Americkej Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Odesláno 15. července 2014 Jasně, je to o přístupu každýho soudruha. Já jim třeba dopřávám vymazlenej tuning. Ony i hodinky na zahradu, k vodě a do hodpody můžou dělat radost na pohled. Ve Tvém případě ta deformace míň tahá za oko.
wizard-ov Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Odesláno 15. července 2014 Já bych se na to vykvajznul. Přece jen to nejsou Rolexy... Ber to tak, že máš limitku ;-)
rrobbo Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Odesláno 15. července 2014 Zdravím, keď už sa tu rozoberajú SEIKO chybičky, dúfam ž enebudem veľmi od témy - minulý týžden mi došli z creationw.. moje prvé (ale už viem že nie posledné :-) ) automaty skx013 a všimol som si maličkú čiernu bodku presne hore na 12tke, je asi 0,2 mm široká ale človek ju vidí voľným okom, keď sa tam pozrie, je tam dierka v lumi, Chcem sa vás tu skúsených spýtať, je to ešte v rámci normy takáto vada, hodinky sú inak super dávajú cca + 5 s, som len hnidopich keď mi to trochu vadí, alebo je to bežné?,cw som napísal včera mail a odpísali mi takto:"Dear Robert,Please take watch to any watch shop they can easily able to fix this,for this inconvenience we will refund you 5% of the watch price.Best Regards,Sally" Dá sa to naozaj jednoducho opraviť, keby som s tým nevedel žiť ?.-)))prikladám aj foto, diky za každý názor Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ggrand Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Odesláno 15. července 2014 To je přesně to, co říkám už nejmíň rok...co každé 2. Seiko, to šmejd A je jedno jestli SKX nebo Suma. Nejčastější zmetky jsou kvůli lunetě, pak blbě nanesené lumi nebo nasazení minutového kroužku a pak pouzdra.Ten minutový kroužek a dost možná luneta je přesně tvůj případ rrobbo.
VitekB Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Odesláno 15. července 2014 Tak vám děkuji, podíval jsem se na své SKX a též jsem objevil nedokonalost v lumi . Každopádně u nově zakoupených bych kontaktoval prodejce s žádostí o slevu a rozhodně bych je nikam neposílal. V další kroku bych si objednal nový kousek a vadný (ve vší počestnosti) prodal na foru a doufal, že s novým budu mít větší štěstí...
rrobbo Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Odesláno 15. července 2014 To je přesně to, co říkám už nejmíň rok...co každé 2. Seiko, to šmejd A je jedno jestli SKX nebo Suma. Nejčastější zmetky jsou kvůli lunetě, pak blbě nanesené lumi nebo nasazení minutového kroužku a pak pouzdra.Ten minutový kroužek a dost možná luneta je přesně tvůj případ rrobbo.Tak ten minutový kroužek som si všimol až teraz a musím sa fakt už smiať čo som to kúpil, je nejako posunutý do ľava či čo ? to si myslel ? a s tou lunetou je čo ? nech už ma dorazíte úplne ? :-) a tom som čital ze seiko sú relativne kvalitne za tie peniaze, ale možno len creationwatches predávajú niečo čo hádžu v seiko továrni do koša na spálenie, ešte som im aj celé clo vyplatil, keď ide tak ide :-)
walter10 Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Odesláno 15. července 2014 Tak ted jsem je nedal z ruky tri tydny, vlastne od doby co dorazily, takze kdyz je poslu, tak ty dva tri tydny cekani vydrzim. Jen se mi to nechce balit a posilat. Nic napisu mail, poslu fotky a uvidim. Nic jineho nez vymenu snad nabidnout nemuzou... Jestli si je nechat, nebo poslat zpět... Mně by taková výrazná výrobní chyba pravděpodobně vadila. (Spíše přemýšlím, proč to v Tobě "probublalo" až po třech týdnech jejich nošení. )
ggrand Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Odesláno 15. července 2014 rrobbo: Dost možná když lunetu dáš na 12 hodin, tak nelícuje přesně, ale to nevím, to jen tipuju. Můžu tě ujistit, že creation prodává to samé, co jiní. Seiko prostě prodává šmejdy. A to i v japonské verzi.Pak sem přijdou chytrolíni s kecama, co bys za ty peníze chtěl...chtěl bych hodinky třeba s pouzdrem o jednu křivku nebo broušení míň, ale ať to, co na ty hodinky navrhnou, tak ať je udělané pořádně!
warann Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Odesláno 15. července 2014 to nickolas: Jak se rozhodnout nechám na Tobě (nicméně kromě variant vykašlat se na to x reklamovat, zde přibyla ještě varianta požádat o slevu), ale jedno doporučení mám: rozhodni se brzo. Nemá cenu se tím zaobírat měsíc. Buď si řekni se*u na to, nebo jim to tam ještě tenhle týden pošli.
m.n. Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Odesláno 15. července 2014 Tak koukám na svoje SKX009 a mám taky divné nožky... Resp. vždy jednu na každé straně.
Peta-Biker Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Odesláno 15. července 2014 ggrand: Nevím, třeba na svých SBDX001 jsem nenašel jedinou chybu, pod lupou nikde nic, nechápu, jak to dokážou v takové kvalite za 2000usd vyrobit/prodat.Podle mě by ta cena mohla být několikanásobná. Ukaž mi nějakého jiného konkurenta s obdobým zpracováním - ulehčím Ti to - nenajdeš. Tím chci říci - že člověk pokud hledá kvalitu bez kompromisů - musí si vybrat model, kde ta kvalita bude zaručena! Prostě u hodinek za pár korun všichni čekáte kvalitu a zpracování Rolexu - do psí díry, tak kupujte Rolex. :-) Uvědomte si, že Seiko prodává hodinky za cenu, kde u Rolexu neudělají ani sponu! ____ Tím neříkám a neomlouvám to, že ty chyby jsou v pořádku, nejsou - ale v dané cenově kategorii to neřeším. Koupil jsem si x nových hodinek a od novoty jsem měl škráblý antireflex (Fortis minimálně 3x), měl jsem hodinky, které v rámci COSC šly zhruba 30s do plusu každý den. Dokonce jsou tady takoví, kterým nové Rolexy dělají minutu za den a raději o tom ani nemluví - ale plivat na Seiko, že to je šmejd, ach jo
walter10 Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Odesláno 15. července 2014 Mám dojem, že jde spíše o to, zdali se jedná o jakostně standardní výrobek (bez ohledu na cenu), nebo o skutečnou chybu výroby.
ggrand Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Odesláno 15. července 2014 Peta-Biker : V ceně SKX-Sumo ti ukážu třeba Armidu nebo Orient.
Peta-Biker Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Odesláno 15. července 2014 Co to je Armida - má to nějakou historii a tradici? Kdo je bude znát za pár let? Je to in-house výrobek? Já se na to snažím dívat různými pohledy a prostě dokážu tolerovat určité chyby, které nemají jiné značky, ale zase u nich vidím jiné. To je těžko, opravdu je to o úhlu pohledu a o tom, v jaké cenové kategorii vybírá. Souhlasím, že u Sum by mě to taky sralo a tam bych reklamaci řešil, ať by se jednalo o nepřesnost indexu a nebo cokoliv jiného. U SKX ne.
ggrand Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Odesláno 15. července 2014 Dyť je to tu pořád dokola... kukněte na limitku nových monster s modrou lunetou, jak tu někdo má...opět sestavené tak, že je to zmetek!
Peta-Biker Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Odesláno 15. července 2014 To mi asi uteklo, zkusím se na to podívat.
ggrand Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Odesláno 15. července 2014 Co je to Armida? To je firma, která dělá svoje výrobky pořádně. K čemu jsou mi nějaké kecy o historii nebo nedejbože machrindexu, když to, co se mi opováží prodat je blbě sestavený inhaus krám.
Micey Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Odesláno 15. července 2014 Péťo, na MM ani nemáš takovou tu nepravidelnou hrbolatou lumi na indexech? To mi neřikej..
Peta-Biker Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Odesláno 15. července 2014 Seiko +historie,+tradice+in-house+základní řady stojí pár korun+svůj design, nikoho nekopírujou - (pro mě jedna ze zásadních podmínek)+spolehlivý stroj - snadno opravitelný+ jedna z nejlepších lumi vůbec - v nejlevevnějších kategoriích se vyskytnou chyby (poudro, nepřenost indexu, chyba na cifru) / já to jsem však schopen tolerovat Ale tak mám já, nikomu to nenutím, ale jako majitel Rolexu a Seika jsem schopen vnímat u každé značky výhody a nevýhody. U mě už dávno hodinky nejsou o MI - Seiko nemám kvůli MI, prodal jsem Planet Oceany, protože v mých očích jsou prostě MM hezčí a lepší - samozřejmě to nikomu neberu, pokud to má opačně, je to jen a jen dobře, že každý má na tohle jiný názor.
Chumpus Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Odesláno 15. července 2014 Orient je v podstatě Seiko, tak to jsem rád, že alespoň něco teda dělají pořádně Hele, skx0?? se vyrobí a prodá hafo. Ten vzorek, co tu popisuje negativní zkušenosti, bude v poměru k počtu prodaných kusů naprosto minimální a nejspíš i v toleranci. Bohužel je bolístkou dnešní doby, že když si u masového výrobku stěžuje pět lidí na internetu, tak je to hned šunt. ggrand: Armida je skládačka a malovýroba, to se přece nedá srovnávat.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.