Návštěvník Alda Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 (upraveno) Vzal bych je k nasim, tam máme břízolit Ty kujone, ze ty chces novou fasadu !? Upraveno 28. srpna 2014 uživatelem Alda
Frantik Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 Ty kujone, ze ty chces novou fasadu !?Jo. Nesnasim brizolit!
Návštěvník Alda Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 ...mi se ten řemen k tomu líbí, ale já mám divný vkus.Me taky. Oni tomu nerozumi.
Návštěvník Alda Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 Jo. Nesnasim brizolit!Ja ho mam rad. Ta svina na baraku drzi, jak jehovova vira.
Hasňa Odesláno 28. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 (upraveno) Btw., budu potřebovat udělat projekt na rodinný dům v 2. zóně CHKO Beskydy, Morávka. Nemá někdo v databázi vhodného, kompetentního známého? Upraveno 28. srpna 2014 uživatelem Hasňa
Hasňa Odesláno 1. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2014 Pondělní department meeting. Bleee. Hodinky i hadra nicméně zvedají náladu.
MJ. Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Odesláno 1. září 2014 kolegum si náladu moc nezved. Tvářej se pořád zachmuřeně
Hasňa Odesláno 1. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2014 (upraveno) Bo same spatne zpravy. 20000 lidi v oil & gas přijde o práci, jen ve Statoilu to bude tak 5. Při tom do tří let má zásadně růst investiční portfolio, které nebude mít kdo dělat, nebo jo, ale externě za násobně větší prachy. Samé divnosti, takže to zachmuření je na místě. Jeden účastník mi teď psal:"A týden je zkažený hned v pondělí ráno." Upraveno 1. září 2014 uživatelem Hasňa
sibirnaya Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Odesláno 1. září 2014 spis jim je smutno z toho, ze uz nemas davinci
Hasňa Odesláno 1. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2014 No nevím. Kdybys viděl chrono úroveň v našem oddělení, tak bys zaplakal. Jeden Rus má staré Omegy DeVille, jinak nic, pusto, prázdno. Fejky žádné, ale spíše ultralevné strojky ze supermarketu, maximálně sportovní digi. Jediné Rolády v okolí má můj prodejce MB.
Hasňa Odesláno 2. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2014 Dneska jsem zaspal, takže to chtělo bojovníka. Loď jsem nakonec stihnul o 30 sekund, doufám, že nikde nebyl radar.
Hasňa Odesláno 3. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2014 (upraveno) Tombed style. Upraveno 3. září 2014 uživatelem Hasňa
Cyril Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 Dneska jsem zaspal, takže to chtělo bojovníka. Loď jsem nakonec stihnul o 30 sekund, doufám, že nikde nebyl radar. Máš to správně! Když úterý, tak Dienstag. Žádný anglický tydlentcy....
Hasňa Odesláno 3. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2014 (upraveno) Jo, ale já to jako prrdel světa neberu, všude se najde něco prudného, ale doma je jen jedno. A lidi jsou tam fajn a kamarádi a babičky a sauna v Ligotce,... V cizině jsem si odžil ve třech státech dohromady 12 let. A každý hloupý Honza se přece ze světa nakonec vrátí. Všude se najde něco, třeba norské školství je úchylný horor, kde hlavní je do ničeho nenutit, stehovat všechny rodiče a hodně chodit ven, jenom proboha nepracovat. Možná ale, že po roce na pracáku ve Frýdku budu mluvit jinak. Chronomejdany si ale nezaměstnaností rozvracet nedáme! Cyrile, vidím to stejně. Navíc jsem němcofil co i trochu koktá německy, takže neslo jinak. I přes to, že jsem taky anglofil koktající anglicky. Proste Evropan. Navíc každé úterý tady všechny spory v práci můžu ukončovat ukázáním hodinek se správným výrazem ve tváři dokreslujícím ono vše říkající :"Zdechni!" Upraveno 3. září 2014 uživatelem Hasňa
Hasňa Odesláno 5. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. září 2014 (upraveno) Pat Metheny - And I Love Her (The Beatles): Upraveno 5. září 2014 uživatelem Hasňa
Hasňa Odesláno 8. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2014 Fajne ráno. Assessment až odpoledne, nechčije, Xindl fajne zpívá a včera jsem zkouknu fajny biják Gravity. Absolutně skvělý text, ten kluk mi mluví z duše: Ujel mi vlak i poslední metro,ještě jsem nebyl in a už jsem retro.Než jsem se z pulce vyloup v samce,co má všechno pod palcem,v den svý šance na poslední jamce zaspal jsem.Ujel mi vlak, tak už to chodí,hlavu nevěším, pojedu lodí.Než si to hodit, spíš se hodím do pohody u vodya počkám si až retro zase přijde do módy. Jó, stále mě to baví, sázet se s osudem,byť čas utíká víc, než je milo.Stále věřím, že ze mě ještě něco bude,no jo, ale co když už bylo? Včera mi bylo málo, dneska je mi moc,jak se to stalo, nevím.Každopádně jsem zas v blbým věkua jedu mimo trať a říkám si tak ať,vždyť všechny mosty vedou beztak po stý přes tu stejnou řeku.Včera mi bylo málo, dneska je mi moc,jak se to stalo, nevím.Každopádně jsem zas v blbým věkua pluju proti proudu vstříc poslednímu soudua jsem radši vám všem pro smích než abych byl sobě k breku. Ujel mi vlak před rokem v dubnu,ještě jsem nezmoudřel a už zas blbnu.Jak dopustil jsem to, že život protek mi mezi prsty?Nevím, věřím, že až se prospím, pochopím, co s tím. Jó, stále mě to baví, sázet se s osudem,teď mám v kapse jen poslední kilo.Stále věřím, že ze mě ještě něco bude,no jo, ale co když už bylo? Včera mi bylo málo, dneska je mi moc,jak se to stalo, nevím.Každopádně jsem zas v blbým věkua jedu mimo trať a říkám si tak ať,vždyť všechny mosty vedou beztak po stý přes tu stejnou řeku.Včera mi bylo málo, dneska je mi moc,jak se to stalo, nevím.Každopádně jsem zas v blbým věkua pluju proti proudu vstříc poslednímu soudua jsem radši vám všem pro smích než abych byl sobě k breku.
sibirnaya Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 Tvl, Hasno, Gravity je totalni kravina a ta hekajici krava mi tam tak neuveritelne pila krev, ze jsem mel co delat, abych to dokoukal. Jinak Sandru muzu, ale tady sem ji pral smrt hned vod zacatku..
Hasňa Odesláno 8. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2014 (upraveno) Me se to desne libilo. Libilo se mi, jak tam byly "relativne" male prusery vuci realite, ta helma pri vstupu do atmosfery by se urcite nevznasela, ale byla priplacnuta na stene, orbity ISS a Hubble se nekrizi a krouzi o stovky metru za sekundu rozdilnou rychlosti, zbytky ruskeho satelitu by tak lehce neupustily svuj orbit, ale v prevazne vetsine by pokracovaly ve stejne hladine dale, ve skafandru neni clovek v sexy kalhotkach a tilku ale spodkach a s plinou a tak, ale to jsou fakt detaily. I ten blby decoupling, pristavaciho Sojuz modulu byl na ISS i te cinske srande iniciovany stejnym knoflikem a ve sluchatkach z mission control znel Ed Harris! Proste perfektni detaily. A ja jsem na tyhle kosmicke filmy a vesmir vubec proste zatizeny. Uz v Abicku a VTM jako kluk jsem to hltal. Kosmonaut je pro me vetsi borec nez James Bond a to je u me co rict! :-) Bo Bonda mam hodne rad. Sandra tam ma fajny zadek a krasne nohy, grafika super, zabery na Zemi super, co vic si prat. Az na odpoutavajiciho Clooneho, coz byla blbost, protoze ho nemelo co tahnout, jejich relaticni rychlost byla nula, hrala dobre i fyzika a sceny na lane byly udelane perfektne. A to vzdychani do helmy bylo prave fajn. Kdyz se potapis a funis do automatiky, tak taky poslouchas kostma v lebce a huci ti to v hlave. Ja jsem byl teda spokojenej divak. Ja su holt nenarocne divak. Upraveno 8. září 2014 uživatelem Hasňa
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se