ivan_989 Odesláno 4. června 2024 Autor Nahlásit Odesláno 4. června 2024 Úplne som zabudol že toho zeleného mam viac 4
horal Odesláno 12. června 2024 Nahlásit Odesláno 12. června 2024 před 27 minutami, pan_cerny napsal: Co je to prosím za texturu rámu na pistoli? Děkuji za dovzdělání.
salámek Odesláno 12. června 2024 Nahlásit Odesláno 12. června 2024 Ta povrchová úprava vypadá hodně zajímavě.
pan_cerny Odesláno 13. června 2024 Nahlásit Odesláno 13. června 2024 Je to laser stippling. Dělal mi to jeden šikovný pán ve městě Hrob. Cenovka za úpravu rámu byla Kč 4 500. Texturu jsem si vybral sám z různých fotek na netu, jeho nabídky vzorů atd. Jen jsem to poskládal dohromady a odsouhlasili jsme si. Zvládne udělat cokoliv. Klidně logo, různé symboly atd.
Jiří Sedlák Odesláno 3. září 2024 Nahlásit Odesláno 3. září 2024 Jak tedy Američany moc nemusím, tak občas nějakou dobrou věc udělají. 1 1
Jarett Odesláno 4. září 2024 Nahlásit Odesláno 4. září 2024 Vyladit styl Benrus Type 2 Colt M45A1 USMC CQB 1 2
Jarett Odesláno 13. ledna Nahlásit Odesláno 13. ledna Tak se mi konečně podařilo sladit řemen a pistoli 2 1
berczo Odesláno 13. ledna Nahlásit Odesláno 13. ledna Pěkné téma, na které jsem narazil dnes a doufám že do 3/4 roku přidám svou vlastní fotku Btw. laický dotaz - nemají problém automatické hodinky při střílení (otřesy, atd ...)?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se