McStinger Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 V 12. 8. 2014 v 6:51, Bells napsal: A teď mi řekni tentokrát po pravdě přišel jsi jen buz.rovat nebo ne? Vlastně nechápu, že když se ti na tom snad úplně všechno nelíbí, tak proč do té limitky vůbec zůčastňuješ?A nebo víš co neřeš to, končím takže budeš mít klid a když jseš takovej frajer (předpokládám pro tvé dobro, že umíš i víc než jen kecat, pokud ne, tak pak vážně nechápu, ale to je jedno), tak jistě budeš pokračovat za mě a abys neřekl, tak ti rád předám všechny data a podklady a to jak s lunetou tak bez i když nevím jestli ti k něčemu budou když je tam vlastně všechno na nic.Jinak nic ve zlém, neznáme se takže nadávat si jistě nemusíme ani do sebe šít, toto ber jen jako mou odpověď, rád tě třeba někdy uvidím na srazu když spolu nebudem muset řešit návrh hodinek, ale jen si pokecáme již o hotových hodinkách, tady jsme si prostě nesedli, ale to se stává, jen já prostě v tomto pokračovat nemůžu a ani nechci, nestojí mi to za to. Takže vám nadále přeju ať to dotáhnete až do zdárného konce a stojí to za to a doufám, že mi jep ak někdo alespoň jednou ukáže, abych se mohl pokochat A na závěr bych chtěl ještě všem co mě chválili za projevenou chválu moc poděkovat, vážím si toho. Neblbni . Odviedol si dobrú robotu, nie je dôvod hádzať ju do koša. Je to fórum so širokým zastúpením niekedy protichodných názorov. Jednoducho má pár ľudí pocit, že sa chceli zúčastniť, téma ich zaujala, ale nikto ich nepočúval a celé sa to príliš rýchlo vybralo smerom, ktorý ich neoslovuje. To nie je dôvod na to, aby ste nedokončili rozrobené. Len teraz prichádza najťažšia fáza, dokončenie.
Daemonultimate Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 V 12. 8. 2014 v 7:07, Kostra napsal: Toš nedělaj krávu Irenko Parník má svůj osobitý styl, jak nás správně nasměrovat a přiznám se, že mě to diplomaticky řečeno, taky moc neoslovuje, ale to není důvod se na to teatrálně vykašlat a zahodit hodiny práce. Naopak myslím, že nám včerejší vlna kritiky může jen pomoci. Trošku přibrzdíme, popřemýšlíme nad alternativami a to může výsledný produkt jedině posílit. Taky to pomohlo trošku povolit Daemonovy opratě, které už ke konci utahoval až moc (jsem si naprosto jistý, že v dobré víře) a otevřelo to opět prostor k diskusi, která nám pomůže ujasnit si kdo jsme, kam kráčíme a jestli až tam dojdeme bude v hospodě ještě otevřeno Ono to s těma opratěma není až tak lehká otázka, když je určitá skupina lidí a každý si to představuje od základu jinak, musí se vykročit nějakým směrem a toho se držet, souběžně mají vznikat další návrhy a taky se držet směru. A v průběhu se ukáže, která cesta je lepší, jednu cestu máme SKORO v dokončovacích úpravách, druhou cestu nemáme. My s Bellsem stačili sotva kočírovat tu jednu, natož víc. A jestli toho Bells opravdu nechá a nepodaří se mi zvrátit jeho rozhodnutí, protože tomu fákt dáváme všechno na úkor všeho ( není to jako přijít k hotovéme a říct, tuhle tečku chci sem a né sem, to je práce pro placený profíky), na stole mám asi deseticentimetrovej stoh počmáranejch papírů a další takovej stoh je v SZ a tady ve vlákně, bude mi to nesmírně líto.
Bells Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 V 12. 8. 2014 v 7:07, Kostra napsal: Toš nedělaj krávu Irenko Parník má svůj osobitý styl, jak nás správně nasměrovat a přiznám se, že mě to diplomaticky řečeno, taky moc neoslovuje, ale to není důvod se na to teatrálně vykašlat a zahodit hodiny práce. Naopak myslím, že nám včerejší vlna kritiky může jen pomoci. Trošku přibrzdíme, popřemýšlíme nad alternativami a to může výsledný produkt jedině posílit. Taky to pomohlo trošku povolit Daemonovy opratě, které už ke konci utahoval až moc (jsem si naprosto jistý, že v dobré víře) a otevřelo to opět prostor k diskusi, která nám pomůže ujasnit si kdo jsme, kam kráčíme a jestli až tam dojdeme bude v hospodě ještě otevřeno V 12. 8. 2014 v 7:15, McStinger napsal: Neblbni . Odviedol si dobrú robotu, nie je dôvod hádzať ju do koša. Je to fórum so širokým zastúpením niekedy protichodných názorov. Jednoducho má pár ľudí pocit, že sa chceli zúčastniť, téma ich zaujala, ale nikto ich nepočúval a celé sa to príliš rýchlo vybralo smerom, ktorý ich neoslovuje. To nie je dôvod na to, aby ste nedokončili rozrobené. Len teraz prichádza najťažšia fáza, dokončenie. Odpovím vám víceméně najednou...Včerejší vlna kritiky mi nevadila, vím že je každý jiný a má na to jiný pohled a nikomu to rozhodně neberu, oni napsali co se jim nelíbí a proč a proč do toho také nejdou a beru to, nemám s tím žádný problém.Mě vadí to, že někdo kdo se té limitky chce ůčastnit, tak začne totálně všechno najednou schazovat, tak když se mu toho tolik nelíbí, tak proč vůbec pokračuje? Několikrát tu zaznělo ať ode mě, tak i od Daemona, ať tu padnou nějaké další návrhy ať je z čeho vybírat a třeba by to všechny utvrdilo, že jiný návrh může být lepší, ale stejně se to točilo kolem toho jednoho a ani se pak nedivím, že to pak možná D chtěl utahovat stejně tak jako já, protože když už tolik práce někdo odvede a spoustě lidí se to i líbilo, tak už nechce moc ustupovat, což je asi pochopitelné...Jak jsem psal, nemám s Parním žádné jiné problémy, ani si v SZ nenadáváme nebo tak něco, jen prostě takovoudle spolupráci dál nechci, aby někdo přišel a jen napsal výčet toho co je špatně atd...forum je sice o diskuzi, ale já bych rád pořád normální diskuzi a ne jak kdyby byl můj šéf..Jinak práci rozhodně nezahazuju, jak jsem psal, rád to všechno (otevřená PSD) Parnímu předám a může pokračovat, nemám s tím nejmenší problém, já jsem to začal vytvářet, dostla jsem se do určitého bodu a on to klidně může dodělat.
Bells Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 V 12. 8. 2014 v 7:53, Daemonultimate napsal: Ono to s těma opratěma není až tak lehká otázka, když je určitá skupina lidí a každý si to představuje od základu jinak, musí se vykročit nějakým směrem a toho se držet, souběžně mají vznikat další návrhy a taky se držet směru. A v průběhu se ukáže, která cesta je lepší, jednu cestu máme SKORO v dokončovacích úpravách, druhou cestu nemáme. My s Bellsem stačili sotva kočírovat tu jednu, natož víc. A jestli toho Bells opravdu nechá a nepodaří se mi zvrátit jeho rozhodnutí, protože tomu fákt dáváme všechno na úkor všeho ( není to jako přijít k hotovéme a říct, tuhle tečku chci sem a né sem, to je práce pro placený profíky), na stole mám asi deseticentimetrovej stoh počmáranejch papírů a další takovej stoh je v SZ a tady ve vlákně, bude mi to nesmírně líto. Daemon to řekl perfektně, můžu přiznat, že s ním jsem si sednul naprosto perfektně, a proto jsem se také do toho všeho dal, viděl jsem, že máme hodně podobné názory a vize a cítil jsem, že to může někam dojít, což za mě i došlo, tak jak to teď je se to mě líbí a nemám k tomu žádné výhrady, klidně bych si to nechal udělat a byl fakt spokojený, ano vím, že spoustě lidem to takle nevyhovuje a nikomu to také neberu, každý je prostě jiný, tak to je, ale jak řekl D, klidně někdo mohl rozjet paralelně další vize a pak se mohlo vybírat, takle jsme se snažili to celé dokončit v tom "našem".
parnistroj Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 Jak chcete, abych napsal, ze se malo vizualizuje? Tady to mate cinsky kdyz tak: ?????????? Napsal jsem:"Rucicky vychazejici z epicentra epidemie eboly jsou super , ale s..e mne, ze ani nezkusime jine indexy, ze jsme rezignovali na nelunetove pouzdro, ze je to takove opravdu hodne diverzifikovane, takze mame z ceho vybirat." Zadna rozumna odezva. Rekl jsem si, ze se zeptam konkretne - napsal jsem:"A jeste mozna otazka: co musi splnovat navrh, aby se vizualizoval? Mne se indexy nezamlouvaji, nejaky navrh jsem dal, byl tu i dalsi navrh nekoho jineho, ale jine indexy jsme meli na cifru naposled kdyz tam zbyly z puvodniho davosa cifru." A na tohle mi demon napsal, ze si svoje mam vizualizovat sam a napostoval, ze si soukrome s bellsem neco posilaji a ze tenhle navrh NE a tamten ANO. Ty vogo, hodlam tenhle cirkus spolufinancovat, tak si snad trochu zaslouzim, aby se mi taky predlozilo neco k posouzeni, stejne tak ostatni spolucestujici.Jedna vec je, ze se musi vybrat jeden navrh z mnoha, ale uplne jina, kdyz mi nekdo napise takhle to bude a drz hubu. Do toho bells s plnym vedomim, ze neovladam graficke nastroje, jako dvanactilety harant furt pise "My way or the highway" Je bez debat, ze se vykonala spousta prace. Hlavne demon s bellsem, ale jestli chceme uspesny navrh, meli bychom postupovat jinak. Zpomalit, aby bells nebyl pretezovany, delat vic vizualizaci a v klidu navrhy probirat a treba i hlasovat (o hruza). Pokud bude malo vizualizaci, v lidech zustane pocit, ze finalni navrh neni vubec optimalni i kdyby nakrasne byl, protoze nemeli sanci si to porovnat.
parnistroj Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 A bellsi, tvuj postoj nechapu. Jestli jsi chtel demonstrativnim odchodem potrestat mne, tak se ti to fakt nepovedlo. Vychladni, rozmysli si to a uvidime. Ale necekej, ze budu beze slova akceptovat ultimata.
Bells Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 V 12. 8. 2014 v 5:01, Daemonultimate napsal: Vzhledem k tomu, že Davosa nemá k dispozici lumi v podobě bezbarvého laku a vlastně záleží kolik vrstev lumi se použije, čím míň tím míň je i nápadná ale také tím míň září, posuňme naše indexy v podobě symbolů zase o kus dál k možné realizaci. Zůstávají nám dvě možnosti. Ta první je dvojí rámování indexů (první obrázek), kde je lumi nanesena mezi rámy, ale plocha zůstává nenatřená, u této možnosti si nejsem jist její realizací vzhledem k opravdu úzkému rámu v tak malé velikosti.Druhá možnost ukazuje symbol opatřený lumi po celé své ploše, tady realizace nebude žádný problém, ale zase se obávám, že symboly svou plochou přebijí vše ostatní. Plochy na obrázcích vyplněné tužkou představují lumi, nevim jak bych to líp nakreslil Vzhledem k tomu, že první varianta se podobá tomu co již máme, požádal bych kolegu Bellse, o přiblížení druhé možnosti a zasazení plných symbolů s lumi do ciferníku. Na to se moc těším, dojde opticky k celkové změně a můžeme posoudit výsledek. symboly upraveno zmenseno.jpg Zde ještě dva návrhy o které mě poprosil D po skutečnostech s tím jak se dá (nedá) udělat lumi
Daemonultimate Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 Díky Bellsi, jinak to tu začíná bejt zajímavější než Berkusovo vlákno, to je co říct a mohlo by to přitáhnout žádoucí pozornost.Ten druhý návrh mě docela překvapil svou vyvážeností vzhledem k indexům i maličko lepšímu rozložení co se pozornosti týká vůči kouli. Již není tak dominantní zdá se mi to celé líp srovnané. První obrázek- symboly jsou malé , ale i když se zvětší, výsledek bude spíše chaotický.
Ondrej71 Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 Pravdou je jedna vec.. Ne vsichni jsou ztotozneni s pouzdrem Ternos prof. Melo by podle me smysl, aby se dalsi vizualizace a zmeny provadely nejen na Ternosu ale i na aktualne druhem v poradi, t.j. Military, a jet tak vice nez jednim smerem. Military by mohlo byt akceptovalne vzhledem k vetsi plose pro cifr, priznivejsi vysce a absenci pro nekoho kontroverzni lunety..
Bells Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 V 12. 8. 2014 v 8:14, parnistroj napsal: Jak chcete, abych napsal, ze se malo vizualizuje? Tady to mate cinsky kdyz tak: ?????????? Napsal jsem:"Rucicky vychazejici z epicentra epidemie eboly jsou super , ale s..e mne, ze ani nezkusime jine indexy, ze jsme rezignovali na nelunetove pouzdro, ze je to takove opravdu hodne diverzifikovane, takze mame z ceho vybirat." Zadna rozumna odezva. Rekl jsem si, ze se zeptam konkretne - napsal jsem:"A jeste mozna otazka: co musi splnovat navrh, aby se vizualizoval? Mne se indexy nezamlouvaji, nejaky navrh jsem dal, byl tu i dalsi navrh nekoho jineho, ale jine indexy jsme meli na cifru naposled kdyz tam zbyly z puvodniho davosa cifru." A na tohle mi demon napsal, ze si svoje mam vizualizovat sam a napostoval, ze si soukrome s bellsem neco posilaji a ze tenhle navrh NE a tamten ANO. Ty vogo, hodlam tenhle cirkus spolufinancovat, tak si snad trochu zaslouzim, aby se mi taky predlozilo neco k posouzeni, stejne tak ostatni spolucestujici.Jedna vec je, ze se musi vybrat jeden navrh z mnoha, ale uplne jina, kdyz mi nekdo napise takhle to bude a drz hubu. Do toho bells s plnym vedomim, ze neovladam graficke nastroje, jako dvanactilety harant furt pise "My way or the highway" Je bez debat, ze se vykonala spousta prace. Hlavne demon s bellsem, ale jestli chceme uspesny navrh, meli bychom postupovat jinak. Zpomalit, aby bells nebyl pretezovany, delat vic vizualizaci a v klidu navrhy probirat a treba i hlasovat (o hruza). Pokud bude malo vizualizaci, v lidech zustane pocit, ze finalni navrh neni vubec optimalni i kdyby nakrasne byl, protoze nemeli sanci si to porovnat. Proč to bylo hlavně v pouzdře s lunetou už jsem říkal, prostě se mi to tak líbilo nejvíc když jsem to dělal a tak nějak to ve mě zůstalo, omlouvám se, že jsem touto svou zálibou to všechno upravovat hlavně v pouzdře ternos okradl o vizualizace bez lunety, ačkoliv takové ty finálnější jsem vždy i bez lunety udělal, jen se mi prostě nechtělo vždy dělat několik kopií toť vše.A omlouvám se ti, dobrá nemáš to v čem udělat, tak můžeš mít více iniciativy a někoho klidně sehnat, já se Daemonovi nabídl sám v tom to sice bylo jednodušší to uznávám, ale kdybych se neozval, tak by to stejně musel dělat někdo jiný a když máš tolik nápadů a připomínek (a teď to nemyslím ve zlém) tak se prostě s někým domluv a můžete to dát dohromady tak jako já s D, s ním jsem si prostě sednul, máme podobné názory i vize a proto jsem do toho všeho šel, stejně tak si můžeš sednou i ty s někým a třeba uděláte něco mnohem lepšího, já neříkám, že to naše je nejlepěí na světe, mě se to prostě líbí a jsem spokojený nic víc, nic míň. Někdy ze začátku se tu i někdo nabízel, že dělá grafiku, tak si ho najdi a určitě se nějak domluvíte, vždyť za zkoušku nic nedáš a určitě by to tu prospělo, kdyby toho bylo víc... V 12. 8. 2014 v 8:19, parnistroj napsal: A bellsi, tvuj postoj nechapu. Jestli jsi chtel demonstrativnim odchodem potrestat mne, tak se ti to fakt nepovedlo. Vychladni, rozmysli si to a uvidime. Ale necekej, ze budu beze slova akceptovat ultimata. Ne nechtěl, rozhodně ne, jak jsem psal nic proti tobě jinak nemám a rád pokecám třeba na sraze nebo tak a rozhodně jsem nedával žádné ultimáta, to možná špatně vyznělo. Spíš jsem moc nepochopil proč když se ti to víceméně celé nelíbí tak proč to vlastně chceš financovat nebo tak víš, hele to je jedno neřešme to už, zbytečně tu budeme plevelit. Nic svým odchodem demonstrovat nechci, ani dávat ultimáta nic takového, jen prostě nechci takto pokračovat. Ono je to i skoro jedno stejně by na to nejspíš došlo, protože mě se to tak jak je to teď líbí a vím, že tam bude jeětě spousta úprav a předělávání a otázkou je jestli bych pak vůbec ještě měl zájem když už by to nebylo takové...
Daemonultimate Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 V 12. 8. 2014 v 8:35, Ondrej71 napsal: Pravdou je jedna vec.. Ne vsichni jsou ztotozneni s pouzdrem Ternos prof. Melo by podle me smysl, aby se dalsi vizualizace a zmeny provadely nejen na Ternosu ale i na aktualne druhem v poradi, t.j. Military, a jet tak vice nez jednim smerem. Military by mohlo byt akceptovalne vzhledem k vetsi plose pro cifr, priznivejsi vysce a absenci pro nekoho kontroverzni lunety.. Vzhledem k tomu, že zítra končí první kolo hlasování o použití pouzdra, budeme mít dva kandidáty, o které jsem chtěl Bellse poprosit a vložit je do vlákna s anketou, ..zas píšu co už jsem psal.. ale vzhledem k situaci jaká nastala, doufám a věřím, že se najde někdo, kdo to dokáže tak dobře jako Bells, se kterým jsem původně počítal a to samozřejmě nejlépe z řad kritiků.
Bells Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 V 12. 8. 2014 v 8:35, Ondrej71 napsal: Pravdou je jedna vec.. Ne vsichni jsou ztotozneni s pouzdrem Ternos prof. Melo by podle me smysl, aby se dalsi vizualizace a zmeny provadely nejen na Ternosu ale i na aktualne druhem v poradi, t.j. Military, a jet tak vice nez jednim smerem. Military by mohlo byt akceptovalne vzhledem k vetsi plose pro cifr, priznivejsi vysce a absenci pro nekoho kontroverzni lunety.. Ano uznávám, mělo by to asi být v obou, horší je, že ne všechno jde k oběma pouzdrům a teď to řeknu vážně upřímně, nechtělo se mi dělat dvojté úpravy tzn jednou pro jedno pouzdro a jednou pro druhé, např ručky by se ke každému hodili jiné, indexy také atd, určitě víš jak to myslím, je to dvojitá práce a to se mi prostě nechtělo dělat ani časově bych to nedával, už takle jsem byl hodně za hranou. Ale určitě souhlasím ,že by měli jet ty dva finalizované návrhy, také by to chtělo dva lidi, kteří by to dělali a každý by piplat tu jednu verzi, jenže tam je zase problém, že už by se asi začalo lišit všechno pak a byly by z toho dva úplně odlišné návrhy i když kdo ví...
wizard-ov Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 Bellsi přece se na to nevy s e r e š. Prosím ještě to zvaž.
parnistroj Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 Bells: netusil jsem, ze se z toho stala limitka demon+bells, to mi nejak uteklo. Myslel jsem, ze ostatni do toho mohou taky mluvit, proto jsem to chtel spolufinancovat. Ze nechces vizualizovat navrhy ostatnich je pozoruhodny pristup. S pouzdrem je to velmi jednoduche. Kdyz se cifr vizualizuje jen v jednom, vysledny navrh se chte nechte priohne, aby pasoval spise k tomuto pouzdru. To je proste simple fact of life. Jestli to byla zamerna manipulace nebo ne, nehraje zadnou roli, neni to proste fair.
Ondrej71 Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 Pockej prosim uber trochu plynu..Myslim, ze Bells to ve svem poslednim prispevku napsal, a ja ho chapu. Vsichni se uklidneme, a pojdme konstruktivne dal, nema smysl po sobe tady kricet, nic to nevyresi. V 12. 8. 2014 v 8:57, parnistroj napsal: Bells: netusil jsem, ze se z toho stala limitka demon+bells, to mi nejak uteklo. Myslel jsem, ze ostatni do toho mohou taky mluvit, proto jsem to chtel spolufinancovat. Ze nechces vizualizovat navrhy ostatnich je pozoruhodny pristup. S pouzdrem je to velmi jednoduche. Kdyz se cifr vizualizuje jen v jednom, vysledny navrh se chte nechte priohne, aby pasoval spise k tomuto pouzdru. To je proste simple fact of life. Jestli to byla zamerna manipulace nebo ne, nehraje zadnou roli, neni to proste fair.
parnistroj Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 Ja nekricim, nejsem ani rozcilen. Vypada to tak? S temi elektronickymi medii je kriz, ze neprenasi spravne emocionalni slozku.
Daemonultimate Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 Parnistroj : Bells: netusil jsem, ze se z toho stala limitka demon+bells, to mi nejak uteklo....................................................................................................................................................Ok, nic takovýho co píše Parnistroj se nestalo, to dokazuje rozdíl mezi mojim prvním návrhem, kterej udal tenhle směr a výsledkem, kterej teď máme. Je úplně všechno jinak a to na ZÁKLADĚ VAŠICH PŘIPOMÍNEK počínajíc vzhledem symbolů, jejich polohou, datumkou, ručičkama, takže nic takovýho jak píše Parnístroj nenastalo. Návrh má sice MUJ PUVODNI NÁPAD ale vypadá tak, jak JSTE ŽÁDALI V ÚPRAVÁCH, zítra uzavřu to hlasování s pouzdry a spustíme to finalové. Snad nám někdo dodá vizualizace. Parnístroj zároveň může převzít aktivitu svých úprav nebo začít druhou řadu možného zpracování tématu. Budu to tu sledovat a až se na něčem dohodnete, třeba uzavření hlasování finalového kola pouzdra, zařídím potřebné.Jeden hlas stačí na to, aby to potopil, nechce se mi tomu věřit, kde jsou ti , kterým se to líbilo...kteří navrhovali ty změny a úpravy aby řekli ne ne, parnístroji, tak to nebylo..asi mají momentálně jinou práci, tomu rozumím, já také.
pebe Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 a šly by udělat kualté indexy jako jsou na SUBech? Přeci jen čárky jsou na lunetě, na cifru to je samé kolečko, to by se tam mohlo hodit a nebude to zabírat tolik místa....
ivan_989 Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 no jo, ja som do toho tiez troska mluvil, ale ako napisal jaro "naslouchate jedinemu hlasu, ktery v prubehu tvorby limitky prosel rychlokurzem ve zkracenem rizeni.". Ked nemyslel demona, tak asi myslel mna.Tak to mas potom tazke. Ked zacnes do toho mluvit a demon+bells to zohladnia, tak niekto iny ta zotrie V 12. 8. 2014 v 8:57, parnistroj napsal: Bells: netusil jsem, ze se z toho stala limitka demon+bells, to mi nejak uteklo. Myslel jsem, ze ostatni do toho mohou taky mluvit, proto jsem to chtel spolufinancovat.
parnistroj Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 Takze jsme tam, kde jsme byli. No co, aspon jsem to zkusil.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.