ponorka9 Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Přiznávám, že jsem ten silikon ještě nesundal a zvažuju, že s ním pár dní dám...zcela určitě budou nepřehlédnutelné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Notypyčo to je hnus....to je snad horší, než ten růžový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Notypyčo to je hnus....to je snad horší, než ten růžový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacafear Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 Tak pánové, zítra mi dojdou RT z německého Amazóna, tož sa velice těším :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 Tak vítej mezi Lordy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 "vladacr" : ...ja tomu sice rozumim jako Hus mezikontinentalnim letum, ale co sem videl u "farkyho", tak jsou to epes rades orloje......az jednou budu velky, tak si takove taky koupim. Jinac gratulace k blizicimu se prirustku ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 12. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2015 (upraveno) Tak jsou doma. Jsou to opravdu orloje... I na svou 20 cm tlapu jsem musel sundat tři dílky z tahu. Sent from my MI 3W using Tapatalk Upraveno 12. srpna 2015 uživatelem vladacr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 12. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2015 Gratulace, vítej do klubu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 12. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2015 jak orloje .. prece na solidni tlapu solidni hodinky to da rozum no ni ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 12. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2015 Se synkem (10 let) jsme udělali unboxing video :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 12. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2015 ja jsem jasal uplne stejne jak ten tvuj kluk pri rozbalovani :-) jo a ten nuz ... mas proste styl to je jasne ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 Tak první den s Lordy je za mnou. Byli jsme spolu v práci, tvrdý kancldiving. Na ruce pohodlné, velká korunka nepřekáží. Černý ciferník se mi líbí čím dál více, velmi elegantní a velmi dobře čitelný. Pomalu si zvykám i na kyklopa. Odpoledne po příchodu z práce přezouvám na skx009, ale po Lordech stále pošilhávám. Večer už je mám zase na ruce. Seika se najednou zdají tak nějak malá. Strašně moc se mi líbí pohyb vteřinovky. Včera odpoledne jsem je nastavil na přesný čas a v tuto chvíli jdou o 8 vteřin napřed. Myslím, že na to, jak dlouho ležely v krabici ve skladu to docela jde. Uvidíme, jak se zaběhnou. Perlička: při polední pauze, když jsem si šel něco koupit do Lidlu, potkal jsem tam chlapíka s černými HydroConquesty na zápěstí. Zdály se mi nějaké malé, tak jsem ho oslovil a zeptal se ho, jestli je to 38mm verze. Nebyla. Musím přiznat, že ač byly LHC na vrcholu mého wish listu spolu s Tridenty, tak z tohoto setkání s Lordy vyšly jako poražené. Sent from my MI 3W using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 Nákaza se šíří rychle Jen tak dál! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 no ehm Vláďovi tak nějak rozumím a ehm no má pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 na hnědém žralokovi ...no v zimě až nebude ručička opálená to snad bude lepší. Ale diver spona na řemínek mě potěšila a bude použita i na černého pštrosa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 15. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 Farky, portfolio řemenů tvejch RT začíná být fakt působivé. Podle m? už ti chybí jen tlustej rejnok, kobra a velrybí předkožka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 diky kobra mi utekla sibir byl rychlejsi za tu 1000 by ta sranda stala. Jeste furt cekam pecku od Zrna do 3 tydnu by to melo byt. Pak nafotim a jestli te ani to nepohne k navratu tak pak uz nevim co ! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se