Jump to content

Recommended Posts

Posted

To Snow:

Nechci se ti plest do remesla :lol: , ale pridavam par hezkych fotek a jeste hezcich hodinek, alespon pro me teda... :flex:

lmarathonf01.jpg

lmarathonb01.jpg

lmarathonb01.jpglmarathons01.jpglmarathonglow.jpgmmarathonCC.jpg

Posted
To Snow:

Nechci se ti plest do remesla :lol: , ale pridavam par hezkych fotek a jeste hezcich hodinek, alespon pro me teda... :flex:

lmarathonf01.jpg

lmarathonb01.jpg

lmarathonb01.jpglmarathons01.jpglmarathonglow.jpgmmarathonCC.jpg

Moc hezké moje krevní skupina. :guitar:

Posted (edited)
ten ciferník je nějak utopený?

imho to dela ta vysoka luneta

edit: tzn, ano, je tak utopeny ;-)

Edited by Jakubisko
Posted
To Snow:

Taky se mi líbí. Už jsem je dřív prohlížel na ebay, ale cena se mi zdá na takové hodinky dost vysoká. :thumbsdown_anim:

Posted

Ty vypadaj hodne zajimave :wallbash:

Posted
Taky se mi líbí. Už jsem je dřív prohlížel na ebay, ale cena se mi zdá na takové hodinky dost vysoká. :thumbsdown_anim:

Pres 600 USD :suicide_anim:

Guest Snow
Posted

Michaeli, vůbec se mi do řemesla nepleteš, budu jen rád, když bude nádherných fotek jen víc a víc, každý z nás má určitě svůj archív, tak by se mohl také něco vylovit. Já nemám žádné pořádné hodinky, tak se ukájím ;) alespoň těmi na forografiích .

P.S. už mě galerie nebaví, tak pevně věřím, že to vezme někdo po mě, co třeba Ty ?

P.S.S. Marathon je moc hezký masivní, prostě pro kanadskou gardu.

Guest Snow
Posted
Ja zase tolik toho nemam, takze stafetu asi nebudu prebirat, ale obcas sem neco hodim... :)

O.K. budu se moc těšit :), já mám v archívu jen samé drahé hodinky, takže třeba Marathony mi přišly velice zajímavé a už prohlížím ebay.