Vit Odesláno 13. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2014 Nový řemen od Honzy (ANELA) pro RE II.Díky Honzo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 13. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2014 vypada to zajimave, takovej setup na safari, jeste by to chtelo rolex sponu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2014 (upraveno) V 13. 9. 2014 v 10:43, sibirnaya napsal: vypada to zajimave, takovej setup na safari, jeste by to chtelo rolex sponu Díky, od odborníka to potěší, víš, kde se dá sehnat? (18mm). Nápad na takový řemen nosím v hlavě už několik let, od té doby co jsem zahlédl toto (zdroj jsem si bohužel neuložil). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. září 2014 uživatelem Vit 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 13. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2014 trebas tady - jasne, ze to neni original, ale ono tech originalu je minimum, skoro vsechno bylo na tahu, pokud vim.. http://www.ebay.com/itm/ROLEX-WATCH-Buckle-Stainless-steel-18mm-/171455981396?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27eb92a754 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 13. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2014 fotka je trebas odsud http://100percent-rolex.blogspot.cz/2013/01/day-date-mania.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 13. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2014 remeny jsou odtud http://bulangandsons.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2014 V 13. 9. 2014 v 11:02, sibirnaya napsal: remeny jsou odtud http://bulangandsons.com/ Díky Honzo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 13. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2014 a origo spony byly dycky jen 16mm, 18mm holt jen 'aftermarket' Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 13. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2014 (upraveno) V 13. 9. 2014 v 11:02, sibirnaya napsal: remeny jsou odtud http://bulangandsons.com/ Hezký web... Takové zajímavé balíčky tam mají k prodeji - 5513 + LV Weeekend bag a tak... Jinak Víte, ten řemen se mi k těm Expům hodně líbí... Upraveno 13. září 2014 uživatelem m.n. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2014 (upraveno) V 13. 9. 2014 v 12:05, m.n. napsal: Hezký web... Takové zajímavé balíčky tam mají k prodeji - 5513 + LV Weeekend bag a tak... Jinak Víte, ten řemen se mi k těm Expům hodně líbí... Díky Matěji. V 13. 9. 2014 v 11:27, sibirnaya napsal: a origo spony byly dycky jen 16mm, 18mm holt jen 'aftermarket' Honzo, takže TOTO je asi také aftemarket, že?Škoda, že je tam tak drahé poštovné, líbí se mi. Možná zkusím TOTO. Upraveno 13. září 2014 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2014 OPRAVA ODKAZU Honzo, takže TOTO je asi také aftemarket, že?Škoda, že je tam tak drahé poštovné, líbí se mi. Možná zkusím TOTO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 13. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2014 je to podrazak, precti si to: THE INSIDE OF THE BUCKLE THAT ATTACHES ONTO THE WATCH BAND ITSELF MEASURES 16MM. THIS MEANS THAT THE TOTAL WIDTH IS 18MM AND THE ATTACHMENT TO THE BAND IS 16MM. SO IF YOU NEED AN 16MM ATTACHMENT TO YOUR BAND, THIS IS THE BUCKLE YOU WANT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 V 13. 9. 2014 v 12:39, sibirnaya napsal: je to podrazak, precti si to: THE INSIDE OF THE BUCKLE THAT ATTACHES ONTO THE WATCH BAND ITSELF MEASURES 16MM. THIS MEANS THAT THE TOTAL WIDTH IS 18MM AND THE ATTACHMENT TO THE BAND IS 16MM. SO IF YOU NEED AN 16MM ATTACHMENT TO YOUR BAND, THIS IS THE BUCKLE YOU WANT. Díky za info Honzo. Přidám ještě jednu z boku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Ten řemen se mi k nim fakt hodí. Moc pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Mně se líbí, jak experimentuješ, citím z toho nadšení a někdo musí prošlapávat cestičky :-) Opět z toho ale nejsem nadšen, za sebe si nějak nedovedu představit, k čemu bych si tuto kombinaci vzal. Snad nějakou koženou vestičku a la Old Shatterhand... Doufám, že mi už konečně po letech vyjde nejbližší olomoucký sraz, ať mohu pogratulovat osobně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 V 14. 9. 2014 v 18:44, Bobisek napsal: Mně se líbí, jak experimentuješ, citím z toho nadšení a někdo musí prošlapávat cestičky :-) Opět z toho ale nejsem nadšen, za sebe si nějak nedovedu představit, k čemu bych si tuto kombinaci vzal. Snad nějakou koženou vestičku a la Old Shatterhand... Doufám, že mi už konečně po letech vyjde nejbližší olomoucký sraz, ať mohu pogratulovat osobně... Rád tě potkám, jen nevím, jestli poděkovat nebo se urazit ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 V 14. 9. 2014 v 18:47, Vit napsal: Rád tě potkám, jen nevím, jestli poděkovat nebo se urazit ... Ač věkem (snad) celkem mlád, tak u R jsem konzerva (nebo srab?) a z tahu je nesundám. O to víc tě obdivuju, že jsi ochotný do toho takhle jít, a závídím to fanouškovské zanícení. Krátce řečeno, já děkuji a těším se na setkání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2014 Pristane im ten remen podarena kombinacia... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2014 V 14. 9. 2014 v 20:56, Bobisek napsal: Ač věkem (snad) celkem mlád, tak u R jsem konzerva (nebo srab?) a z tahu je nesundám. O to víc tě obdivuju, že jsi ochotný do toho takhle jít, a závídím to fanouškovské zanícení. Krátce řečeno, já děkuji a těším se na setkání Já mám na řemeny prostě úchylku.Změní kompletně vzhled hodinek a to mi pomáhá neměnit často hodinky. V 14. 9. 2014 v 22:01, Michal444 napsal: Pristane im ten remen podarena kombinacia... Díky Michale. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2014 Cenim tyhle řemenový variace. Červený prošití na hnědý kůži má koule. A taky mám neustále v hlavě vidinu vintage datujustů na pořádně doprasený kůži. Dokonce jsem si nechal spíchnout koně 20-16, abych si vyzkoušel, jak to vypadá a jak se to nosí. A je to skvělý! Takže kup origo sponu a nech ušít ještě jeden řemen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se