tano Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Datumovka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Datumovka? Správně, odpověd do minuty jsem nečekal. Sibiř o něčem takovém mluvil a tak jsem to zkusil aspoň v grafickém editoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Pokud by ta datumka měla stejný odstín jako GMT ručka, tak by to byla super kombinace. Jen asi cena bude celkem brutální, pokud teda ten věnec půjde vůbec sehnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Pokud by ta datumka měla stejný odstín jako GMT ručka, tak by to byla super kombinace. Jen asi cena bude celkem brutální, pokud teda ten věnec půjde vůbec sehnat.Červená je tuším v YM? Naposledy jsem videl zelenou za 10ku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Především to mají Turn o graph, yachty nevím. Ale mám za to, že RLX mění díly kus za kus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 (upraveno) Datum? Edit: Pardon, na mobilu jsem prehledl, ze je jeste dalsi stranka ve vlakne... Upraveno 17. května 2015 uživatelem Locky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 29. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 Tento týden na ruce.Šel jsem je dnes fotit a čtyřapůlletý synek mi přitom radil: tati ještě si je utři, máš na nich kapku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2015 Krásný,jako vždy.Terezka mi taky pomáhala hodinky před focením utírat.Jen tak dále,Víte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 30. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2015 Krásný,jako vždy.Terezka mi taky pomáhala hodinky před focením utírat.Jen tak dále,Víte Děkuju Marceli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 1. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 Ten řemen jim neskutečně sekne .Je to taky Grand Duke? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2015 Viděl bych to spíše na Hirsch Performance George. Jinak polárky musí v těchto vedrech aspoň pohledem zchladit. Chytrá volba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2015 (upraveno) Díky kluci, je to tak jak píše Locky. Upraveno 4. července 2015 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 5. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2015 Důkaz místo slibů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2015 Parádní fotka!Ta oranžová/zlatavá na cifru je slunce? Takže ty kapky budou z nějaké koupačky?Jen si tak nahlas přemýšlím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2015 (upraveno) .ten performance jim sedne jak pxdel na hrnec.... tedy jako dobre:) Upraveno 8. července 2015 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2015 (upraveno) Tesim se z nich za Tebe Vitku mam stejne, na ruce jsme je mel poprve a naposledy na vyletu do New Yorku pred dvema lety, od te doby lezi v krabici a asi tam i lezet zustanou na veky veku stejne jako Seadwellery. preji, at Te tesi dele nez me Upraveno 8. července 2015 uživatelem grga_pitic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2015 (upraveno) Parádní fotka!Ta oranžová/zlatavá na cifru je slunce? Takže ty kapky budou z nějaké koupačky?Jen si tak nahlas přemýšlím... Děkuju, ano je to slunce. Kapky jsou vytvořené uměle. ten performance jim sedne jak pxdel na hrnec.... tedy jako dobre:) Díky Jirko. Tesim se z nich za Tebe Vitku mam stejne, na ruce jsme je mel poprve a naposledy na vyletu do New Yorku pred dvema lety, od te doby lezi v krabici a asi tam i lezet zustanou na veky veku stejne jako Seadwellery. preji, at Te tesi dele nez me Díky, leží tam proto, že se ti nelíbí nebo se o ně bojíš a nechceš jim oblížit?Jinak už tě tu moc nejde vidět, v tzv. "YPOvské době" jsi byl aktivnější. Upraveno 9. července 2015 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2015 Ahoj rozhodne tam nelezi kvuli tomu ze bych je jak se u nas rika "šanoval". Hodinky se maji nosit a jestli k noseni patri i to, ze je obcas vezmes o futra tak je to proste zivot Spise je to o tom, ze me jsem se tady nakazil Rolexomanii, jez tady probehla, bez toho aniz by mi ty hodinky neco rikaly. Tak jsem si take nejake poridil (Hulky - tech jsem se zbavil , pak Explorery a k nim jeste Seadwellery), abych vzapeti zjistil ze jako zpracovani ok, machr index vysoky, ale jinak jsou to celkem nudne hodinky, ktere pro me nemaji zadny sex appeal a vlastne je ani na ruce nechci. Takze asi tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se