nickolas Posted July 14, 2014 Report Posted July 14, 2014 Zakladam nove vlakno, aby to moc nezapadlo...kdyztak ho pak necham smazat, nebo nekam presunout. Pred trema tydnama jsem koupil na creationwatches Seiko SKX 009. No a maji dve technicke chybicky.1. Nefunguje pseudo hacking2. Jsou nejak blbe vykousnute nozky. Na obou stranach hodinek je u jedne nozky vnitrni strana rovne, jak ma byt a u druhe je u napojeni k pouzdru takovy jakoby zarez...viz fotoNo a otazka zni: mam se s tim crcat a posilat to do Singapuru, nebo se na to vykvajznout? Ze sna me to nebudi, ale ze bych to nutne potreboval, to taky zrovna ne... Jinak hodky slapou skvele a jsem spokojen. Tos tak nevim...
Ivanhoe34 Posted July 14, 2014 Report Posted July 14, 2014 za seba poviem, ze by som to neriesil. je to tam na tej nozicke jasne vidiet, ale ide okolo toho remen a ak sa na to nebudes prilis fokusovat, tak to tie hodinky tolko v tvojich ociach nezdegraduje, verim... pseudo hacking je mne osobne ukradnuty, do cca minuty tolerujem, potom stelujem, aj tak je ta idealna presnost otazkou par hodin, kym sa predbehnu... ako ti ide korunka? tiez sa ti (ako aj mne) tazsie triafa do zavitu, ked ju ides zasrobovat? neviem, mozno je to len nezvyk pre mna...a co diery v nozickach? barety (stezejky) v nich sedia pevne? kupil si tie s 1.1mm pinmi? ja som si vsimol ze u mna na jednej vrchnej nozicke akoby bola ta dierka plytsia, ten pin tam nesedi uplne nadoraz, ale nie je to velky rozdiel a zjavne to na pevnosti uchytenia neubera, tak som v klude... ...fuuu, ale som sa rozkecal...
prischera Posted July 14, 2014 Report Posted July 14, 2014 Pseudohacking bych neřešil, špatnou nožičku jo. Když budeš chtít nasadit ocel, bude to překážet.
Americkej Posted July 14, 2014 Report Posted July 14, 2014 To pouzdro je špatně opracované, já bych je jednoznačně vyměnil.
Arkham Posted July 14, 2014 Report Posted July 14, 2014 Přesně tak,i když tam tu ocel narveš bude to ještě víc vidět.Když něco kupuju čekám odpovídající kvalitu tohle je na reklamaci.
JaRooN Posted July 14, 2014 Report Posted July 14, 2014 Dostals zmetek, ktery nikdy nemel opustit brany fabriky. Nechapu, jak to Seiko vubec dopusti... Jednoznacne reklamace!
Hodo65 Posted July 14, 2014 Report Posted July 14, 2014 Je to docela dost vidět a kdybys tam chtěl dát origo tah s koncovkama, bude tam u pouzdra mezi nožičkama a koncovkou mezera, pokud to tedy zase není u stěžejek užší, než by mělo bejt a ten tah bys tam vůbec nedostal. Bude to asi trochu opruz, ale asi bych to zkusil reklamovat.
Vajt Posted July 14, 2014 Report Posted July 14, 2014 Asi to víš, ale pseudohacking funguje jen pokud nejsou hodinky plně natažené... K tomu pouzdru. Pár chybek na Seikách už jsem viděl, ale špatně opracované pouzdro nikdy, vždycky se to týkalo cifru a šlo to skousnout, tohle bych už netoleroval... Navíc ten obchod má tak dobré jméno, že myslím rádi hodinky vymění...
nickolas Posted July 14, 2014 Author Report Posted July 14, 2014 Tah na nich sedí, je to díra dovnitř, akorát je teda víc vidět... Stěžejky jsou origo, neměnil jsem je a dírky jsem nezkoumal.Že to je "zmetek" je jasný, nemělo to vůbec projít kontrolou...na druhou stranu to taky není od AD, takže se s podobnýma chybkama asi občas musí počítat.Jen se neumím rozhodnout, zda to poslat či ne...nechce se mi s tím mrcasit, ale těšit mě to netěší. Asi to pošlu.
nickolas Posted July 14, 2014 Author Report Posted July 14, 2014 Asi to víš, ale pseudohacking funguje jen pokud nejsou hodinky plně natažené... ha, tak to slyším poprvé...ale né, tím to není, už 24 hodin leží a hacking nejde
warann Posted July 14, 2014 Report Posted July 14, 2014 So what? Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Hodo65 Posted July 14, 2014 Report Posted July 14, 2014 @ nickolasBude Ti to zřejmě vadit čím dál tím víc až nakonec na hodinkách neuvidíš nic jinýho, než ty špatný nožičky a dobrej pocit z hodinek je tentam. Alespoň u mě by to tak bylo ...
nickolas Posted July 14, 2014 Author Report Posted July 14, 2014 Warann, taky neni uplne echt... ze by brali 2.jakost????
warann Posted July 14, 2014 Report Posted July 14, 2014 Warann, taky neni uplne echt... ze by brali 2.jakost????Proto jsem to tam dal. Ale já je mám odjinud než Ty, pokud vím. Jo, je to tam taky, jen trochu míň. Po pravdě jsem si toho do dneška nevšiml (ono to na fotkách je vypadá hůř, než v reálu), takže mám u Tebe panáka, za pokaženou radost z hodinek. A teď vážně, nevadí mi to a nijak to řešit nebudu.
Americkej Posted July 14, 2014 Report Posted July 14, 2014 Devět z deseti chronomagů doporučuje výměnu. Jestli to Tobě nevadí, tak si je nech, protože jsou pro Tebe, ale já bych tohle prostě nesnesl. Byly špatně upnutý v přípravku, než proběhly frézou, kdykoli bych se na ně jen podíval, už by se mi to ošklivilo...
warann Posted July 14, 2014 Report Posted July 14, 2014 Jasně bude je posílat do Asie, zaplatí XY poštovný, léto stráví bez hodinek, a to vše s nejistým výsledkem. Edit: u dražších hodinek pochopitelně, ale v týhle cenový kategorii fakt ne.
zarkow Posted July 14, 2014 Report Posted July 14, 2014 Zkusil bych poslat mail s fotkama a domluvit se na výměně či případně jiné kompenzaci. Za to nic nedáš. zda to nakonec pošleš či ne si rozmyslíš...
nickolas Posted July 14, 2014 Author Report Posted July 14, 2014 Tak ted jsem je nedal z ruky tri tydny, vlastne od doby co dorazily, takze kdyz je poslu, tak ty dva tri tydny cekani vydrzim. Jen se mi to nechce balit a posilat. Nic napisu mail, poslu fotky a uvidim. Nic jineho nez vymenu snad nabidnout nemuzou...
Hodo65 Posted July 14, 2014 Report Posted July 14, 2014 Prioritní cenný psaní do Singapuru o váze 500 g (to by snad mohlo stačit) s pojištěním na Kč 5.000 stojí u Český pošty Kč 235. To se dá přežít ...
warann Posted July 14, 2014 Report Posted July 14, 2014 V pohodě, prostě já bych na to kašlal, resp. na to kašlu, neb tu chybu tam mám taky, byť asi menší. U hodinek na zahradu, k vodě a do hospody to opravdu řešit nebudu. Ale samozřejmě je to můj názor a pokud to někdo vidí jinak, nemám s tím žádnej problém.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.