Přejít na obsah

ROLEX Explorer II

Vit

Doporučené příspěvky

Datumovka?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...

Tesim se z nich za Tebe Vitku :) mam stejne, na ruce jsme je mel poprve a naposledy na vyletu do New Yorku pred dvema lety, od te doby lezi v krabici a asi tam i lezet zustanou na veky veku stejne jako Seadwellery. preji, at Te tesi dele nez me :)

Upraveno uživatelem grga_pitic
Odkaz ke komentáři

Parádní fotka!

Ta oranžová/zlatavá na cifru je slunce? Takže ty kapky budou z nějaké koupačky?

Jen si tak nahlas přemýšlím... :)

Děkuju, ano je to slunce. Kapky jsou vytvořené uměle.

ten performance jim sedne jak pxdel na hrnec.... tedy jako dobre:)

Díky Jirko.

Tesim se z nich za Tebe Vitku :) mam stejne, na ruce jsme je mel poprve a naposledy na vyletu do New Yorku pred dvema lety, od te doby lezi v krabici a asi tam i lezet zustanou na veky veku stejne jako Seadwellery. preji, at Te tesi dele nez me :)

Díky, leží tam proto, že se ti nelíbí nebo se o ně bojíš a nechceš jim oblížit?

Jinak už tě tu moc nejde vidět, v tzv. "YPOvské době" jsi byl aktivnější.

Upraveno uživatelem Vit
Odkaz ke komentáři

Ahoj rozhodne tam nelezi kvuli tomu ze bych je jak se u nas rika "šanoval". Hodinky se maji nosit a jestli k noseni patri i to, ze je obcas vezmes o futra tak je to proste zivot :) Spise je to o tom, ze me jsem se tady nakazil Rolexomanii, jez tady probehla, bez toho aniz by mi ty hodinky neco rikaly. Tak jsem si take nejake poridil (Hulky - tech jsem se zbavil , pak Explorery a k nim jeste Seadwellery), abych vzapeti zjistil ze jako zpracovani ok, machr index vysoky, ale jinak jsou to celkem nudne hodinky, ktere pro me nemaji zadny sex appeal a vlastne je ani na ruce nechci. Takze asi tak :) 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...