USER47 Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 Nevyráběj tu i pouzdra pro vyšší řady? Mám dojem, že jsem něco v tom smyslu někde četl.
Návštěvník Ondra Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 to je přesně video, které jsem sem chtěl také dát pro "nevěřící tomáše"...
USER47 Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 Ono samozřejmě těžko říct, nakolik to opravdu využívaj a nakolik je to marketingovej nástroj. Možná na tom udělaj pár pouzder a cifrů ročně, zbytek tahaj z Číny a je to tam jen proto, aby to mohli dát do videa a ohánět se tím. Tím spíš, že je to pořízený z nějakejch dotací.
cali Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 Pred tym videom som mal na MPM nejaky nazaor(co ste z mojich postov asi pochopili),... a hadajte co? To video ho nijak nezmenilo
Návštěvník Ondra Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 Pred tym videom som mal na MPM nejaky nazaor(co ste z mojich postov asi pochopili),... a hadajte co? To video ho nijak nezmenilo Jasný, kdo se psa bít, hůl si vždycky... Každopádně je vidět, že ve Frýdku-Místku umí navrhnout, vyprojektovat a vyrobit hodinky, ať se komu líbí nebo ne...
IzTaPa Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 Jasný, kdo se psa bít, hůl si vždycky... Každopádně je vidět, že ve Frýdku-Místku umí navrhnout, vyprojektovat a vyrobit hodinky, ať se komu líbí nebo ne...O tom zadna. Shinola se taky pisni 'designed & assembled' in US a tvrdi, si vozi rondy v rozebranem stavu To, ze MPM je - narozdil od Eltonu - vydelecny business, nemuze byt pochyb. Na druhou stranu jejich vytvory nemuze clovek, ktery ma trochu ucty k hodinarine, seriozne nazyvat hodinkama.... (Nechme stranou otazky, zda-li elton jen recykluje stare vytvory a prodava je za premrstene cdny. To je trochu jina diskuze...)
USER47 Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 Mimochodem, teď jsem kouknul na vlastnickou strukturu MPM a je to celkem zábavný čtení. Tu koncovou v.o.s., o který je tu řeč, vlastní dvě eseróčka, MPM Finance a MPM Energy time, obě registrovaný u nás. MPM Finance je ve vlastnictví dalšího eseróčka, a sice MPM Quality s.r.o. registrovanýho na Slovensku. MPM Energy time vlastní ze 30% jednatel Pavel Hanko z Frýdku a ze 70% jakási společnost Wanagon corp. registrovaná v Panamě. Aby to nebylo moc jednoduchý, tak zmíněnou MPM Quality s.r.o. vlastní opět panamskej Wanagon společně s firmou FINE GOLD INDUSTRIES LIMITED registrovanou v Hong Kongu. Tipnu si, že by se do toho dalo rejpat i dál a furt by člověk narážel na různý obskurní eseróčka, ale i tohle mi celkem stačí pro představu:-D.
lucid Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 Když o tom sporu tak zasvěceně plkáte, co si takhle pročíst to rozhodnutí NS? Spor_Elton_NS.pdf
gougy Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 Když o tom sporu tak zasvěceně plkáte, co si takhle pročíst to rozhodnutí NS? děkuji, tady to je o paradoxu, kdy se chce soudit Elton o něco, co mu nepatří ne? Alespoň tohle dopadlo podle očekávání
NIGHTinGALE Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 To by i trochu vysvělovalo proč se nezajímal o značku. Nejspíš měl původně úplně jiné plány, než vyrábět hodinky. No však právě...... a proto na ni (z mého pohledu) nemá žádný nárok - ani právní, ani morální
NIGHTinGALE Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 To by i trochu vysvělovalo proč se nezajímal o značku. Nejspíš měl původně úplně jiné plány, než vyrábět hodinky. No však právě...... a proto na ni (z mého pohledu) nemá žádný nárok - ani právní, ani morální
Kid_A Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 tohle je velmi zajimavy case. trochu mi to pripomina spor o krtecka.
gougy Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 tohle je velmi zajimavy case. trochu mi to pripomina spor o krtecka.ty bláho, dostat tak Primky taky do vesmíru, to by bylo terno
skalis Odesláno 11. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2014 Proč schovávat do šuplíku?Me slabé právní povědomí mi říká cosi o tom, ze rozhodnuti by nemelo retroaktivni účinnost. Tj. nové hodinky Prim by si člověk sice neporidil, ale staré zůstávají... A co kdyz Elton soud prohraje?Definitivne.Neverim,ze tady na foru je nekdo,kdo ty hodinky schova do supliku a zacne kupovat MPM,smarja,zacne se tady vytahovat Hnevsa a srovnavat svoje fejky s tim,ze Elton dela to samy?To snad ne...at pravni spor dopadne,jakk dopadnout ma.Myslim a doufam,ze tady se nic moc nezmeni.
villain83 Odesláno 11. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2014 ale presne takhle jsem to myslel,tedy at spor dopadne jakkoli,neverim,ze by fanousci tady na foru svoje Primky prestali nosit a zacali kupovat MPM.
gougy Odesláno 11. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2014 ale presne takhle jsem to myslel,tedy at spor dopadne jakkoli,neverim,ze by fanousci tady na foru svoje Primky prestali nosit a zacali kupovat MPM.ale Elton Diplomat už nebude pro politiky ani sportovce takové terno, blbě se to bude psát do zakázky :/
Karlos Odesláno 11. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2014 villain: To jistě ne, jen už se nebudou jmenovat manufakture prim 1949, ale manufakture elton 1949. Koupí si je jen pár zdejších nadšenců a tím to skončí, můžou to zabalit.Na co vlastně dostali ty dotace?Ed: á, mezitím to napsal gougy a líp
quest987 Odesláno 11. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2014 ale Elton Diplomat už nebude pro politiky ani sportovce takové terno, blbě se to bude psát do zakázky :/Nu což tak pak budou státníci a sportovci nostit hodinky prapodivného designu s čínským strojkem, kde jméno Prim je jen nálepka, ač asi legalne a pravne ziskana, ale totalne bez odkazu na původ/příběh českého hodinarstvi.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.