jvnr Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 Ahoj do clubu. Vybíral jsem hodinky na každodenní nošení. Nebudou to mít lehké, ale nakonec jsou doma a jsem spokojený.Vybral jsi dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 Škrábanečky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin77 Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 Kombinace AR s kremovym sunburst cifernikem na jednicku Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 Jedny vintazni certinky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 Koupil jsem jim tah, měl jsem to udělat už dávno. Poptával jsem ho sice už asi před čtyřmi lety, ale koupil až teď, aspoň byl asi o čtyři stovky levnější než nabízeli tehdy: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patek Krejčík Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 Moje vintage DS-2 Odesláno z mého EVA-L19 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Unikl nám nový model z Baselworldu 2018. Precidrive, wr100, safír, 39/7,75/20 mm, černá, stříbrná, bicolor, pvd rose gold:10,6kKč na oceli, pod 9 na kůži. Datumovka mohla být černá nebo aspoň na šestce jako u DS-4, takhle to vypadá jako Tissot, ale tak... proč ne. Oblekovky v rozumné velikosti bez bílé sekundovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 Ale jo, proc ne. Nenadchne, neurazi. Je ale fakt, ze ta datumovka to kazi i svym umistenim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvoloda Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 Starý dobrý otloukánky.Dneska uz u me. Zitra je ceka prvni pracovni ponoseni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2018 Certiny ve svém živlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechTwister Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 Pánové, nemáte někdo: http://hodinkyhanak.cz/CertinaDSFIRSTGENTAUTOMATIC-C014.407.11.051.00 ? Zajímají mě zkušenosti, postřehy. Zpracování u Certiny asi není třeba řešit.Pořád jsem hledal nějaké tooly v německých vodách(Archimede, Damasko, Sinn) a pak jsem náhodou na Watchuseek narazil na výše zmíněné Certiny. Sice moc nemusím Day/Date, ale asi bych jim to odpustil. Díky za jakékoliv reakce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechTwister Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 Díky za postřeh. Dalším kousek z řady DS, kterými padl do oka je DS 1 Powermatic 80.Rezerva 80 hodin je lákavá. Cifr je výrazně propracovanější(což může a nemusí být plus), datum na šestce, tah je tříčlánkový a vypadá robustněji. Celkově model působí elegantněji. Ještě jeden dotaz na majitele DS. Jak jsou na tom s lumi? Moje Wengery po nasvícení, svítí jako blázen, ale indexy velmi rychle zmizí a po pár hodinách i ručky není skoro vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SirMarv Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 (upraveno) Valgranges, moje nastávající je uznala lepší volbou jako prstýnek, takže budou na obřadě plnit tuto funkci. Těším se. Prostě místo snubáku. Upraveno 4. června 2018 uživatelem SirMarv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemi Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 Ahoj kluci, potřeboval bych pomoc odborníků, koupil jsem tyhle hodinky a nikde nemůžu zjistit cenu , aspoň odhadem , podle sériového čísla jsem zjistil strojek a ,že jsou pozlacený, ale podobný jsem prostě nikde nenasel, poradí někdo prosím ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemi Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 stav skoro nový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 Tak cena je snad takova, za kolik jsi je koupil, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 Good point Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemi Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 Dobře - jakou mají reálnou hodnotu, ať je to i pro min chápající ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 Par stovek Kc;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemi Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 to jen ten strojek bude mít větší hodnotu ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se