Mike. Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2007 To Snow: Nechci se ti plest do remesla , ale pridavam par hezkych fotek a jeste hezcich hodinek, alespon pro me teda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marty Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2007 Michael napsal: To Snow: Nechci se ti plest do remesla , ale pridavam par hezkych fotek a jeste hezcich hodinek, alespon pro me teda... Moc hezké moje krevní skupina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 7. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2007 To jsem rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2007 ten ciferník je nějak utopený? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 7. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2007 Myslim, ze ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 7. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2007 Jeste hezci jsou tyto s tritiem: Ale cena uz neni tak hezka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2007 (upraveno) kubson napsal: ten ciferník je nějak utopený? imho to dela ta vysoka luneta edit: tzn, ano, je tak utopeny ;-) Upraveno 7. června 2007 uživatelem Jakubisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2007 Michael napsal: To Snow: Nechci se ti plest do remesla , ale pridavam par hezkych fotek a jeste hezcich hodinek, alespon pro me teda... Taky se mi líbí. Už jsem je dřív prohlížel na ebay, ale cena se mi zdá na takové hodinky dost vysoká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2007 Michael napsal: Nechci se ti plest do remesla , ale pridavam par hezkych fotek a jeste hezcich hodinek, alespon pro me teda... Ty vypadaj hodne zajimave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 7. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2007 vor napsal: Taky se mi líbí. Už jsem je dřív prohlížel na ebay, ale cena se mi zdá na takové hodinky dost vysoká. Pres 600 USD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2007 Michaeli, vůbec se mi do řemesla nepleteš, budu jen rád, když bude nádherných fotek jen víc a víc, každý z nás má určitě svůj archív, tak by se mohl také něco vylovit. Já nemám žádné pořádné hodinky, tak se ukájím alespoň těmi na forografiích . P.S. už mě galerie nebaví, tak pevně věřím, že to vezme někdo po mě, co třeba Ty ? P.S.S. Marathon je moc hezký masivní, prostě pro kanadskou gardu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 8. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2007 Ja zase tolik toho nemam, takze stafetu asi nebudu prebirat, ale obcas sem neco hodim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2007 Michael napsal: Ja zase tolik toho nemam, takze stafetu asi nebudu prebirat, ale obcas sem neco hodim... O.K. budu se moc těšit , já mám v archívu jen samé drahé hodinky, takže třeba Marathony mi přišly velice zajímavé a už prohlížím ebay. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadasys Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2007 Tady se o nich něco málo dočtete.. http://www.ninanet.net/watches/others04/Me.../mmarathon.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 8. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2007 dadasys napsal: Tady se o nich něco málo dočtete.. http://www.ninanet.net/watches/others04/Me.../mmarathon.html JJ, ty fotky jsou odsud. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mech Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2007 Musím říct, že se mi líbí čím dál víc! Máte je někdo? Jaké jsou reference? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se