Micey Odesláno 16. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. srpna 2014 Cegy: Je tlustsi, prijemnejsi, mekci. Akorat o dost hnusnejsi..
CEGY Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2014 No, zas tak hnusna neni. Ale to je jak s holkama..
Micey Odesláno 16. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. srpna 2014 Sama o sobe ne, ale ta na MM se mi fakt libi, no. Hehe:)
CEGY Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2014 Jj, ta z MM nema chybu. Mel jsem ji na ruce teda jenom jednou, pac jsem nemel naladu na sebeposkozovani.
Micey Odesláno 21. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 Nato doba! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
CEGY Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 Tys videl MM600 na zivo. Oriety jsou na tom rozmerove tusim stejne, ze?
Micey Odesláno 21. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 Cegy, ty šestistovky působěj větší.. ani ne tak průměrem, ale vejškou. Tohle se mi ještě nosí celkem dobře, ale ty SD už jsou fakt hrouda. Váhově teda možná budou o něco lehčí, skrzevá ten titan.
Návštěvník Alda Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 Na nato strapu nevypadaji spatne, ale guma jim sedne stejne nejvic
CEGY Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 Ptam se, bo sem o nich premyslel. Nakonec to stejne dopadlo jnak.
Micey Odesláno 21. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 Jo, to ja taky.. Ale po vyzkouseni prislo vystrizliveni - je podle me jedno jakou mas ruku, proste pusobej zvlastne neforemne.
vraby Odesláno 11. října 2014 Nahlásit Odesláno 11. října 2014 Přidám pár fotek sem do vlákna,snad se Micey nebude zlobit.Po dlouhé Seiko vlně(co jsem na fóru) jsem udělal přestup k Orientu. Vše podstatné už tu popsal Micey,jsou to opravdu tool diversky. Za ty prachy není co řešit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 11. října 2014 Nahlásit Odesláno 11. října 2014 tyhle Orienty by mě asi bavily,ale bude to tíha na tom náramku.Moc se mi líbí ta luneta,působí festovně...vím,že to už Micey asi v recenzi psal,ale z čeho je?PVD?
Daemonultimate Odesláno 11. října 2014 Nahlásit Odesláno 11. října 2014 Perfektní tah a perfektní divers look. Pěkný hodinky.
vraby Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Odesláno 12. října 2014 přehozeno na velmi příjemnou gumu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
neferirkare Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Odesláno 12. října 2014 Pekne to mas, ja kdyz te vidim, snad si je budu muset koupit jeste jednou
vraby Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 jj jsou fajn. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bushman Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Odesláno 15. října 2014 Dají se koupit tady v Česku? Nikde je nemůžu najít...
tano Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Odesláno 15. října 2014 Nedaji, kamenem obchode o tom nevim. Bohuzel.
Bushman Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Odesláno 15. října 2014 Škoda, tohle je prostě přesně to, co by se mi líbilo...
Micey Odesláno 15. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2014 No tak si je kup, třeba z tý Itálie je tady máš za tři dny, žádný DPH.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se