Přejít na obsah

Hasňa's Damasko in-house world

Hasňa

Doporučené příspěvky

To jo, takže to máš nastavené osobně,  já už to raději vypustil, dřív sem tam i psal, teď je to pasé. Stal jsem se tak trochu chronomagorem, a co má Burian za hodinky ani nevím. Ovšem  je to docela přijatelný muzikant, a rád si přečtu jeho výlety na sever. Ten Island má docela zmáknutej. :)

**

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To KFL: Pochopil jsem to správně, že jsi v poslední době prodal IWC Ingenieur, prodal Panerai, prodal Breitling, prodal Rolex Submariner a koupil Damasko? Navíc kmenový, základní model! Tenhle příběh vypadá hodně dobře a moc by mě zajímal. Nechtěl by ses trochu rozepsat o motivech a úvahách na této cestě?

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

To KFL: Pochopil jsem to správně, že jsi v poslední době prodal IWC Ingenieur, prodal Panerai, prodal Breitling, prodal Rolex Submariner a koupil Damasko? Navíc kmenový, základní model! Tenhle příběh vypadá hodně dobře a moc by mě zajímal. Nechtěl by ses trochu rozepsat o motivech a úvahách na této cestě?

Asi tě zklamu :).

Není v tom žádná úvaha, jen racionální kalkul. Sbírku jsem už před 1,5 rokem rozprodal kvůli cashi, která ve finále padla na něco úplně jinýho. Pak jsem v březnu koupil Rolády, protože to pro mě jsou definitivní hodinky. Ty jsem prodal zase kvůli cashi, tentokrát na umoření kusu hypotéky (OK, původně na BMW M5, ale snažím se chovat zodpovědně).

Z hodinek mi zbyly jen Steinharty (aktuálně v prodeji :D), který ale nejsou nijak zvlášť vodotěsný a jsou (po pohodlných Roládách) velký. Hledal jsem teda velikostní náhradu za Rlx, univerzální otloukánky, kterých mi nebude extra líto, něco vydrží a který zase časem zaměním za Rolex. Koketoval jsem s MM300, ale jsou IMHO strašně vysoký. Pak jsem okukoval Sinny, Eterny a pak jsem si vzpomněl, že se mi DA36 líbily vždycky, parametrově nejsou úplně špatný, a tak jsem je včera v náhlým popudu koupil. Nic víc v tom není.

A jinak ano - loni toho šlo z baráku dost: Zenith Defy, Breitling, Omega, 2x Sinn, Panerai, IWC... To jsem dopad :D.

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři

KFL: Proc bys me zklamaval, nezklamal jsi me vubec. Dik za odpoved. 36 jsou presne to, hodinky, co maji dobre parametry za malo penez. A pokud se i cirou nahodou libi, je to idealni reseni pri cekacce na Rolady. No, a treba nakonec zustanou a budou plnit ulohu hodinek do nepohody dlouhodobe. High end potapky Damasko bohuzel nedela, takze nezbyva, nez se teda smirit treba s tema Roladama. :-) Me se taky 36 jen jsou pro me moc male a neinhauzni. A minimalne dvoje Rolady se mi libi taky, takze pohoda, jazz.  

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Alda

To ne. Každé druhej. Musím se saturovat, v Beskydech bude utrum.

To si pis. Tady dostanes v mistni byvale Jednote kus druhojakostniho bucku, rozdroleny chleba a gumovy rohlik. Tak si to jeste uzivej :)
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...