Přejít na obsah

Davosa - Chronomag limitovaná edícia

Kasper

Doporučené příspěvky

Odesláno

BTW ty chceš ty hodinky bez pouzdra nebo co, že nemůžu najít v anketě tvůj hlas? :

Ja hlavne nechcem to puzdro ktore ma okrem korunky dalsi bazmek typu ovladanie lunety alebo heliak. Takze taktizujem a zahlasujem za to co bude bez bazmeku najvyssie :)

Inac preco je v poradi medzera medzi 11 a 13? To ze zoberie dva ks ked ich bude 35? Cize teraz mame vlastne 21 zaujemcov a nie 22?

• Odpovědi 1,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Netuším kdy a kde se stala chyba při zápisech, při kopírování určitě ne, tak tady je náprava.

1. Ivan_989
2. Tittus (a když to půjde LE č. 6)
3. Daemonultimate (č.1)
4. Kasper (ak je to OK, č.7)
5. People
6. Davosa - distribúcia ( posledné číslo L.E. do dobročinnej aukcie - pokiaľ bude 33 ks celkovo a Bells bude chcieť toto číslo, tak do aukcie č.4 - počet elementov)
7. Atta
8. Denjl (a když to půjde LE č. 25)
9. Neus
10. parnistroj (a když to půjde LE č. 27)
11. kostra (13 a pokud bysme se dostali na větší počet, než tipuju že je reálné, pak 12. rozhodně číslo 35)
12. warann (a když to půjde LE č. 5)
13 Jakubisko (? čekám na vyjádření)
14 Skargard (rád bych LE č. 11)
15. Tenge
16. Ondrej71 ( rád bych LE č.28, pokud by nešlo tak daleko tak LE č.3 )
17. Maríno (L.E. č. 8)

18. Bells (rád bych číslo 4, nebo pokud by nás bylo víc tak 33)

19 Honza.manta ( číslo 13)

20. dimple (  č.3 nebo č. 20, kdyby Ondrej71 nedostal č. 28)

21. wizard-ov (pokud by šlo , tak LE č.17)

Odesláno

Dovolím si ještě jednu malou úpravu, netuším, kde ten číselný chaos u mé osoby vzniknul. Chtěl jsem číslo 13, ale klidně ho přenechám manťákovy a adoptuju tu dvanáctku, která mi tam přistála ani nevím jak:-)

1. Ivan_989
2. Tittus (a když to půjde LE č. 6)
3. Daemonultimate (č.1)
4. Kasper (ak je to OK, č.7)
5. People
6. Davosa - distribúcia ( posledné číslo L.E. do dobročinnej aukcie - pokiaľ bude 33 ks celkovo a Bells bude chcieť toto číslo, tak do aukcie č.4 - počet elementov)
7. Atta
8. Denjl (a když to půjde LE č. 25)
9. Neus
10. parnistroj (a když to půjde LE č. 27)
11. kostra (LE č. 12 a pokud bysme se dostali na větší počet, než tipuju že je reálné, pak rozhodně číslo 35)
12. warann (a když to půjde LE č. 5)
13 Jakubisko (? čekám na vyjádření)
14 Skargard (rád bych LE č. 11)
15. Tenge
16. Ondrej71 ( rád bych LE č.28, pokud by nešlo tak daleko tak LE č.3 )
17. Maríno (L.E. č. 8)

18. Bells (rád bych číslo 4, nebo pokud by nás bylo víc tak 33)

19 Honza.manta ( číslo 13)

20. dimple ( č.3 nebo č. 20, kdyby Ondrej71 nedostal č. 28)

21. wizard-ov (pokud by šlo , tak LE č.17)

Odesláno

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vážení kolegové, čas utíká a blíží se doba, kdy bude zapotřebí celkově finalizovat náš návrh do podoby, kterou budeme předkládat Davose k realizaci. Z tohoto důvodu je třeba přikročit k tomu, čeho se všichni obáváme. K definitivnímu výběru pouzdra.

Ve středu, tj 13.8.2014 (13. jak symbolické datum k tomuto kroku), ve 21.00 ( nebo později, nevím, jestli budu ve 21. hodin už doma z práce, ale ne dříve)

bude ukončeno první kolo výběru pouzdra. Do užšího finále postoupí dvě s největším počtem hlasů. Zároveň bude upraveno vlákno s hlasovací anketou následujícím způsobem: v hlasování zůstanou pouze ta dvě pouzdra postupivší do finále, z vlákna se smažou tvary a rozměry všech pouzder a kolega Bells bude tak laskav, že vzor našeho ciferníku vsadí do obou finalových pouzder hned, jak mu to pracovní nasazení dovolí, tyto obrázky půjdou do vlákna s hlasovací anketou.

Každý ve finále bude moci samozřejmě hlasovat jen jednou, případné hlasy nepozorných kolegů, kteří nejsou v pořadníku zájemců se samozřejmě ve finalovém rozpočítání odečtou. I tak budu upozorňovat, že se hlasování týká jen zájemců zapsaných v pořadníku. I tak proběhne kontrola. Hlasování bude opět veřejné, tedy každý uvidíme kdo a jak hlasuje. Hlavně transparentnost je důležitá.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Doufám, že proti tomuto postupu nemáte námitek a jestliže ano, sem s nima :)

Odesláno

Tak jako vždy vám ukážu jak by mohl některý z návrhu vypadat trošku reálněji.

První Daemon - toto pro mě nemá chybu a jsem všema deseti aby to bylo na dýnku, je to nenásilné a přitom vše vypovídající a hlavně originální.

Druhá verze jsou spojené elementy v kruzích co našel Ondřej, které se mi také líbily, ale myslím, že dýnko na ně je malé a ty vysvětlení nebudou moc čitelné.

A do třetice jsem tam zkusil hodit i ten můj, který udělal přesně ten efekt který jsme už od začátku nechtěli a to aby to bylo jako nálepka...

TAkže zde jsou tři verze na porovnání, já mám vítěze jednoznačně jasného, jak to vidiíte vy?

Odesláno

Len pre istotu, nebude sa upravovať aj napr. možnosť hlasovať iba raz, pŕipadne vieme zabezpečiť,

aby hlasovali len pripadne záujemcovia?

Ja mám vcelku jasno, ale aby sme nemali zbytočne chaos a zvlášť aby sa nám to niekto opäť

nepokúsil skomplikovať alebo znechutiť, ako sa stalo pár strán dozadu :-) :-) :-)

Odesláno

Na tie Bellsove obrázky musím reagovať - všetkým veľký rešpekt !!! Ja budem mat sakramensky

ťažké rozhodovanie. Všetky 3 verzie majú niečo do seba a páčia sa mi. Teraz by som bol snáď

radšej, keby som mal na vyber iba jeden :-) :-) :-) Klobúk dolu páni. Skvelé vyvrcholenie LE.

Odesláno

Ve středu, tj 13.8.2014 (13. jak symbolické datum k tomuto kroku), ve 21.00 ( nebo později, nevím, jestli budu ve 21. hodin už doma z práce, ale ne dříve)

bude ukončeno první kolo výběru pouzdra. Do užšího finále postoupí dvě s největším počtem hlasů.

Poďme na to :)

První Daemon - toto pro mě nemá chybu a jsem všema deseti aby to bylo na dýnku, je to nenásilné a přitom vše vypovídající a hlavně originální.

attachicon.gifDavosa Ternos case back.jpg

Tak toto je presne ten typ, ktorý si prestavujem :)

Odesláno

Za mně je tohle přesně to, co si od této limitky představuji. Obě strany krásné vyvážené a přesně tak, abych si hodinky mohl zamilovat. Naprosto důstojný partner k.mým Nautilům. Veliký dík realizátorům této lahůdky.

Odesláno

Vypadá to skvěle! Začínám být nalomený na Ternos pouzdro a Démonův návrh :) ...

Kaspere, prosím tě, tři otázky:

Luneta je keramická?

Safír je rovný nebo konvexní?

AR je vnitřní?

Pokud jsou všechny odpovědi - ANO, tak super :)

Odesláno

je to super secko, len ta zadna cast stale vypada ako nalepka s tym bielym koleckom s textom. Ale v skutocnosti to asi bude ine,vsak ? Ta kresba bude gravirovana cize biele kolecko nehrozi, len text bude vidno ?

Odesláno

Pro vizualizaci celého tématu, zatím v jednom pouzdře, to se brzy změní, tady jde o pojetí naší limitky. souhlaste, kritizujte, odsuzujte. Ještě je na tomto eventuálním řešení co upravovat, ale hrubý obraz umí poskytnout.

attachicon.gifok zvětšené symboly.jpg

attachicon.gifok v noci.jpg

attachicon.gifFINALE upraveno.jpg

:wub:  jsem totálně lapen, co víc na to říct, už když jsem na tom dělal mi to bylo jasné :wub:

Odesláno

Vypadá to skvěle! Začínám být nalomený na Ternos pouzdro a Démonův návrh :) ...

Kaspere, prosím tě, tři otázky:

Luneta je keramická?

Safír je rovný nebo konvexní?

AR je vnitřní?

Pokud jsou všechny odpovědi - ANO, tak super :)

1) ano

2) momentálně nevím

3) ano

je to super secko, len ta zadna cast stale vypada ako nalepka s tym bielym koleckom s textom. Ale v skutocnosti to asi bude ine,vsak ? Ta kresba bude gravirovana cize biele kolecko nehrozi, len text bude vidno ?

Bude to gravírované dýnko jako každé jiné, žádná nálepka, to prostě graficky v tomhle návrhu jen tak neuděláš, Bells mě posadil na zadek, že to vůbec udělal takto, komkrétní konečný návrh zařídí kolega Kasper u profíka, aby to stálo fakt za to.

Odesláno

Je to hra světel, stínů a odlesků. Bude-li ti kartáčované/matné, tak to tak nebude, bude-li to leštěné, tak záleží na úhlu pohledu.

Odesláno

Povrchová úprava pouzdra by neměla být též opomenuta a pokud to jen lze, tak bych si uměl představit pouzdro kartáčované. To lesklé mi připadá takové řeknu až běžné... S tím je ovšem spojená i otázka dýnka a jestli pro lepší efekt motivu nechat lesklé a nebo také matné? :) Jinak návrh dýnka z hlavy mistra Deamona, který fantasticky podal (druhý ;) ) mistr Bells  je opravdu krásně všeříkající. Skvělé a jsem pro něj všemi deseti :)

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...