Hasňa Odesláno 22. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2014 Oprava, ani jedny moje Déčka ho nemají, byla tak definována objednávka u DK10. DK101 ho nemají nikdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Provrtané nožky a tvrdá ocel, ráj měniče řemenů. Nasadil jsem původní originál s trnovkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Pekne hodinky, originalni ve vsem. Davam plny pocet bodu majiteli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 Oběd, Dilbert, kafe, polední pohoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 Dem dom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 V práci průser, doma je líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 Ale drobné vylepšení je dneska nutné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 Furt je co vylepšovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 to je veget :-) uz jenom pul hodky, padne a du na pifo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 (upraveno) Jdou skutečně všestranné. Tady v akci: Upraveno 25. září 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 27. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2014 Hasňa přečetl jsem celé vlákno. Přečetl jsem si dostupnosti o Damasko. Oceňuji design Tvých hodinek. +1Oceňuji tvé texty. +1 Oceňuji Tvé fotky. +1 Oceňuji traveling. +1 Oceňuji Tvé ego. +1Oceňuji vše, a za to, co jsem ještě zapomněl také +1.Tedy, není v životě není důležitý MI, ale EI, ego index. K tomu je potřeba se dopracovat, jseš u cíle. ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 27. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2014 Hasňa přečetl jsem celé vlákno. Přečetl jsem si dostupnosti o Damasko. Oceňuji design Tvých hodinek. +1Oceňuji tvé texty. +1 Oceňuji Tvé fotky. +1 Oceňuji traveling. +1 Oceňuji Tvé ego. +1Oceňuji vše, a za to, co jsem ještě zapomněl také +1.Tedy, není v životě není důležitý MI, ale EI, ego index. K tomu je potřeba se dopracovat, jseš u cíle. ** Hele, co mu chceš?!Taková adorace jeho osoby není normální...Jsem jeho manager. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 27. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2014 (upraveno) Ať je to cokoliv, začal výborně. Kluk to očividně chytrej a má to v hlavě srovnané a to se mi líbí a zcela s ním souhlasím. Upraveno 27. září 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 27. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2014 (upraveno) Mám právě letní lyžařskou přípravu. Intenzívně makám na tom, abych v zimě ve Val Gardeně nezmatkoval a cítil se tam jako doma. Upraveno 27. září 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2014 Hasňa přečetl jsem celé vlákno. Přečetl jsem si dostupnosti o Damasko. Oceňuji design Tvých hodinek. +1Oceňuji tvé texty. +1 Oceňuji Tvé fotky. +1 Oceňuji traveling. +1 Oceňuji Tvé ego. +1Oceňuji vše, a za to, co jsem ještě zapomněl také +1.Tedy, není v životě není důležitý MI, ale EI, ego index. K tomu je potřeba se dopracovat, jseš u cíle. ** Ať je to cokoliv, začal výborně. Kluk to očividně chytrej a má to v hlavě srovnané a to se mi líbí a zcela s ním souhlasím. Každý Král Jelimán potřebuje svého Morrise, aneb: "Představuji vám velkoúžasnolepého krále Jelimána, všech lemurů samozvaného pána a tak dále a tak dále, hurá lemra!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2014 Ti lemuři bylo nejlepší místo toho filmu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2014 S tím naprosto souhlasím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2014 Ten brněnský hantec byl ženiální! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2014 (upraveno) Fandíme těm správným. Německá kvalitka! Ale Amici ukazují zuby. Upraveno 28. září 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2014 (upraveno) Hele, co mu chceš?!Taková adorace jeho osoby není normální...Jsem jeho manager.zkus to uhodnout, máš jeden pokus. ** Upraveno 28. září 2014 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se