Přejít na obsah

Hasňa's Damasko in-house world

Hasňa

Doporučené příspěvky

Franta prudí ze sportu...., ikdyž tady je to asi fakt zbytečný. 

Mně se, Hasňo, Tvoje vlákno líbí...má to logiku, hravost a zápal pro náš společný zájem a o to snad na tomhle fóru jde, nebo se pletu ?

Často přemýšlím o Damasko, proč tak rozděluje....a možná i tím mě ty hodinky nějak přitahují. Hodinky Damasko se mi nelíbí, ale to je můj boj...pač se většinou řídím " láskou na první pohled : ...vybral jsem si tak tak ženu, hodinky, auta, oblečení, kachle do koupelny etc..a u Damasko se u mě nikdy nic nezažehlo, ikdyž  jsou to hodinky v jiných parametrech dokonalé.

Upraveno uživatelem Chosef76
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Často přemýšlím o Damasko, proč tak rozděluje.....

IMHO je to stylem argumentace zdejsich Damasko "ambasadoru", jinak si to fakt vysvetlit nedovedu.

Protoze kdyz se podivam treba na videa od Page & Cooper, at uz jde o recenzi hodinek, nebo rozhovor s Ch. Damaskem, tak mam chut okamzite vyrazit do Chronoshopu a nejaky Damaska si koupit.

Zato zdejsi vecna obhajoba, adorace a srovnavani Damaska s konkurenci, ve mne vyvolava spis averzi a od koupe mne odrazuje :(

Stejne tak se mi ale vubec nelibi nazyvani Konrada a jeho rodiny jehovistama, sektou atp. opravdu doporucuju kouknout na nejaka ta videa s nim.

Odkaz ke komentáři

Chosef76: Musím říct, že u mě to bylo na druhý pohled. Možná i na třetí. Až jsem měl velký balík uložený v IWC, tak jsem se přestal bránit.

OndraPod: Me se naopak poslední dobou zdá, že ta agresivita přichází výhradně zvenku. Majitelé Damasko hodinek už jsou tak opatrní, než něco napíšou, že často radši nepíšou skoro nic. A stejně se najde někdo, koho to rozpálí do běla a plivne. Většina to samozřejmě nedělá. Třeba Snow má z mých hodinek kopřivku a nemůže mi zapomenout, že jsem prodal všechny IWC. Ale myslím, že by ho asi nenapadlo přijít a napsat sem jsi trapný a nic než národ. Protože by ho nikdy nenapadlo transformovat nějaké pitomé hodinky a vkus do osobní zášti. Pokud si dobře pamatuju nikdo z Damasko majitelů nikdy nenapsal o nikom jiném tady takové věci, jako se stalo tolerovaným standardem psát o nich, počínaje sektou. Naposled byl Alda s Bedjassonem označení dokonce za ubožáky. A to jen proto, že náruživě a pozitivně píšou o předmětu svého hodinkářského fandovství. A oba často i kriticky, na což se jaksi zapomíná. Tedy žádná slepá adorace. Pro mě jsou tyto zlé osobní útoky zcela neakceptovatelná věc. A něco, co se nikdy nestalo v opačném gardu. Nepamatuji si, že by někdo z nich někdy osobně napadal jiného člena kvůli nějakým hodinkám, co má na ruce. Alda chválí, kudy chodí. Tu Rolády, tam Tudor, tam Seiko, tam Sinn. A ne proto, že by pokrytecké lichotil. Mu se skutečně líbí, je prostě hodinkář, jako každý jiný tady, takže jakékoliv obviňování ze sektářství, nebo nekritické adorace je prostě liché. Ale za to ubližuje. Teda aspoň já to tak cítím. Zda se mi to jako zbytečné zlo. O "nic než národ" a "trapní ubožáci" ani nemluvím.

Bandi: Ano, přesně tak.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Hasňo, to je stejná diskuse jako o slepici a vejci...chci říct, že v tý naší vášni a zápalu  to prostě někteří  přepísknou a zapomenou, že se tu jedná jen o hodinky a diskuse se stočí na osobní úroveň. Občas to tady ukazuji své ženě a ta si klepe na čelo. Asi většina lidí " z venku "by si klepala na čelo. :) 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník dlubix

Hasňo, to je stejná diskuse jako o slepici a vejci...chci říct, že v tý naší vášni a zápalu  to prostě někteří  přepísknou a zapomenou, že se tu jedná jen o hodinky a diskuse se stočí na osobní úroveň. Občas to tady ukazuji své ženě a ta si klepe na čelo. Asi většina lidí " z venku "by si klepala na čelo. :)

Ciwe Pepo, ta tvoje paní....   to už skoro jako paní Colombová....    čtu o ní v každym tvým postu :D

Odkaz ke komentáři

Hasňo, to je stejná diskuse jako o slepici a vejci...chci říct, že v tý naší vášni a zápalu to prostě někteří přepísknou a zapomenou, že se tu jedná jen o hodinky a diskuse se stočí na osobní úroveň. Občas to tady ukazuji své ženě a ta si klepe na čelo. Asi většina lidí " z venku "by si klepala na čelo. :)

Jo, to asi jo.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník dlubix

Hasňo, já nevim, čemu se tu furt divíš. Tady vůbec nejde o to, že se ti líbí Damasko a že sis je koupil, ale o to, jak je stavíš oproti ostatním věhlasným značkám.

Čti si ty posty a svoje komentáře po sobě. Trocha sebereflexe by neškodila.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Ondra

Hasňo, já nevim, čemu se tu furt divíš. Tady vůbec nejde o to, že se ti líbí Damasko a že sis je koupil, ale o to, jak je stavíš oproti ostatním věhlasným značkám.

Čti si ty posty a svoje komentáře po sobě. Trocha sebereflexe by neškodila.

Aneb plati to, co jsem psal vcera: "kdyz nechlastas s nama, chlastas proti nam"... Upraveno uživatelem Ondra
Odkaz ke komentáři

Je to přece můj osobní pocit. Stejně jako jiní mají své pocíty vůči Damasko, nebo Rolex. Nebo nesmím mít názor na jiné značky a třeba jejich PR? Už jsem tu vyjmenovával co všechno se mi líbí. Prostě nastavím se proti všem ostatním značkám, jak píšeš. Ale všechno se mi přece líbit nemusí. Digitálkářům se taky neustále nepředhazuje, že jsou proti všem mechanická a jsou to ubožáci. Našli si to své a mají důvody, proč si nekoupit něco jiného. Stejně jako já. Tak mi neupírej mít názor na jiné značky, nebo modely. Ale hlavně píšu o hodinkách a firmách, ne o majitelích a že to jsou smutní trapáci a ubožáci. O to mi jde.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Návštěvník dlubix

Aneb plati to, co jsem psal vcera: "kdyz nechlastas s nama, chlastas proti nam"...

Ne platí, co psal tuhle slunečník. Když se do někoho nasíráš, tak se nediv, že tě kopne pod koleno a když v tom pokračuješ, tak se nediv, že tě kopne do koulí.

Psát furt do kola, jak je damasko the best, protože neplatíš značku, reklamu apod., jako třeba u IWC, Rolex, PAM...  na hodinkovym foru je kokotina největší. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník dlubix

Je to přece můj osobní pocit. Stejně jako jiní mají své pocíty vůči Damasko, nebo Rolex. Nebo nesmím mít názor na jiné značky a třeba jejich PR? Už jsem tu vyjmenovával co všechno se mi líbí. Prostě nastavím se proti všem ostatním značkám, jak píšeš. Ale všechno se mi přece líbit nemusí. Digitálkářům se taky neustále nepredhazuje, že jsou proti všem mechanickám. Našli si to své a mají důvody, proč si nekoupit něco jiného. Stejně jako já. Tak mi neupírej mít názor na jiné značky, nebo typy. Ale hlavně píšu o hodinkách a firmách, ne o majitelích a že to jsou smutní trapáci a ubožáci. O to mi jde.

Nikdo tobě, ani Bejdovi, Aldovi....   neupírá vaše názory, ale pak se nedivte, že následuje nějaká reakce. Tak to prostě v životě chodí.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Ondra

.. a jseš tím pádem zavrženíhodný.

A exkomunikovany a ostrakizovany... je to jen odraz cele spolecnosti - nema cenu snazit se poctive vest argumentaci, kdyz na druhe strane je mainstream.

Odkaz ke komentáři

Často jsou mi Hasňovy názory na svět okolo protivné a často s nimi nesouhlasím. Tady v tom vlákně ale nechápu, proç se do něj serete. Fotí si svoje hodinky v pyžámku, s vínem, na lodi, v korporátu, kdekoli a glosuje si svůj svět. Já bych si takhle kalhoty na veřejnosti asi nesvlíkal, ale je to jen a jeho věc. A za těch x stránek jsem si nevšiml, že by do někoho hodinkově zajel. Myslím, že tady schytává averzi vůči prezntaci značky, která započala již dříve.

IMHO zrovna jeho dvojička in house hodinek je jediná, která by zasluhovala obdivné hejkání na rozdíl od těch obyčejných modelů, které dle mého nejsou zas tak něčím zcela výjimečným.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...