Jump to content

Recommended Posts

Posted

Chces menit, jo? Tak muzem, neco malo dotlacis.. :)

A neprud se svejma skvelejma fotkama, pak se ve svym vlakne stydim.

Kecam, super!

Edit: Coz mi pripomina, kdyz vidim tu gumu.. Ta na Orientech je sice hnusnejsi, ale lepci ;)

Jezismarjaaaaa, ted koukam kam jsem tu fotku dal ??? To melo byt do vlakna "co mate prave na ruce".

Micey promin, tohle nebylo cilene. Spletl jsem se. Mam to nechat smazat ? 

Posted

Orienty za 30, proc ne, jsou opravdu masivni a zajimave potapky, nicmene si za stejny peniz umim predstavit neco jineho, co ma "lepsi zvuk"...pekne ale jsou, to se musi nechat

Posted

Škoda jen, že v těhle hodinkách není trošku lepší strojek než je v M forcech za 8k.

Posted

Pokial niekto vie co za tie peniaze zohnalt lepsieho, tak sem s tym rad sa necham poucit. Ja myslim ze trochu prehlad mam a za 20K sa zozenie maximalne tak nejaky poor mans lolex, pripadne este priehlad na etu.

Posted

Normálka Spring Drive..

Taky se mi s nima dnes povedlo parádně jebnout o futra, mezi 26 a 27 první menší zářez na lunetě:)

Guest cecil
Posted

Za ty prachy nic tak solidniho jen tak nekoupíš.Tyhle Orienty jsem nosil víc jak 3roky už si to nepamatuji a byly prostě super.Dodnes lituji jejich prodeje a jak je tak vidím asi je znovu pořídím.Z MM se přímo srovnávat nedají viz výše ale jsou opravdu krásné.A navíc oproti MM o něco více osvalené.Samozřejmně gratulace.

Posted (edited)

Hehe, tak za deset dní mínus jedna vteřina. Nato jim sekne úplně ideálně, hodí se tomu matroši mezi nožkama..

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by Micey
Guest tonytrubka
Posted

Jsou parádní!

Jen škoda že je tam ten filipmoris.Ideální by byl cifr z WZ0251FD a tyto ručky.

Posted

Pekne a výstižne napísané. Na mňa hodinky pôsobia naozaj dobrým dojmom. Plnokrvné, drsné potápky. Rezerva je komplikácia, ktorú by som si raz určite rád skúsil. Na ciferníku to jednoducho vyzerá dobre. A tak ako Ty, uprednostnil by som nosenie na gume. Zhrnuté, podčiarknuté, gratulujem k fajn kúsku, ktorý sa rozhodne v tomto drsnom svete nestratí ;).

Posted (edited)

Par mobilovejch srovnavacek. Je to az kupodivu jak blbe se ty Damaska fotej, nazivo je to uplne jiny kafe.. Taky je zajimavy srovnani velikosti - kvuli lunete nevypadaj Orienty o moc vetsi.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by Micey
  • 2 weeks later...
Posted

Parádní plnotučný potápky! Škoda, že na ně nemám pazouru... Snažím se do nich uvrtat alespoň švagra :) . Tak si jich užívej a neprodávej ;) .