siwi Odesláno 1. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2017 Hmm, nojo, no... Ale ta úprava mě úplně přesvědčila o keramice.
siwi Odesláno 1. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2017 Ale tady je naprostá jistota. Asfalt je asfalt
5etter Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2017 siwi, naprosto precizní recenze heuerů, přesně tak, jak to mám od tebe rád.A ty géčka snad kvůli tobě opravdu koupím.Abych jenom nechválil, tak jedna malá výtka. Tvoje fotky digitálek by byly ještě dokonalejší, kdybys stiskl spoušť jindy, než v okamžiku, kdy tekuté krystaly přetékají mezi jednotlivými segmenty a "naskakuje další sekunda".Vím, je to detail, ale mě to prostě tahá za oči
siwi Odesláno 1. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2017 Samozřejmě děkuji za slova uznání. K těm přetékajícím krystalům u vteřín musm bohužel poznamenat, že to není vždy možné. Pokud potřebuji ostrou fotku při umělém světle, fotím s nízkým ISO a velkou clonou, což si vynutí delší čas přesahující 1 vteřinu. Takže se tam pak objeví poloprůhledné segmenty.
5etter Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2017 Máš recht, to mě nenapadlo. Opačný problém nastává při focení autobusů - pokud se nepoužije dost dlouhý čas, je na informační ceduli jen část údajů. Při slunečném dni je na to třeba myslet.
siwi Odesláno 1. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2017 Přesně tak. S krátkým časem máš sice ostrý autobus, ale na informační tabuli vidíš jenom tečky. V opačném prípadě pak vidíš celý údaj, ale autobus je rozmazaný (pokud se pohybuje). Focení je vždycky o kompromisu. Dneska jsem fotil stojící hodinky, takže i vteřinovka je pěkné ostrá:
5etter Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2017 Ty pětky mám zrovna pár dní na ruce. Jak se ochladilo, sahám po menších hodinkách.
tano Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2017 Opet vyborne fotky, musim pochvalit podklady hodinek
Svatoslav Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2017 V 1. 11. 2017 v 22:33, siwi napsal: Přesně tak. S krátkým časem máš sice ostrý autobus, ale na informační tabuli vidíš jenom tečky. V opačném prípadě pak vidíš celý údaj, ale autobus je rozmazaný (pokud se pohybuje). Focení je vždycky o kompromisu. Dneska jsem fotil stojící hodinky, takže i vteřinovka je pěkné ostrá: siwi, klasicky krásné propracované fotky, o recenzi ani nemluvím, paráda.Edit: pokud tomu dobře rozumím tak lepší je jezdit vlakem.
siwi Odesláno 2. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2017 V 1. 11. 2017 v 23:40, 5etter napsal: Ty pětky mám zrovna pár dní na ruce. Jak se ochladilo, sahám po menších hodinkách. Pětky jsou prostě skvělý. Upravoval jsem si u nich náramek. Posunul jsem si sponu víc doprostřed. A je to prostě jedno z nejpohodlnějších nošení. Ale musím říct, že TAGy se jim pohodloností vyrovnají. V 2. 11. 2017 v 8:03, tano napsal: Opet vyborne fotky, musim pochvalit podklady hodinek Opět díky Mám teď takové období Hodinky a oblečení V 2. 11. 2017 v 12:06, Svatoslav napsal: siwi, klasicky krásné propracované fotky, o recenzi ani nemluvím, paráda.Edit: pokud tomu dobře rozumím tak lepší je jezdit vlakem. Taky moc díky. Jinak jezdit můžeš i autobusem, pokud ho nechceš fotit
siwi Odesláno 5. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2017 Klasika: Negativní displej:
tano Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2017 Vojto, standartni narez! Smekam Hele, Ty jsi ILUZIONISTA A KOUZELNÍK, super!
siwi Odesláno 5. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2017 Díky, díky. Ale to bylo jenom tak z nudy.
siwi Odesláno 8. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2017 Dneska jsem si konečně vyzvedl zgenerálkované hodinky po dědovi. Nechal jsem je kompletně vyčistit, seštelovat a hned jsem jim také vybral nový řemínek. Musím konstatovat, že jim byla věnována skvělá péče, takže s výsledkem jsem nadmíru spokojený. Původně jsem je chtěl jen pečlivě uložit a chovat se k nim jako k muzejnímu exponátu. Mýslím ale, že to nevydržím, a občas je alespoň na chvilku nandám na ruku.
MíraMíra Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 Nevypadaj špatně. Nějaký srovnání před a po nebude ?Když nosit, tak svátečně a opatrně.
tano Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 Vyborna prace hodinare! Tak dobre slouzi a myslim, ze zaujmou cestne misto ve Tve sbirce pane
Svatoslav Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 Opravdu dobře odvedená práce.
siwi Odesláno 9. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 Jojo, na hodinkách si dali opravdu záležet. Mám z toho radost. Před hodinkami je teď ddalší ouhá životní etapa. Vzhledem k tomu, že je nijak intenzivně nosti nebudu, může jim tenhle stav vydržet desetiletí. Strojek samozřejmě občas natáhnu a nechám protočit. Jinak o stránku nebo dvě je i pár fotek v původním stavu. Pouzdro a ručky tam jsou mnohem víc zašlé, na ciferníku černé ťupky, olezlá korunka. Teď po generálce vše prokouklo, ťupky zmizely, ručky a indexy se rozsvítily, korunku jsem nechal komplet vyměnit a strojek - ten krásně pravidelně a hlasitě tiká.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se