AndyAaron Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2018 Tak to jsem tedy zvedav. Psal jsi, ze ty nove vintazky se ti nelibi, pokud si dobre pamatuju, tak cekam co vytahnes z baliku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2018 To je do humoru. Prej: Vezeme vám zásilku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2018 Žádné velké překvapení se konat nebude, už jsem je jednou měl v jiné verzi . Přemýšlel jsem i nad DS-1, ale potřetí je doufám nekoupím . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Žádné velké překvapení se konat nebude, už jsem je jednou měl v jiné verzi . Přemýšlel jsem i nad DS-1, ale potřetí je doufám nekoupím .Tak DS-1 s 2824-2 jsou nejlepsi. Take jsem uvazoval, ze bych do nich sel znovu. Mel jsem svetle a lakaly me cerne... prozatim jsem odolal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Já měl černé na kůži na i "tahu". Jen mi vadilo, že ciferník v umělém světle působil lacině. Být lesklý, asi bych si je podruhé nechal . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Jde to, chtěl jsem zase na chvíli stopky, tak mám stopky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_See Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Znáte ten pocit, kdy si kupujete oblečení podle toho aby Vám ladilo k hodinkám?? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venc Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Tak zase trochu historie, i když nedávné - model DS quartz, lehké, příjemné a klasické Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasX Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 (upraveno) Certina DS1 Himalaya Edition.Nakolko originalny remienok je velmi biedny, okamzite isli na remienok Campagnolo Struzzo (pstros). Upraveno 8. listopadu 2018 uživatelem LukasX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Tohle je hodne povedene!Ja dnes zacal shanet vanocni darky a jeden koupil rovnou pro pritelkyni Nadcasova elegance. Navic z fotky to nemi poznat, ale kombinace lestenych a kartacovanych ploch je moc pekna. Snad se budou libit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 (upraveno) Certina DS1 Himalaya Edition.Nakolko originalny remienok je velmi biedny, okamzite isli na remienok Campagnolo Struzzo (pstros). Pštros v Himálajích? To chtělo spíš nějakýho kamzíka nebo tak něco, ne? Tohle je hodne povedene!Ja dnes zacal shanet vanocni darky a jeden koupil rovnou pro pritelkyni Nadcasova elegance. Navic z fotky to nemi poznat, ale kombinace lestenych a kartacovanych ploch je moc pekna. Snad se budou libit. Tyhle hodinky jsou na živo opravdu parádní. Upraveno 9. listopadu 2018 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 LukasX, AndyAron- oboje hodinky jsou nádherné ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Dikec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.Kus Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 LukasX jo ty se mi líbí i s tím původním reminkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.Kus Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 AndyAaron - pěkný ať slouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasX Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 Ja tiez dik za pochvalu!Povodny remen je podla mna prilis tmavy na tento typ hodiniek, kazdopadne je to lacny cinsky sh1t, preto siel hned prec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.Kus Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2018 LukasX - a šel do koše nebo do šuplíku? Na ty své sem si koupil černou kůži ale chtěl bych ještě hnědý s origo motýlovou sponou - šířku mám 20mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 po dlouhé době na ruce Certiny DS Powermartic 80, v limitované edici Ole Einar Bjorndalen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.Kus Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Pěkný.... k těm je i ta krásná krabička viď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se