vladacr Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 Hele, ne.erte. Zrovna jsem koupil hodinky a už koukám po řemínkách. viděl jsem Martu řemeny a budu muset objednat... Sent from my MI 3W using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 se klidne pridam :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
potemnik Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Pekny. Ale na moji ruku asi moc obr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Vážená sněmovno, soutěž o nejstrašnější/nejpekelnější kombinaci našich diverů s řemenem stále běží, do konce zbývá cca měsíc ( uzavřu to v druhé polovině září). Zatím mám jen tři soutěžní kousky, což je tak akorát na bednu...to nikdo nechcete bramboru? Martar se těšil na nějaký pěkný camouflage kousek....Tak do toho, nebo vás to sluníčko tak moc zmohlo? Co nový člen? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Nový člen si zatím užívá krásu hodinek a nehodlá je kur.it nějakým příšerný řemenem ? Sent from my MI 3W using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 pockej kamo az skrtnes tah to kua zaboli :-) a pockej az tu nahodim fotky na remenu od Zrna ....budu nejvetsi king :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Skromný příspěvek do soutěže. První řemínek je z dětských hodinek z Lidlu. Druhý je plastový z plastových hodinek, které před mnoha lety nosila moje žena. Sent from my MI 3W using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Dobrý Bond styl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 Lordi tak dnes dorazil vytoužený řemen od Zrna Zrnič Otič je prostě supr chlap a z 4 týdenní objednávky bylo jen 14 dní super jen pár rychlocvaků aby jste měli nějakou inspiraci případně důvod pro opětovnou koupi těchto echt tool univerzal diverek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 cekam na obed a hraju si :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 Paradni remen, gratuluji Farky;). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Tak jsem taky něco nakoupil:http://www.ebay.com/itm/360852466330 - to známe od Lorda Farquada :-)http://www.ebay.com/itm/121727839536 - a ještě černý, za ty prachy... plus nějaké spony za dolar dest centů jedna! :-) Uvidíme, kdy přijdou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Lordi tak dnes dorazil vytoužený řemen od Zrna Zrnič Otič je prostě supr chlap a z 4 týdenní objednávky bylo jen 14 dní super jen pár rychlocvaků aby jste měli nějakou inspiraci případně důvod pro opětovnou koupi těchto echt tool univerzal diverek 1-20150821_133138.jpg 2-20150821_133232.jpg 3-DSCN7910.jpg 4-DSCN7912.jpgTy džíny jim fakt sluší, další inspirace....si budu muset vyčlenit samostatnou krabku jen na řemeny pro RT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Di Modell Chronissimo Extra Thick Waterproof Black super remen do destiveho pocasi. Semo tamo se mihne v prodejnim vlakne nekdy se prodava jako Sinn remen. Je fakt dobrej tlustej a megapohodlnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 a dost už Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Ten dzinovej je supr, fakt jim sedne. A ten ala Sinn je hroznej;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 ts.. nahodou je super...jakože na ruce v realu... ale proti gustu žádnej dišputát :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Skvělé tool watchI hodinky do společnosti Sent from my MI 3W using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 Tak nám Lordy německý Amazon zdražil o 100 euro. Příjemné zjištění pro nás, členy sněmovny. O to horší pro váhavce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 Jo kdo zavaha nenosi a ze se nosi moooc dobre :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se