Přejít na obsah

Hasňa's Damasko in-house world

Hasňa

Doporučené příspěvky

Pekne hodinky, originalni ve vsem. Davam plny pocet bodu majiteli.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hasňa přečetl jsem celé vlákno. Přečetl jsem si dostupnosti o Damasko. Oceňuji design Tvých hodinek. +1

Oceňuji tvé texty. +1   Oceňuji Tvé fotky.  +1   Oceňuji traveling.  +1    Oceňuji Tvé ego.  +1

Oceňuji vše, a za to, co jsem ještě zapomněl také +1.

Tedy, není v životě není důležitý MI, ale EI, ego index. K tomu je potřeba se dopracovat, jseš u cíle.  :notworthy:

**

Odkaz ke komentáři

Hasňa přečetl jsem celé vlákno. Přečetl jsem si dostupnosti o Damasko. Oceňuji design Tvých hodinek. +1

Oceňuji tvé texty. +1   Oceňuji Tvé fotky.  +1   Oceňuji traveling.  +1    Oceňuji Tvé ego.  +1

Tedy, není v životě není důležitý MI, ale EI, ego index. K tomu je potřeba se dopracovat, jseš u cíle.  :notworthy:

**

Hele, co mu chceš?!

Taková adorace jeho osoby není normální...

Jsem jeho manager.

Odkaz ke komentáři

**

Ať je to cokoliv, začal výborně. Kluk to očividně chytrej a má to v hlavě srovnané a to se mi líbí a zcela s ním souhlasím.

Každý Král Jelimán potřebuje svého Morrise, aneb: "Představuji vám velkoúžasnolepého krále Jelimána, všech lemurů samozvaného pána a tak dále a tak dále, hurá lemra!"

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...