farkyostrava Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 v poloseru ..kurna jak mi se libi ty indexy a vubec jsou magicky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 (upraveno) Pravda pravdoucí. Tenhle modrý silikon mám týden a ještě jsem ho nesundal. Véééélice pohodlné nošeníčko. Tak jsem si objednal ještě jeden černý a k tomu jeden červený na SKX009. Za necelých 5 USD včetně pošty jeden. No nekup to... Díky za tip farky. Jo a ještě PS: dneska je to měsíc, co jsem si Revíčka objednal :-) Při čekání na nedělní oběd jsem se pokusil vystihnout, jak revíčkům ta modrá guma sluší ..pánové, lordi, kdo ji nemá, pořiďte si ji, fakt ta modrá guma baví 1-DSCN7583.JPG Upraveno 9. září 2015 uživatelem vladacr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Ten dzinovej je supr, fakt jim sedne. A ten ala Sinn je hroznej;)Souhlasím s Miceym, měl by ses to ho ala Sinnu urychleně zbavit a prodat mi ho :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iparlesak Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 Farky, řemen od zrna je luxusní...kdybych já nebyl takový kopito-každá změna remenu v mém podání hrozí poskrabanim nožiček... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 Já už poškrábání nožiček neřeším. Tyhle hodinky už u mě zůstanou. A i kdyby ne, jsem si jistý, že se za dobré prodají i s poškrábánymi nožičkami. Každý den jiný řemen. Dnes třeba modrý silikon. Sent from my MI 3W using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 Souhlas s Vladou kdyz neposkrabes nozicky tak neumis delat deticky :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 Bondage... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sohun Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 pecka hodinky pecka recenze paradni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 26. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 Dík a já musím dodat pecka bondage fotka, Vláďo ( nejdřív jsem se lekl, že si ty kladiva koupila nějaká křehotinka..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 Martine, od tebe pochvala fotky potěší. Hodinky moje, diář moji ženy, foceno v Toskánsku na dovolené tento týden. Sent from my MI 3W using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 vlado ty jedes jednu dovcu za druhou ... to si musel byt letos fakt hodny :-)jinak jsem po dlouhe dobe nahodil tah...parada...ale kdyz ten riflak je tak bozi... tak zas to jdu prehodit zpatky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 28. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 (upraveno) Lorde Farky, vy a vaše RT budete mít za šest týdnů výročí, co? Upraveno 28. září 2015 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 Tah je skvělý a hodinky jsou na něm vskutku impozantní. Musím ale přiznat, že už mám tři řemeny, jeden kožený zulu/nato a dva silikony, protože těmhle hodinkam neskutečně sluší vše, co na ně navléknete. Sent from my MI 3W using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 njn uz to tak bude. Ze bych jim poridil neco extra ? A nebo k nim neco extra :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 Ahoj sněmovno! Do záplavy nádherných foteček vracím zpět mnou vyhlášenou soutěž o nejpekelnější kombinaci. Moc účastníků není (celkem 3), kombinací je celkem 5, takže v podstatě se jedná o určení pořadí na bedně Dovolím si tedy požádat všechny účastníky tématu o hlasování formou příspěvků, dám na to čas do 6.října a pak to uzavřu. Vítěz má u mě modrý nato, jak jsem slíbil na začátku. Příspěvky jsou tyto (chronologicky):- martar 01- martar 02- ponorka9- vladacr 01- vladacr 02 Děkuji všem recesitům za účast a všem hlasujícím za podporu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 29. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 Hlasuji: vlada 01. Důvod: barva řemínku skoro koresponduje s barvou antireflexní vrstvy, drobné motivy zase připomínají matlance a otisky prstů na sklíčku a od těch skutečných hezky odpoutávají pozornost. Navíc vhodně zvolená šířka řemínku decentně podtrhuje masivnost Revue Thommen Diverů. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 Hlasuji: martar 02 Důvod: naprosto ideální kombince stylu Bollywood. Na Oscary nemůžeš mít jiný řemen, jinak jsi completely out. Přeci jen to nejsou žádný extrémní toolwatche, skvělě padnou i na něžnou dámskou ručku, smaltovaná mašlička jen podtrhuje jejich decentnost a naprostou univerzálnost. PS: hlasovat může každý, kdo chce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Hlasiji: ponorka9 Pres uchvatnou razici barvu gumaka-zabaka jsem si ani nesiml, ze jsou na nem nejake hodinky. :-) Unglaublig ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Po velmi dlouhém rozvažování volím nakonec martar01. Kdybych totiž někde naživo potkal to růžové zvíře, z nějž je onen řemen vyroben, asi bych se podělal strachy. A proto jsem rád, že je z něj řemínek. K tomu navíc se jeho barva skvěle snoubí s jemnými konturami indexů na potemnělém ciferníku. Odesláno z mého MI 3W pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 30. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 To zvíře je origo Chopard růžovej krokouš za stotřicet éček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se