warann Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Odesláno 15. července 2014 Tvl člověk si na hodinu odskočí pracovat a tady zatím taková bouře
bandicoot Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Odesláno 15. července 2014 Ale kam,když i Suma dělají blbě?To už je samozřejmě špatně, to máš pravdu.
Návštěvník Alda Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Odesláno 15. července 2014 Chtit po hodinkach za par supu, aby byly bez chyby, je nesmysl. Rekl bych, ze na levne seika lidska ruka nesahne a lidske oko uvidi mozna kazdy sty kus - nahodna kontrola. O vse se staraji automaticke linky, automaticke opticke stanice atd.Kdo chce seiko bez chyby, musi jit proste o nejaky level vys.Co se tyce lumi na mm300, nekde se tu psalo, ze je nanasena ve vice vrstvach RUCNE. S tim se musi kazdy poprat sam a pokud tomu tak skutecne je, necekat presnost stroje.
Dee Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Odesláno 15. července 2014 Kdyby to byly Detomaso, tak tady všichni křičíte, jakej je to šmejd a že si měl tazatel radši pořídit pořádnou značku, jako Seiko Samotného mě to trochu štve, mám doma SKX009J a těm pro změnu nelícuje luneta přesně na 12. Přitom Orienty (Mako, Mako II) byly úplně v pohodě.
nickolas Odesláno 15. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2014 Myslím, že se moje původní nevinná otázka zvrhla v diskusi, která nikam nevede...teda ještě chvíli a povede k osobním výpadům, což nemělo být jejím smyslem.Odpovědi jsem dostal, rozhodnutí jsem udělal, konec... Creationwatches nabídli opravu hackingu (kvůli tomu to tam posílat nebudu, ani na to sahat, dokud jde strojek dobře), s nožkama se jaksi nedá dělat nic. Kdybych hodinky nenosil, prý by mi je vyměnili...moje blbost. Na druhou stranu, pokud by to opravdu udělali, tak by asi ty nenošené obratem prodali někomu kdo nebude tolik remcat (to je ovšem spekulace). Nějakou formu refundace mi nabídli. Já budu mít doma limitku s vybráním na nožkách a všem bude fajn... Díky za názory a zamykám.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.