Hasňa Odesláno 13. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Pro změnu na chvíli za slušňáka, než zase vlítnu do hor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Pěkná fotka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Diky. A ve ctvrtek mi prijde novy fotak od clena fora. Hodinky konecne budou v ohnisku kvalitniho skla a chipu. Sony se sice holedbalo, ze Z3 ma super fotak, ale me se zase az tak super nezda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Aldovi dobře fotí i mobil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Kdo umi ten umi. Ale vie sa aj zladiť :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveG17 Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Je to...ehm...kacířská myšlenka...ale dá se koupit jen samotný inhouse strojek? Zaujal mě a líbil by se mi v damaškovém pouzdře - zn. "Damasko - the real deal" (neprovokuju, nedělám si srandu, opravdu to myslím vážně, tak mě hned neumlaťte ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Tak to pochybuji. Možná, kdyby se to dělalo u nich, v jejich režii, mělo by to tvar Dk100, nebo Dk100, takový jejich The only watch 2015, ale to by stály ty hodinky balík. A i o tomhle scénáři, jako o možné alternativě, pochybuji. Koupi samotného kalibru nevidím reálně už vůbec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveG17 Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Za optání nic nedám, napsal jsem jim Jsem teda zvědavý, ale asi mě pošlou do háje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Pak se pochlub. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Damasko a ETA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Úterý je takový šedý den. Je třeba do něj vnést trochu barev. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Diky za fota Hasno, jinak to jidlo vypada dobre;). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Damasko a ETA....To su koho hodinky? Pri akej prilezitosti fotky vznikli? Kto to mal odvahu otvarat (a ako potom vodotesne zavrel)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 To je Aldova rozborka? Ten prvni detail mi pripada jak foto jinych hodinek. Jinak hezky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Není to Aldova rozborka. Ten dvojitý plášť je skvělý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 (upraveno) ...(a ako potom vodotesne zavrel)? Tak jsem se optal a udela se to tak, ze se to zavre tesne vedle nejake vody. Upraveno 14. července 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Mam je cim dal radsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 A jeste jsem si dneska udelal radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Jo, to trojCD mi chtela koupit zena. Ale ja kupuju radovky, takze jsem rekl, ze netreba. Recenzi v Reflexu to melo velmi doboru, ale z jeho repertoatu jde jen tezko udelat spatna kompilace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 S EC se neda udelat chyba...velmi mi zprijemnil cestu z prace, uz se tesim na ranni cestu do prace. A to se jen tak nestava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se