odesláno 19. září 2007 Kolik to stálo Ti neřekne. Prim to nechce.
Návštěvník YPO Odesláno 19. září 2007 Nahlásit Odesláno 19. září 2007 tady jedny jsou : http://www.aukro.cz/item245999588_prim_dip...t_100_stav.html
NIGHTinGALE Odesláno 19. září 2007 Nahlásit Odesláno 19. září 2007 tady jedny jsou : http://www.aukro.cz/item245999588_prim_dip...t_100_stav.html Pobavilo mě to doplnění: Doplněno 2007-09-18 15:34 Vyhradzujem si pravo aukciu predcasne ukoncit, prosim nevahajte pri prihadzovani a necakajte prihodenie na posledne sekundy pred ukoncenim aukcie :-) Přihazovat se nedá, je tam jen "kup teď" Celkem dobrý fór Ale už jsem z těch Primek čím dál víc zmaten. Já myslel, že Diplomaty měly číslovaná dýnka a tohle jej nemá...
Jakubisko Odesláno 19. září 2007 Nahlásit Odesláno 19. září 2007 Ale už jsem z těch Primek čím dál víc zmaten. Já myslel, že Diplomaty měly číslovaná dýnka a tohle jej nemá... Ja na svem take nemam cislo, ac vim, ze jsou puvodni. Nekde jsem tu myslim cetl, ze bylo vic emisi.
mischa Odesláno 2. října 2007 Nahlásit Odesláno 2. října 2007 Našel jsem v jedné krabici tyhle. Je to poskládané, nebo ne? A jestli ano, máte někdo Primky s tímto pouzdrem?
JJ Odesláno 2. října 2007 Nahlásit Odesláno 2. října 2007 IMHO je to nějaká skládačka, co opouštěla brány Eltonu pěkně po kouskách v něčí kapse ;-)
mischa Odesláno 3. října 2007 Nahlásit Odesláno 3. října 2007 vor: nemůžu ti odpovědět, neboť nemám 50 příspěvků...... Díky za nabídku, zatí m si je ponechám, Ahoj, Michal
Radimk Odesláno 4. října 2007 Nahlásit Odesláno 4. října 2007 No vidíš! už jen "Diplomat" pouzdro a jsou zase jedny na světě. A jsme zase někde na začátku... original, skládačka, NOS, nová výroba.... panebože nedej, ať ta diskuze začne znovu!!! a jinak- já mám pouzdro navíc, resp asi 2 kousky na renovaci. Jestli by byl zájem zkusím se podívat. Jedny mám už po renovaci a víc jich opravdu nepotřebuju.
mischa Odesláno 4. října 2007 Nahlásit Odesláno 4. října 2007 Pouzder je dost, i v docela slušném stavu, jediný problém jsou ciferníky, těch je málo. Stále mě ale zajímají hodinky, které mají pouzdro z těch mých diplomatů. Je pravda, že chromovaných diplomatů je podstatně míň, než zlacených.
mengelis Odesláno 5. října 2007 Nahlásit Odesláno 5. října 2007 No vidíš! už jen "Diplomat" pouzdro a jsou zase jedny na světě. A jsme zase někde na začátku... original, skládačka, NOS, nová výroba.... panebože nedej, ať ta diskuze začne znovu!!! a jinak- já mám pouzdro navíc, resp asi 2 kousky na renovaci. Jestli by byl zájem zkusím se podívat. Jedny mám už po renovaci a víc jich opravdu nepotřebuju. Jen pouzdro nebo celé? Chtěl by ses jich opravdu zbavit? A za kolik ;-)?
šarik Odesláno 5. října 2007 Nahlásit Odesláno 5. října 2007 (upraveno) mischa: toto jsou origoš hodinky 1976 z kterých je brané pouzdro na tvé Diplomaty. Ještě se dělaly v provedení s indexy (moje první hodinky) a pak tyto s kal.66. Upraveno 5. října 2007 uživatelem šarik
mischa Odesláno 5. října 2007 Nahlásit Odesláno 5. října 2007 čarik, jo, to je přesně ono, díky. Prostě , někdo měl Diplomaty, ochodil pouzdro a hodinář mu to po pár letech dal do novýho, stejnýho, jao máš Ty.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se