Jiří Štencek Odesláno 9. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 Já sice nelosuju, ale jenom říkám číslo, které pak spárují v Beatu se soutěžícím.. ale jestli tam procpeš "Koza dojí krev", máš u mě k hodinkám i lahev vína! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kriznik Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 a ja dostanu pradelni snuru a kresadlo, tvl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 9. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 Já věděl, že se někdo ozve Zastav se a já tě rád podaruju. Přeci jen si musíme VIP zákazníků vážit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kriznik Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 zastavim a prinesu neco ukazat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Jirko, děkuji! Další dárky vyřešené :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 29. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2019 Já moc děkuji za příjemnou návštěvu A vše dobré do roku 2020! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2020 Jirka není na příjmu? Psal jsem mu SZ a zatím nic.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 13. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2020 Já měl teď 4 dny léčebnou kůru bez přístupu k Internetu (navíc i chata bez elektřiny a teplé vody), takže se pomalu prokousávám návale emailů a zpráv. Ještě dneska odpovím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2020 žijéééeeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 21. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 Limitka Seiko 5 Sports SRPE83K1 Red Special je u nas v predprodeji. Moc kusu nebude a zajem se ocekava veliky. https://www.helveti.cz/seiko-5-sports-brian-may-limited-edition-srpe83k1-red-special Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 22. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 A ještě jedna událost, .. Každoročně děláme u nás ve firmě výběr Hodinek roku. Tentokrát jsem do článku vložil i anketu, že můžete hlasovat i vy. Docela by mě zajímalo, co by zvítězilo u vás a proč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 I přes značně divoký design jsem díky použitým techn. řešením hlasoval pro Citizen Satellite Wave. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 Já jsme hlasoval pro Bullíky, protože jsou na trhu celkem rarita. Pětky tam z pohledu hodinařiny nemají noc co dělat, krom zděděného designu a barviček nepřinášejí zhola nic. A ještě u nich v popisku máte myslím chybu, ale už jsem ji nahlásil přes formulář. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 22. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 Honzo (Frostie), díky za hlasování a já třeba divoký design tohoto kusu taky moc nezvládám Za ten super poměr cena / výkon si to ale zaslouží. Díky Honzo (Liqid)! Jak za hlasování, tak za upozornění na chybu. U pětek se na to podívám. Je možné, že nám to opravdu uniklo .. za chybku se omlouvám a ty máš u nás za to 200 Kč dodatečnou slevu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2020 (upraveno) Velké poděkování do Helveti.cz a zejména Jirkovi Š. za osobní přístup a ochotu a příkladnou rychlost vyřízení zakázky. Pořídil jsem Traser P6600 Shade Sapphire s pryžovým řemenem. Podruhé, tentokrát už si je nehám nafurt... Není nad to mrknout a vědět. Ve dne, v noci.... Díky. DF Upraveno 28. ledna 2020 uživatelem FranaD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 13. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 ? Aktuální stav v Helveti.cz s ohledem na nouzový stav v ČR. - zatím je u nás normální provoz (jak prodejna, tak e-shop) ? - ano, i v sobotu máme otevřeno (10:00-15:00) ? - posíláme všemi dopravci bez omezení a zdarma ? Pokud tedy máte zájem o ? hodinky, neváhejte se u nás zastavit. ?Moc vás ale prosíme, máte-li jakékoliv pochybnosti o svém zdraví, nechte návštěvu na jindy nebo využijte dopravy zdarma, kterou máme po celé ČR i SR. Dále budeme postupovat podle vývoje situace a nařízení vlády. Přejeme všem pevné zdraví a hlavně klid v nadcházejícím období. Za Helveti.cz - Jiří Štencek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 17. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 "Když nemůže hora k Mohamedovi".. zkrátka v nestabilních časech musíme vymýšlet jiné možnost, jak vám umožnit výběr hodinek. Ač máme otevřeno (ve speciálním režimu), není úplně optimální k nám chodit. Začínáme proto s videohovory, natáčíme videa na přání a fotíme co to dá. Snažíme se udržet podnikání, ač sami víme, že hodinky jsou v tuto dobu největší zbytnost.. více na našem blogu. Takže všem hlavně zdraví a pokud možno klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 1. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 Cesta z krize výprodejem hodinek lemována jest. Až 50% slevy na vybrané modely. https://www.helveti.cz/vyprodej-hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 1. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 Z Helveti prodejny mám pro vás 2 novinky: posíláme do světa putovní hodinky Junghans dražíme pro dobrou věc putovní hodinky Junkers Toť ve zkratce vše Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 No, Jirko, z příslušného vlákna Junghans bohužel nic takového nevyplývá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se