Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No tak já je sleduji již delší dobu a líbí se mě moc, takže se ničemu nebráním :newyear: Na řadě je Aconcagua 2015, tam by jim to slušelo, ale Rolexkám taky :lol2: V této době mám takové blbé hodinkové období, že absolutně nevím co chci, vlastně tak nějak vím, ale nechci vyhodit balík.

Aaaaa African dela pruzkum. Ja se tech Déček na Mont Blancu nakonec dockam. Nebo kam se to chystas Afriko ? :)

Návštěvník dlubix
Odesláno

No tak já je sleduji již delší dobu a líbí se mě moc, takže se ničemu nebráním :newyear: Na řadě je Aconcagua 2015, tam by jim to slušelo, ale Rolexkám taky :lol2: V této době mám takové blbé hodinkové období, že absolutně nevím co chci, vlastně tak nějak vím, ale nechci vyhodit balík.

Kup si Expa II, malý, nový velký, černý nebo bílý, pro cestovatele, jako jsi ty, nic lepšího není a v případě Rlx se o vyhozeném balíku nedá mluvit :)

Odesláno

Expa II jsem měl doma na zkouška od krále Sibiře a nezkamarádili jsme se, zatím .... GMT Master II v keramice vyhrává :rolleyes: anebo něco od Damasca, Sinn, IWC, Ball..přesně jak říkám, jsem trochu mimo :) Na jaře to rozseknu.

Kup si Expa II, malý, nový velký, černý nebo bílý, pro cestovatele, jako jsi ty, nic lepšího není a v případě Rlx se o vyhozeném balíku nedá mluvit :)

Návštěvník eloga
Odesláno

Mam volat elogu,nebo co,holobradku?Fajn

me to za ty prachy prislo nemozny,cilize se omlouvam a jdu soupat nohama:-)

sorry, ty máš se mnou nějaký problém?  já mám dojem že ne jakož i všichni zdejší chronovýzkumníci  , jestli tě něco trápí, tak to sem nebo jinam sděl, pomohu ti.....

:cheers:

**

jinak se zde omlouvám za plevel

Návštěvník eloga
Odesláno

nojo, taky mi to tak přišlo, ale to jde celkem těžko, sem v klidu a na "da Masco" se nechystam...

**

zdravím Hasňu a končím plky.

Odesláno

Tebe budou muset jednou utlouct řetězem, na tom sushi budeš žít tak dvěstě let :-) já jsem na něm ulétával na Zélandu, tam ho Číňané fakt uměli, no a včera jsem ho zahlédl v Lídlu, u nás na vesnici hotový zázrak, tak jsem ho koupil, snědl, ale žádná hitparáda to tedy nebyla :-)

Odesláno

Slaměný vdovec si přece nevaří.

931d1516c98a9736bbc30d4d7f520b6d.jpg

Hodinky super, ale nezlob se, to jidlo uz je velka nuda.

Odesláno

Slaměný vdovec hlavně nenosí snubák ....

Máš recht! Ale nejsem žádný Don Chujan. Sám doma a já koukám na Sexmisja v polštině, Laphroaig a pohoda. Před chvílí jsem se naučil na pádlo jedno sólo od Gilmoura a tak. Prostě už je to něco jiného, než na koleji Yesterday Jižní Město. To byly jiné soboty. Snubák tedy můžu klidně nechat.
Odesláno

Ale, nic zásadního. Jenom to úvodní z Wish You Were Here live Pulse 1994. O vánocích to asi budu hrát s místníma těšínskýma kejklířema v hospodě, tak jsem to chtěl umět úplně přesně. Dlouho to netrvalo. Jenomže jsem se před tím díval na Waltera Mittyho, tak jsem mezi tím ještě dával dohromady akordy na Stay Alive - Jose Gonzales. To je ta písnička, co jde během závěrečných titulků. Úžasná! Jednoduchost na čtyři kila, ale skvělá. Pustil jsem si to asi čtyři krát na plné pecky. Tak se to trochu protáhlo.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...