Přejít na obsah

Revue Thommen Diver Professional

martar

Doporučené příspěvky

Pravda pravdoucí. Tenhle modrý silikon mám týden a ještě jsem ho nesundal. Véééélice pohodlné nošeníčko. Tak jsem si objednal ještě jeden černý a k tomu jeden červený na SKX009. Za necelých 5 USD včetně pošty jeden. No nekup to...

Díky za tip farky.

Jo a ještě PS: dneska je to měsíc, co jsem si Revíčka objednal :-)

Při čekání na nedělní oběd jsem se pokusil vystihnout, jak revíčkům ta modrá guma sluší ..

pánové, lordi, kdo ji nemá, pořiďte si ji, fakt ta modrá guma baví :photo:

attachicon.gif1-DSCN7583.JPG

Upraveno uživatelem vladacr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Já už poškrábání nožiček neřeším. Tyhle hodinky už u mě zůstanou. A i kdyby ne, jsem si jistý, že se za dobré prodají i s poškrábánymi nožičkami. Každý den jiný řemen. Dnes třeba modrý silikon.

Sent from my MI 3W using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Tah je skvělý a hodinky jsou na něm vskutku impozantní. Musím ale přiznat, že už mám tři řemeny, jeden kožený zulu/nato a dva silikony, protože těmhle hodinkam neskutečně sluší vše, co na ně navléknete.

Sent from my MI 3W using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Ahoj sněmovno! Do záplavy nádherných foteček vracím zpět mnou vyhlášenou soutěž o nejpekelnější kombinaci. Moc účastníků není (celkem 3), kombinací je celkem 5, takže v podstatě se jedná o určení pořadí na bedně :) Dovolím si tedy požádat všechny účastníky tématu o hlasování formou příspěvků, dám na to čas do 6.října a pak to uzavřu. Vítěz má u mě modrý nato, jak jsem slíbil na začátku. Příspěvky jsou tyto (chronologicky):

- martar 01

- martar 02

- ponorka9

- vladacr 01

- vladacr 02

Děkuji všem recesitům za účast a všem hlasujícím za podporu:)

post-37091-0-89122400-1443545187_thumb.jpg

post-37091-0-33852600-1443545188_thumb.jpg

post-37091-0-42945400-1443545347_thumb.jpg

post-37091-0-60468400-1443545348_thumb.jpg

post-37091-0-19092000-1443545349_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Hlasuji: vlada 01.

Důvod: barva řemínku skoro koresponduje s barvou antireflexní vrstvy, drobné motivy zase připomínají matlance a otisky prstů na sklíčku a od těch skutečných hezky odpoutávají pozornost. Navíc vhodně zvolená šířka řemínku decentně podtrhuje masivnost Revue Thommen Diverů.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Hlasuji: martar 02

Důvod: naprosto ideální kombince stylu Bollywood. Na Oscary nemůžeš mít jiný řemen, jinak jsi completely out. Přeci jen to nejsou žádný extrémní toolwatche, skvělě padnou i na něžnou dámskou ručku, smaltovaná mašlička jen podtrhuje jejich decentnost a naprostou univerzálnost.

PS: hlasovat může každý, kdo chce!

Odkaz ke komentáři

Po velmi dlouhém rozvažování volím nakonec martar01. Kdybych totiž někde naživo potkal to růžové zvíře, z nějž je onen řemen vyroben, asi bych se podělal strachy. A proto jsem rád, že je z něj řemínek. K tomu navíc se jeho barva skvěle snoubí s jemnými konturami indexů na potemnělém ciferníku.

Odesláno z mého MI 3W pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...