AndyAaron Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2018 Tak jsem si myslel, ze jsem digi krizi prekonal, i kdyz po srazu s vama mi to trvalo. No nic... krasnej prirustek, Siwi!
siwi Odesláno 17. dubna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2018 Díky, Andy. Však ty tvoje kousky, co ti zbyly, jsou o to zajímavější.
AndyAaron Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2018 Vypadaj skoro jak nosovky. Kde na to hergot furt chodite?
siwi Odesláno 17. dubna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2018 Já jsem to tam pak připsal. Povedlo se přes eBay z Chicaga. Prodejce měl celkem 3 kusy. Možná je ještě všechny neprodal.
AndyAaron Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2018 No ok... a jeste jedna otazka. Ty mas na to separatni mistnost, byt nebo zamek, nebo kde to vsechno skladujes
tano Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2018 (upraveno) Vojto, paradni prirustek do Tve digi. rodinky. Mam otazku, ta citelnost je paradni i z boku. Muzes mi vysvetlit, proc to ty dnesni digosky nedavaj? Upraveno 17. dubna 2018 uživatelem tano
siwi Odesláno 17. dubna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2018 No ok... a jeste jedna otazka. Ty mas na to separatni mistnost, byt nebo zamek, nebo kde to vsechno skladujes Heh, tak tos trefil hřebíček přímo na hlavičku Mám malý stan a na nohy mi táhne. Jenže si nemůžu pomoct. Prostě to všechno strašně nutně potřebuju Vojto, paradni prirustek do Tve digi. rodinky. Mam otazku, ta citelnost je paradni i z boku. Muzes mi vysvetlit, proc to ty dnesni digosky nedavaj? To ti bohužel vysvětlit nemůžu, protože i mě to nepřestává udivovat. Hodinky, které i ve své době stály doslova pár drobných, jsou na tom po stránce displeje prostě líp...
Frostie Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2018 Jednoduchá odpověď - nešetřilo se tolik na konstrukci displeje a polarizačním filtru.
siwi Odesláno 19. května 2018 Autor Nahlásit Odesláno 19. května 2018 V poslední době se mi nedaří najít žádný nový cenově dostupný digitální přírůstek, tak to jen tak střídám:
tano Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Odesláno 19. května 2018 siwi: myslim, ze tahle sestava si vystaci i bez novych prirustku. Bravo, paradni set!!
Frostie Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Odesláno 19. května 2018 Vidím tam prostor pro obyč.kovové digi typu Otron či dřevní Seiko, Citizen nebo Casio v SS
siwi Odesláno 19. května 2018 Autor Nahlásit Odesláno 19. května 2018 Pánové, díky vám všem. Jsem rád, že se vám tato sestava líbí. Pravdou je, že si nemám opravdu nač stěžovat. Frostie: Ten prostor se právě snažím zaplnit. Kovová Casia mám W-780 a další jim podobná nechci. Otrony mám taky. Dával jsem je sem před nedávnem. V podstatě mě to vede k těm Seikům. Ale tam jsou ceny buď moc vysoko nebo nejsou v tak dobrém stavu, jak bych si představoval. Čekám na zázrak Tažek sem zatím přidám jediná Seika, co mám. Ty jediné jsem v tomto týdnu nevyvětral, tak jsem je nazul na předloktí aspoň na focení:
siwi Odesláno 22. května 2018 Autor Nahlásit Odesláno 22. května 2018 Díky. Ale díky tobě začínám uvažovat o koupi mezikroužků.
tano Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Odesláno 22. května 2018 Mas to opet bozi Vojto, vic pismen je zbytecne!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se