Vit Odesláno 2. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2014 Vypada to fakt dobre. Díky, vím, že na origo tahu jsou nejlepší, ten nic nenahradí.Myslím, že tento řemen vynikne hlavně ke košili. UMÍ TOHLE VÁŠ ŘEMEN????? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 2. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2014 vypada to moc dobre... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2014 (upraveno) Všimněte si, jak krásně lícuje tloušťka řemene s nožkama. Upraveno 2. srpna 2014 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 2. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2014 (upraveno) za me dobry - mel jsem strach, ze to nebude nic moc, ale musim rict, ze to sedne velmi dobre... Upraveno 2. srpna 2014 uživatelem IzTaPa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2014 za me dobry - mel jsem strach, ze to nebude nic moc, ale musim rict, ze to sedne velmi dobre... Díky. ----------------------------------------------- U nás teď frčí osvěžování pomocí zavlažováku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 Páteční vážení na NATU. Kolega mi zvážil kávu a zjistil jsem, že používám 18g na porci místo standardníchj 7g.(používám French presss)Jarku, co ty na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 (upraveno) První měření přesnosti: +10sekund za 9 dní (+1,11111 sekundy za den) Upraveno 4. srpna 2014 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír P. Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 Víťo, nemohu zůstat pozadu s gratulací, jsou fakt parádní. Taky jsem nechápal, proč překládáš knihu o Rolexe, když žádné nemáš, teď už tomu rozumím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 Víťo, nemohu zůstat pozadu s gratulací, jsou fakt parádní. Taky jsem nechápal, proč překládáš knihu o Rolexe, když žádné nemáš, teď už tomu rozumím. Díky Laďošu, všechno má svůj čas, nejdřív překlad (Rolex), potom lžička (Rolex), potom sametové pouzdro (s logem Rolex - to jsem přeskočil), nakonec hodinky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 První měření přesnosti: +10sekund za 9 dní (+1,11111 sekundy za den)Víte, super Suby mi za stejnou dobu dělají stejnou odchylku, holt něco na tom R je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 Víte, super Suby mi za stejnou dobu dělají stejnou odchylku, holt něco na tom R je Přitom ty moje mají 20 let!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 Přitom ty moje mají 20 let!!!Klobouk dolů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 Páteční vážení na NATU. Kolega mi zvážil kávu a zjistil jsem, že používám 18g na porci místo standardníchj 7g.(používám French presss)Jarku, co ty na to? 18g = cofein crash Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
relativ Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 Môj známy ich mal na bielom RubberB s orig. sponou. Tak sa mi zapáčila tá kombinácia, že som ich začal zháňať... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 5. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 Môj známy ich mal na bielom RubberB s orig. sponou. Tak sa mi zapáčila tá kombinácia, že som ich začal zháňať... Nevím, znám to jen z promo fotek bez ruky, těch reálných na webu moc není. ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 5. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 S granátovým jablkem. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 Něco mi uteklo a koukám jako blázen. Tenhle nick mám napevno spojenej s úplně jinejma hodinkama. Dodatečně se tedy přidávám k zástupu gratulantů. Ať Tě RLX osloví víc než mě, když k nim vedla tak dlouhá cesta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 5. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 Něco mi uteklo a koukám jako blázen. Tenhle nick mám napevno spojenej s úplně jinejma hodinkama. Dodatečně se tedy přidávám k zástupu gratulantů. Ať Tě RLX osloví víc než mě, když k nim vedla tak dlouhá cesta. Díky Honzo, zatím si je hooodně užívám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 Trochu oneskorene, ale predsa... velka gratulacia!! Nebojim sa zopakovat co tu uz bolo X krat povedane, sedia ti vyborne, su nadherne, a vobec by som im ten vek netipoval... kov je samozrejme kov, no pacia sa mi aj na nato aj na kozke, tesim sa na tvoje fotky!! uzivaj dlho a dobre! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se