Kostra Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Příští týden půjdou na ruku.Mám moc rád tyhle tvé fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Mám moc rád tyhle tvé fotky. Díky, co taky můžu fotit, když jsem se třema děckama (a já si někdy připadám jako čtvrté). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Co na léto nějakou oranžovou gumičku, Víte? Viděl jsem nějaký foto na oranž Isu a bylo to zajímavý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Jedna letní, když byly ještě na tahu. Vite, krasne fotky a hodinky jakbysmet. A na tahu je na tahu Nejak mam s prichazejici zimou posledni dobou nutkani jestli nezkusit vymenit Exp I za Expy II polarky (nejlepe s oranzovou gmt ruckou). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Co na léto nějakou oranžovou gumičku, Víte? Viděl jsem nějaký foto na oranž Isu a bylo to zajímavý. Oranžovou ne Martine, ta ručka je červená.Isofrane by se mi k nim nelíbil.Jediná možnost je pro mě červený Rubber B, ale ta cena ... Vite, krasne fotky a hodinky jakbysmet. A na tahu je na tahu Nejak mam s prichazejici zimou posledni dobou nutkani jestli nezkusit vymenit Exp I za Expy II polarky (nejlepe s oranzovou gmt ruckou). Děkuju. Tah přijde na řadu zase v létě (teda pokud se mi ho podaří nasadit). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Oranžovou ne Martine, ta ručka je červená.Isofrane by se mi k nim nelíbil.Jediná možnost je pro mě červený Rubber B, ale ta cena ...Aha, tak to jo. Von to byl teda asi ten novější model s oranžovou ručičkou, jestli se v tom tedy správně orientuju.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Aha, tak to jo. Von to byl teda asi ten novější model s oranžovou ručičkou, jestli se v tom tedy správně orientuju.. Jo, správně to píšeš, oranžové jsou ty novější, větší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 12. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 Tak už jsou na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 12. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 (upraveno) Ano mají přes 20 let. Za mě jsou nejvíc na tahu.. nicméně, sluší jim opravdu snad všechno... paráda! Upraveno 13. ledna 2015 uživatelem Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 Děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 Aniš bych se o to pokoušel, podařilo se mi sladit řemeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 Pár mobilovek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 Ten řemen je parádní. Začínám být z těchto hodinek čím dál víc hotovej. A po době, kdy jsem nejevil o hodinky zájem zas vím, že bych nějaké nutně potřeboval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 Ten řemen je parádní.Začínám být z těchto hodinek čím dál víc hotovej. A po době, kdy jsem nejevil o hodinky zájem zas vím, že bych nějaké nutně potřeboval Díky, šil mi ho místní člen Anela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 Jak pekne k nim sedi to cervene prositi remenu s GMT ruckou, smekam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Dneska jsem byl doma s nemocnýma děckama.Skončilo to fotkou s ptákem v ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Večerní svlékání ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2015 Hadí svlečka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 (upraveno) Zase na ruce. Upraveno 27. dubna 2015 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se