IzTaPa Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Odesláno 24. července 2014 Já se to tebe nenavazim při každé příležitosti jak zhrzena milenka! Nicméně dobrý nápad.Hasno, pokud si potrebujete neco vyrikat s kloubikem, tak si to prosim vyrikejte v SZ a neplevelte tu vlakno.
Hasňa Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Odesláno 24. července 2014 (upraveno) Nic jsem nezačal, nehazej to na mě. Nic si vyřikavat nechci, toho člověka vůbec neznám a nesleduju. On bezdůvodně zaútočil přímo na mou osobu a plivnul. Už je ignorovaný. To jen aby se tu nepletly pojmy. S tímhle plevelem jsem sem nepřišel, psal jsem čistě k hodinkám. Tím k tomu končím. Ta vrtule je podle mě levný kýč a ta cena je špatný vtip. Bremont Boeing jsou, IMHO, daleko hezčí a povedenější. Upraveno 24. července 2014 uživatelem Hasňa
octaviakk007 Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Odesláno 24. července 2014 Skusim sa vratit naspat k teme Bremont Wright Flyer. Hodinky nie su zle, cena je uplne mimo. Proste pani z Bremontu idu skusit, kde su ich hranice. Ci su schopni v ociach potencionalnych zakaznikov (a priznajme, ze my to nie sme) dostat meno Bremont tak vysoko, ze budu ochotni polozit na stol takutu zavratnu sumu. Moj skromny nazor je, ze takyto zakaznici pouzivaju uplne ine kriteria pri vybere/nakupe ako my. Niektori mozno ani nevedia, co je inhouse... A niektorym mozno staci prave iba vysoka cena ako dostatocna zaruka exkluzivity. Ale ako hovorim, je to iba moj nazor.
Hasňa Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Odesláno 24. července 2014 (upraveno) ... A niektorym mozno staci prave iba vysoka cena ako dostatocna zaruka exkluzivity. Ale ako hovorim, je to iba moj nazor.Jo, s tím souhlasím a přesně na ně je mířeno. Dubai, Peking, Moskva a pár Anglánů. Bakala má taky zlaté retro Primky za pul míče, aby mohl dávat k dobrému, ze má české hodinky. Tenhle kalkul tady, myslím, přímo bije do očí. Upraveno 24. července 2014 uživatelem Hasňa
octaviakk007 Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Odesláno 24. července 2014 Jo, s tím souhlasím a přesně na ně je mířeno. Dubai, Peking, Moskva a pár Anglánů. Bakala má taky zlaté retro Primky za pul míče, aby mohl dávat k dobrému, ze má české hodinky. Tenhle kalkul tady, myslím, přímo bije do očí.Proste je dopyt, tak je aj ponuka Tych limitiek so sialenou cenou tu od zaciatku roka bolo neurekom. A aj od tradicnych znaciek
Hasňa Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Odesláno 24. července 2014 Jo. Je to tak. Skoro mi je sympatický třeba Rolex, ze na tento vlak zatím nenaskočil.
Kid_A Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Odesláno 24. července 2014 rotor s prvky vrtule je super vychytavka. tahle manufakturka je opravdu zajimava. 2
gas Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Odesláno 24. července 2014 Kupce si najdou každé hodinky, patent na rozum nemáme ani jeden, takže direktivni kecy jak mají vypadat hodinky a co je vkusné a co ne mně už lezou krkem. Vyjádřit názor se dá i méně agresivně a konfrontacne, pak leze lidem krkem nejem člověk, ale třeba i značka hodinek, byt je jinak docela sympatická. 2
Hasňa Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Odesláno 24. července 2014 (upraveno) Kupce si najdou každé hodinky, Jo, tak o tom žádná. patent na rozum nemáme ani jeden, takže direktivni kecy jak mají vypadat hodinky a co je vkusné a co ne mně už lezou krkem. Vyjádřit názor se dá i méně agresivně a konfrontacne, pak leze lidem krkem nejem člověk, ale třeba i značka hodinek, byt je jinak docela sympatická. Pokud je to na mě, tak souhlasím, jistě jde vše říct sto způsoby. A faktem je, že každý máme ten svůj. A je to tu tedy barevné, což je fajn. Osobně musím říct, že přímý, upřímný, i když někdy drsný styl Franty, zmizika, YPOa, Aldy a dalších je mi sympatičtější, než balení do růžového celofánu a věcné plácání se po zádech. O to je potom každá pochvala cennější a pravdivější. Navíc se nesmí zapomínat, že vždy je to pouze osobní názor pisatele a žádná absolutní pravda. Jak jsi správně popsal s tím patentem na rozum, který tu, jak správně říkáš, nikdo nemá. Přece nebudem každý příspěvek neustále dokola začínat tím, ze: "Můj osobní, nepatentovaný, subjektivní názor je, že....ta vrtule je levný kýč." Jasně, že je to jen můj názor, nic jiného. Vždyť jsem to psal já a to tak, že na fórum různých názorů. Tož tak. Aby řeč nestála. Upraveno 24. července 2014 uživatelem Hasňa
Návštěvník Alda Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 (upraveno) Hasňa to napsal hezky pekně na tvrdo, ale uprimne, v tomhle pripade si Bremont ani nic jineho nezaslouzi. Ja naopak vnimam jako agresivni, politiku Bremont. Predstavi to jako 100% inhouse, coz neni tak docela pravda, do rotoru daji kousek latky a chteji za to penez, jak Patek. Jasne, jejich vec.Kdyz se to proflakne, napisou neco o vyvoji a spolupraci s La Joux-Perret atd. atd. Ja jim neverim ani kolik je hodin. Cele to nepusobi dobre a pripomina mi to slavny Tag Heuer s "inhouse kalibrem 1887" ovsem konstrukcne Seiko Tady maji vse, co clovek potrebuje. Od A do Z. Od vyvoje, az po hotovy kalibr. Spolupraci Bremontu vidim maximalne v nejakem pricmrndavani, ale to je taky spoluprace, ze http://www.lajouxperret.com/bureau-tech-ass-qualite pozn.:Kdyz Damasko vyvyjel kalibr A35, H35, nebylo tajemstvim, ze na vyvoji (pouze vyvoji) spolupracoval s univerzitou v Bremach a taky to bylo zverejneno. Rozhodne se nechlubil cizim perim. Kurna, skoda, ze Konrad nedava do rotoru ochlupeni od Göetzeho. To by byla panecku LE. Upraveno 25. července 2014 uživatelem Alda
instant Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 ..boa normalne mam strach spytat sa co je Göetze
Návštěvník Alda Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 ..boa normalne mam strach spytat sa co je Göetzehttp://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-ms-2014/209392/titul-patri-nemcum-finale-rozhodl-gotze-az-v-prodlouzeni.html
Ohm-Aztec Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 A já myslel, že jde o Schimanského... to by sedělo víc...
Hasňa Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 Schimi je velkej borec, jeho limitka by byla famózní.
Ohm-Aztec Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 A stačilo by jenom rozstříhat jeho legendární parku.
jacob Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 Me se treba supermarine take celkem libi. Jo, Supermarine S500 v modré barvě jsem v červnu viděl na prodej za 3 300 USD. Jen 10x nižší cena, než ty Flyer :-).
Hasňa Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 (upraveno) Tohle ohýbání skutečnosti ohledně jejich prvního "in-house" a humorná cena čeří vody všude. Myslím, že PR šéf Bremontu má po prémiích, neb o tech jejich neustále se měnících vyjádření od "total anglický in-house, navržený a vyrobený v Britanii" až po "vyrobili jsme některé součástky a neřekneme které" se bude mluvit ještě dlouho. K cílovým zákazníkům se to asi nedonese, ale v hodinkářských komunitách mají z ostudy kabát ještě na dlouho. Nehledě k poslední třešince pocházející údajně přímo od Nicka, ze ten kousek látky v rotoru ani není z toho letadla, ale jen z plachty, kterou se to letadlo pokrylo až po onom letu. No prostě pohádky za nepohádkových pul milionu v oceli. Chronomagoři se smějí, nové peníze v City vytahují šrajtofle. http://forum.tz-uk.com/showthread.php?t=306338 Upraveno 25. července 2014 uživatelem Hasňa
IzTaPa Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 jak malo staci nekterym ke stesti...
Hasňa Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 Nemyslím, že by z tohoto PR v hodinkářských komunitách byli v Bremontu nějak moc šťastní.
Ohm-Aztec Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Odesláno 25. července 2014 Jak je to tedy s tím kalibrem? Je to In-house Bremontu nebo není? Zatím tady nikdo nepředložil jakýkoliv relevantní důkaz.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se