Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík
Odesláno

:D :D :D

Uber plyn, nebo si poopravím své dobré mínění o tobě... Krepčíš tam jak poblouzněný..... A ty tam hulákáš, jak smyslů zbavený.... 

Odesláno (upraveno)

Soráč, tohle v tomhle vlákně byl přece fórek, ne ? a dokonce myslím, že dobrej - uvolni se, Hasňo :D

Tak to jsem nepochopil, sorráč. DK101 půjdou taky na měření, nějak se s tím subdialem popasujem. Musí se to dělat více dnů, aby odchylka byla taky větší a chyba odečtu menší. Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Jo, ten vopravdickej stroj bych chtel, ale krome penez, ty se daj dat nejak casem dohromady, resim hlavne to, ze uz nechci 42mm pouzdro. I tech mejch 40 mi prijde dost velkejch a premejslim, jestli se nezbavit lunetovyho modelu a nezkusit bezlunetovej. :) takze ted tak nejak doufam, ze Damasko zacne sazet ty svoje strojky i do nejakejch holcicich hodinek, abych mel do budoucna o cem premejslet. :)

Odesláno

Jo, ten vopravdickej stroj bych chtel, ale krome penez, ty se daj dat nejak casem dohromady, resim hlavne to, ze uz nechci 42mm pouzdro. I tech mejch 40 mi prijde dost velkejch a premejslim, jestli se nezbavit lunetovyho modelu a nezkusit bezlunetovej. :) takze ted tak nejak doufam, ze Damasko zacne sazet ty svoje strojky i do nejakejch holcicich hodinek, abych mel do budoucna o cem premejslet. :)

tak skoro to asi nebude. par mesiacov dozadu som pisal Nadji ci planuju aj nieco okolo 38mm pre ich inhouse a odpoved bola - NEIN...

Odesláno (upraveno)

Nomos je super, takže pohoda jazz. Ale když IWC vtlačili sedmidenní kalibr do 42 mm Portugalů, tak Konrad by to do těch 40 možná vytlačil. Nebo aspoň udělat model bez lunety, ten by rázem byl jen 42 a má to hodně krátké nožky, takže na pohodu. I teď s lunetou bych to neviděl tak kriticky, DK10 jsou schůdné i pro drobnější zápěstí. DK101 je jen pro velké kluky, tam je to bez debat.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

tak momentalne mi je to jedno, to kilo by som aj tak momentalne nedal :) ono to bolo skor myslene tak, ze v horizonte 1-2 rokov nic take neplanuju..

mne by osobne stacilo keby to narvu do 40mm puzdra s nozickami ktore maju trosku ergonomickejsi feel.. to uz by bolo pre mna prudko nositelne a zacinal by som plnit prasiatko :)

Odesláno

ako sa ti na nich ten kon nosi? vyzera to celkom dobre :)

Nosí se skvěle! Ten origo pásek s pogumovaný spolkem je špička, ale zdá se mi trochu málo poddajný. Ale musím tomu koňmi nechat udělat trochu tuning. Ta prošitá očka u spony a u stěžejek jsou z černé niti, protože původně měl jít jako na sto jedničky. Ale jelikož nakonec skončil na desítkách, tak se musí ty očka vyměnit za krvavou červenou, jako je ta sekundovka. Budu muset poprosit zekona, až budu v Česku, jestli by to pro mě neudělal.

"Zekone, zvládnul bys to? Máš červenou nit? A šiješ při měsíčku?"

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...