Přejít na obsah

Rolex Submariner No date

Ondrej71

Doporučené příspěvky

..........u Rolád je jedno kdo jak silnou ruku má,jak je vysoký nebo jakou má postavu............Rolby jsou prostě čitelná vizitka a člověk je musí mít rád takové,jaké jsou :-)))

.....tady neplatí že " čím větší hodinky,tím větší řízek " :-)))))

.....Ondro,já myslím,že zůstanoou v rodině :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Napsal jsi to dobře Davide, měl jsem poměrně hodně různych hodinek, ale z těch co jsem měl tak jedině Rolby a Moony jsou podle mě naprosto univerzální pokud se týká postavy člověka a obvodu zápěstí, asi s vyjímkami pod 50 a nad 200 kg :).

Doufám, že v rodině zůstanou, i když kradmo pokukuju po keramikách :lol:

Street Glide:

..........u Rolád je jedno kdo jak silnou ruku má,jak je vysoký nebo jakou má postavu............Rolby jsou prostě čitelná vizitka a člověk je musí mít rád takové,jaké jsou :-)))

.....tady neplatí že " čím větší hodinky,tím větší řízek " :-)))))

.....Ondro,já myslím,že zůstanoou v rodině :-)

Upraveno uživatelem Ondrej71
Odkaz ke komentáři

Obrovská gratulace k pořádným hodinkám :notworthy: Já stále ve frontě...ale čas se blíží :cheers: Ať ti dělají samou radost"

super hodinky :) užívej jak je to jde :) doufám, že vydrží déle než pár měsíců :)

díky kluci :)

Užívám ;)

post-18261-0-74038000-1406796837_thumb.jpg

post-18261-0-10827100-1406796859_thumb.jpg

post-18261-0-99498000-1406796879_thumb.jpg

post-18261-0-80905900-1406796900_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Ondrej71
Odkaz ke komentáři

Díky Cyrdo!  Je mi jasné, že úplný konec cesty to není, ale jsem nějaký klidnější :)

Gratulace ciwe!  :cheers: . Časem budeš pokukovat po keramice s datumem, ale to k tomu chronokolotoči patří. Já si k těm svým subům taky nejdříve musel projít přes prťavý Oyster date a 42 Explorer. Ať slouží.  

Odkaz ke komentáři

Ondro, tohle vlákno mi nějak uteklo (teď jsem měl dost práce), ale teda gratulace veliká!!! A hlavně plus za odvahu.

Já na to pořád nemám kule (i když David mi těmi svými poznámkami k velikosti začíná pěkně motat hlavu :D) . Uvažuji nad těmi se zelenou lunetou aka Semi001. A pak tu byly nějaký bílý, ty se mi docela líbí.

Užívej si je, mimochodem krásný fotky!

Odkaz ke komentáři

Ondro, tohle vlákno mi nějak uteklo (teď jsem měl dost práce), ale teda gratulace veliká!!! A hlavně plus za odvahu.

Já na to pořád nemám kule (i když David mi těmi svými poznámkami k velikosti začíná pěkně motat hlavu :D) . Uvažuji nad těmi se zelenou lunetou aka Semi001. A pak tu byly nějaký bílý, ty se mi docela líbí.

Užívej si je, mimochodem krásný fotky!

Přeji hodně štěstí - plechové LV, když už jsou, tak za tučnou sumu :)

U Tebe, bych to viděl na keramiku :) 

BTW: Ondro krásný fotky ...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...