Ondrej71 Posted July 26, 2014 Report Posted July 26, 2014 Před rokem mne ani nenapadlo, že bych si tyto hodinky někdy koupil. Ale na tom, že každá cesta vede k Rolexu přece jen něco je. Dal jsem je na ruku a bylo to.. První dojmy:Jsou malé, ale vubec mi to nevadi Nejpohodolnejší hodinky co jsem mělTah je skvělý Je to Rolex Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Kostra Posted July 26, 2014 Report Posted July 26, 2014 Velká gratulace Ondro. Budu se těšit na spousty krásných fotek a hlavně na osobní prohlídku. A taky držím palce, aby toto už opravdu byly definitivky;-)
Vit Posted July 26, 2014 Report Posted July 26, 2014 Gratuluju pane kolego. Vím jaké je užívat si svoje první R.
Guest Matiniela Posted July 26, 2014 Report Posted July 26, 2014 Velká gratulace. Nejkrásnějši Rolexy.
LovecK Posted July 26, 2014 Report Posted July 26, 2014 Congratz i tady...PS: vezmi je na ruku a prijed si to porovnat s keramikou, at mas nad cim, pro tu tvou medvedi tlapu, premyslet... Kolik mu dame? 3-4 mesice?
semi001 Posted July 26, 2014 Report Posted July 26, 2014 Velka gratulace, jsou super... Ale nechápu, co na nich všichni máte
Ondrej71 Posted July 27, 2014 Author Report Posted July 27, 2014 Zrno: Diky , a neboj, objednávky řemenů budou pokračovat, přestože tah je super Kostra:Diky, taky si to přeju aby to byly D. Brzo nekde na srazu Jarrett: Diky ,zrejme se mam nač tesit Vít: Diky Víte, pekne nám to vyšlo ve stejnej den Matiniela: Děkuji Stuclík, Vyšlo, jsem rád, diky LovecK: Jeste jednou díky Karle. Rad porovnam, ale zatím plechace vedou . Dávám jim min ty 3-4 měsíce Semi001: Diky. Taky to nevim Denjl: Diky pane. A moc gratuluju k synovi, jeste dva další a mame to stejne i v teto rovině Panedge: Diky , PAMy jsou na seznamu jako další
Ondrej71 Posted July 27, 2014 Author Report Posted July 27, 2014 Bob123: Diky pane, s Olivou V jsou super combo Mj:Díky Michale, rychlejší nez jsem čekal.. Rybíz: Díky moc .Je to velká zmena, fakt maji něco do sebe ... Někdy můžem porovnat s modrásky pokud ještě budou Jencekgs:Diky moc Honzo, užívám si je
bohus76 Posted July 27, 2014 Report Posted July 27, 2014 Také gratuluju,tady to roste jak houby po dešti :-)
Doth Posted July 27, 2014 Report Posted July 27, 2014 Gratuluji, Ondro Už teď jsem zvědavej, s jakýma řemenama přijdeš
Ondrej71 Posted July 27, 2014 Author Report Posted July 27, 2014 Také gratuluju,tady to roste jak houby po dešti :-) Diky Ondro, gratulace! Doufám, že Ti vydrží! Díky Luďku, taky doufám . Gratuluji, Ondro Už teď jsem zvědavej, s jakýma řemenama přijdeš Díky Michale, už nad tím koumám
Recommended Posts