Přejít na obsah

Davosa - Chronomag limitovaná edícia

Kasper

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík

Nedá mi to, abych se nevrátil k tomu, co tu kolega m.n. mimo jiné psal. Dávám mu za pravdu v tom, že nevíme v jaké kvalitě je Davosa schopna návrh vesmíru vyrobit, v tom případě by se musel návrh jistě přepracovat, od začátku tu hlásám myšlenku, že provedení musí být dokonalé a v žádném případě nesmí přopomínat hodinky z poutě, což již tu také zaznělo. K výroku ,,nenapadlo vás, že ty hodinky nejsou vůbec hezký", nebo tak nějak si to pamatuju, kolegy Zmizíka jen tolik, nemůže se líbit všechno všem a s tím bojují i nejrenomovanější hodinářské značky.

Chodili jsme ještě před nedávnem do hospody, kterou si pronajal takovej příjemnej, snaživej, slušnej a ambiciózní člověk. Snažil se, u nás v Hradci Králové, o něco, co byla podle jeho představ vyšší gastronomie. Hospoda se jmenovala La Provence a jako polední menu se nabízela jídla jako pastýřský smažený sýr, pečená žebra, svíčková, carbonara se smetanou atd. Večer vařil šneci. Po každý polívce a každým jídlu se ptal, jak nám chutnalo. Jednou jsem mu řek, že ta polifka byla dobrá ale dost slaná a chlapovi úplně jeblo, začal pobíhat z lokálu do kuchyně a zpátky jak pošuk a že prej  ? To s Vámi nemůžu tentokrát souhlasit?. Nikdy předtím jsem mu nic nekritizoval. :D Když se potom kdykoli ptal, jak nám chutnalo, dával jsem si dobrej pozor, abych mu to všechno strašně chválil i když se to nedalo žrát a naváděl jsem k tomu i ostatní. Ale už to zavřel. Škoda, měl dobře našlápnuto.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Chodili jsme ještě před nedávnem do hospody, kterou si pronajal takovej příjemnej, snaživej, slušnej a ambiciózní člověk. Snažil se, u nás v Hradci Králové, o něco, co byla podle jeho představ vyšší gastronomie. Hospoda se jmenovala La Provence a jako polední menu se nabízela jídla jako pastýřský smažený sýr, pečená žebra, svíčková, carbonara se smetanou atd. Večer vařil šneci. Po každý polívce a každým jídlu se ptal, jak nám chutnalo. Jednou jsem mu řek, že ta polifka byla dobrá ale dost slaná a chlapovi úplně jeblo, začal pobíhat z lokálu do kuchyně a zpátky jak pošuk a že prej  ? To s Vámi nemůžu tentokrát souhlasit?. Nikdy předtím jsem mu nic nekritizoval. :D Když se potom kdykoli ptal, jak nám chutnalo, dával jsem si dobrej pozor, abych mu to všechno strašně chválil i když se to nedalo žrát a naváděl jsem k tomu i ostatní. Ale už to zavřel. Škoda, měl dobře našlápnuto.

Zmizíku, tvoje odpovědi ve vláknech, jak je sleduju, mají dvojí tvář, ta první je přímočará, nebojíš se říct cokoli otevřeně, ta druhá má v sobě pěkně ukrytý druhý význam a je třeba ji správně pochopit dřív, než se člověk urazí, neboť její význam se může skrývat až v poslední větě. Díky za takové příspěvky, baví mě je číst.

Odkaz ke komentáři

Ráno moudřejší večera, nechme si to v hlavě vše uzrát a uvidíte, že to všechno půjde, jako když másla ukrajuje a ještě to všichni poté společně s novou limitkou na ruce zapijeme :cheers:

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si po dvou dnech pročetl posledních deset stránek příspěvků a nějak jsem se v tom dohadování ztratil. Docela mě to přestalo bavit. Asi by fakt bylo lepší trochu zpomalit, protože při rychlosti, jak ty příspěvky tady přibývají, to dost lidí možná vůbec nemá šanci sledovat. A už vůbec ne komentovat, nebo něco vymýšlet.

Odkaz ke komentáři

- 4 zivly - ohen, voda, zem, vzduch. Neskutocne mnozstvo kombinacii symbolov, farieb a my mame ako hlavnu dominantu mega-globus.

- ak davosa neumozni upravu lunety, hned sme mali puzdro vyskrtnut z vyberu. Preflaknute puzdro navyse s danou lunetou, vsetci to poznaju, cifernik s rucickami je len 50percent dizajnu hodiniek a to je malo na komunitu z hodinkoveho fora. Dynko neratam, nevidno ho.

-military a trailmaster su v podstste nezname a originalne puzdra co maju svoje vlastne gule.

-na cifernik nejde dat vsetko, super lumi, grilos, 3d priestorovu otacaciu zem, skeletonizaciu atd. Menej je viac.

- treba mysliet na cenu.

Moje postrehy.

Odkaz ke komentáři

Kolegové, vzhledem k dnešnímu večernímu vyhodnocení dvou pouzder, která budou postupovat k finálnímu rozhodnutí, překontrolujte prosím svůj hlas v anketě.

Díval jsem se, co mi vlákno s anketou nabízí, je to pouze možnost uzamčení, tak jako v kterémkoli jiném vlákně, které založíte, pro znovuzaložení ankety s dvěma finalisty bude třeba zásahu moderátora. Ve 21.00. hodin tedy anketu uzamknu, zde v tomto vlákně vyhodnotím a vy si již spustíte novou, nebo rozhodnutí finalisty provedete třeba i v tomto vlákně.

Odkaz ke komentáři

Kaspere, díky za tento restart, ale myslím, že hlavy ještě zdaleka nevychladly a týdení oddych nám opravdu jen prospěje (navrhoval jsem to už včera a kdyby si to někteří vzali k srdci nemusely tu tryskat emoce jako ve VKV, ale zase se trošku pročistil vzduch, o tom žádná). Co to opravdu nechat týden spát, vybrat v anketě pouzdro na kterém stejně musíme od začátku stavět, aby se nedělala dvojí práce a pak začít od nuly v novém vlákně a toto nechat jako historický zdroj inspirace. Pokud se tu totiž objeví nové tváře, v což doufám, nemůžeme po nich moc chtít studovat 60 stran historie, aby vůbec byli v obraze. 

Odkaz ke komentáři

Kaspere, díky za tento restart, ale myslím, že hlavy ještě zdaleka nevychladly a týdení oddych nám opravdu jen prospěje (navrhoval jsem to už včera a kdyby si to někteří vzali k srdci nemusely tu tryskat emoce jako ve VKV, ale zase se trošku pročistil vzduch, o tom žádná). Co to opravdu nechat týden spát, vybrat v anketě pouzdro na kterém stejně musíme od začátku stavět, aby se nedělala dvojí práce a pak začít od nuly v novém vlákně a toto nechat jako historický zdroj inspirace. Pokud se tu totiž objeví nové tváře, v což doufám, nemůžeme po nich moc chtít studovat 60 stran historie, aby vůbec byli v obraze. 

A vzhledem k momentální situaci bych navrhoval nechat anketu s hlasováním otevřenou, myslím, že udělaná je slušně a v prípadě výběru nového tématu se budou pouzdra stejně přehodnocovat.

Odkaz ke komentáři

Máš pravdu. Necháme to na chvíľu vychladnúť a spravíme nové téma z odkazom na toto.

Odkaz ke komentáři

hmm, tak jste nám to hoši ukázali.... jste tvrďáci jen co je pravda -takže pokud tomu rozumím dobře, tak pokud někdo vznese krtiku a nemá stejný názor na "vaší" limitku, tak seprostě urazíte a končíte.... ješitové..... dejte si panáka a hoďte kritiku za hlavu....

Nechci tu rozjíždět další vlnu, jen bych ti to chtěl vysvětli, protože tak jak si myslíš, že to je si myslíš špatně.

Neznáme se takže nevím jak mě můžeš soudit, ale to neřeším ani nebudu, každopádně můj odchod možná načala kritika, ale hlavně je to proto, že když nad něčím strávíš několik hodin denně a posouváš kůli tomu vše na druhou metu a pak zjistíš, že je to úplně k ničemu, tak snad uznáš, že pro mě to opravdu nemá pak cenu a nehodlám opět pokračovat v tom a samém.

Odkaz ke komentáři

Tyden pauzy je moudry navrh. Jen pak prosim zacneme jako prvni otazkou ohledne sirsi vizualizace i za cenu citelneho zpomaleni. Ja jsem presvedcen, ze bez sirsi vizualizace nas budou potkavat mnohem vetsi kotrmelce nez je zdravo nebo nezajem. Chapu, ze tim pridelavam praci nekomu jinemu nez sobe a prosim za odpusteni, ale jak jinak lze dospet ke konsensu?

Odkaz ke komentáři

Nechci tu rozjíždět další vlnu, jen bych ti to chtěl vysvětli, protože tak jak si myslíš, že to je si myslíš špatně.

Neznáme se takže nevím jak mě můžeš soudit, ale to neřeším ani nebudu, každopádně můj odchod možná načala kritika, ale hlavně je to proto, že když nad něčím strávíš několik hodin denně a posouváš kůli tomu vše na druhou metu a pak zjistíš, že je to úplně k ničemu, tak snad uznáš, že pro mě to opravdu nemá pak cenu a nehodlám opět pokračovat v tom a samém.

v podstatě mluvíme o tom stejném jen jinak... Já jsem psal, ze kdyby se to tak nehrnulo na sílu dopředu, tak by byl čas i na dalsi návrhy, které by se třeba setkaly s větším pochopením.... A ty bys nemusel upřednostňovat toto pred něčím jiným....dyt to nemusí byt za mesic hotové.... A uz dost dohadů, dame týden voraz;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

v podstatě mluvíme o tom stejném jen jinak... Já jsem psal, ze kdyby se to tak nehrnulo na sílu dopředu, tak by byl čas i na dalsi návrhy, které by se třeba setkaly s větším pochopením.... A ty bys nemusel upřednostňovat toto pred něčím jiným....dyt to nemusí byt za mesic hotové.... A uz dost dohadů, dame týden voraz;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Však já se nechci dohadovat, jen jse mto chtěl objasnit, ačkoli mluvíme oba o tom samém, jen jsem chtěl aby to zaznělo také z mé strany jak to prostě je. Upřímně mě nejvíc nas..lo to, že veškerý ten čas a všechno s tím spojené jsem prostě jen vyhodil oknem a to nedokážu překousnout a už v tom nechci pokračovat i kdyby to tolik času nebylo v budoucnu, už bohužel nemám ani ten zápal a ani chuť na limitku, protože se mi po tom co tu bylo prostě zhnusila. Nehledej v tom nic víc, ani já to víc neřeším, prostě se to nepovedlo, mě to přešlo, stalo se, stávají se horší věci.

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...