OndraPod Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 On i ten quartz je kapku promakanejsi nez byva bezne zvykem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Refresh vlakna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 Parádní. Přidej, prosím, další . Muset si nechat jedny jediné, bral bych je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 On i ten quartz je kapku promakanejsi nez byva bezne zvykem Natolik promakany, ze si zaslouzi i pruhled, jako na SBGV019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 Ten čas letí...až se mi rozžhavila ručička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 Paradni detail te rucicky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 Díky...mohla zasvítit ještě kapku víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 https://www.youtube.com/watch?v=mRM5_B_rB0I Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 Tak nejak ma to zobralo, uz rozmyslam o dalsich :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 Pekne, gratulujem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Dakujem, tak este jedna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 (upraveno) On i ten quartz je kapku promakanejsi nez byva bezne zvykem taky si myslím, možná se mi ten quartz kalibr na průhledu líbí víc než automat - říkám líbí, neposuzuji parametry.Vypadá jako zlatý trezor - zlatý věk.** Upraveno 13. dubna 2016 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 Vyslo to nakonec nejak tmavsi...musim sladit displeje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 Dakujem, tak este jedna Ted budu asi trochu za kacire.... dlouhodobě sleduji na GS jednu vec a strasne me mrzi... zbytecne tluste a moc vyrazne oramovani datumovky... takove krásná fotka... štíhlost a elegance... dotazenost detailu....a pak oci doputuji k macate datumovce, kam se ta velka cislice navic sotva vejde... skoda preskoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2016 Ted budu asi trochu za kacire.... dlouhodobě sleduji na GS jednu vec a strasne me mrzi... zbytecne tluste a moc vyrazne oramovani datumovky... takove krásná fotka... štíhlost a elegance... dotazenost detailu....a pak oci doputuji k macate datumovce, kam se ta velka cislice navic sotva vejde... skoda preskoda... No ono, mne to tam nevadi... az po precitani som si to zacal trosku vsimat ale zistil som, ze ma to vobec nerusi, to oramovanie datumovky tak sedi s indexami, ktore su tiez ,,tucne'' ale samozrejme berem tvoj nazor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2016 To jsem rad, ze jsem ti nezkazil radost z hodinek :-) ...jak se s tim jednou do budoucna vyporadam ja, sam jsem zvedavy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2016 Seika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2016 (upraveno) SeikaCovece o tobe a tvych GS se mi dneska zdalo!!! Nejake kraviny...ale bylo tam, ze jsi Vladimir Martinec Upraveno 18. května 2016 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2016 to je cest!Covece o tobe a tvych GS se mi dneska zdalo!!! Nejake kraviny...ale bylo tam, ze jsi Vladimir Martinec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2016 Bylo mi potěšením Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se