Přejít na obsah

ROLEX Explorer II

Vit

Doporučené příspěvky

za me dobry - mel jsem strach, ze to nebude nic moc, ale musim rict, ze to sedne velmi dobre...

Díky.

-----------------------------------------------

U nás teď frčí osvěžování pomocí zavlažováku.

post-1538-0-96701400-1407007132_thumb.jpg

post-1538-0-20745800-1407007134_thumb.jpg

post-1538-0-70899700-1407007135_thumb.jpg

post-1538-0-26430900-1407007137_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Víťo, nemohu zůstat pozadu s gratulací, jsou fakt parádní. Taky jsem nechápal, proč překládáš knihu o Rolexe, když žádné nemáš, teď už tomu rozumím.

Díky Laďošu, všechno má svůj čas, nejdřív překlad (Rolex), potom lžička (Rolex), potom sametové pouzdro (s logem Rolex - to jsem přeskočil), nakonec hodinky.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Môj známy ich mal na bielom RubberB s orig. sponou. Tak sa mi zapáčila tá kombinácia, že som ich začal zháňať...

Nevím, znám to jen z promo fotek bez ruky, těch reálných na webu moc není.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

post-1538-0-86050100-1407244928_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Něco mi uteklo a koukám jako blázen. Tenhle nick mám napevno spojenej s úplně jinejma hodinkama. :)

Dodatečně se tedy přidávám k zástupu gratulantů. Ať Tě RLX osloví víc než mě, když k nim vedla tak dlouhá cesta. ;)

Odkaz ke komentáři

Něco mi uteklo a koukám jako blázen. Tenhle nick mám napevno spojenej s úplně jinejma hodinkama. :)

Dodatečně se tedy přidávám k zástupu gratulantů. Ať Tě RLX osloví víc než mě, když k nim vedla tak dlouhá cesta. ;)

Díky Honzo, zatím si je hooodně užívám.

Odkaz ke komentáři

Trochu oneskorene, ale predsa... velka gratulacia!! Nebojim sa zopakovat co tu uz bolo X krat povedane, sedia ti vyborne, su nadherne, a vobec by som im ten vek netipoval... kov je samozrejme kov, no pacia sa mi aj na nato aj na kozke, tesim sa na tvoje fotky!! uzivaj dlho a dobre! ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...