Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 94
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

S těma fotkama má Karel pravdu, teď jak na to koukám, mohli být lepší. Nějakou dobu je ještě budu mít, takže fotky se budou zlepšovat, myslím. :whistling:

Upraveno uživatelem zekon7302
Odesláno

Dušane, moc pěkný! Gratuluju

Na tutáč sem nahrň víc fotek!

určitě, zítra si jedu pro světlo, tak zkusím i nějaké makro, ještě jsem tu nedal tu strojovnu :D

Odesláno

Delší čas a větší clonové číslo, aby jsi měl pořádnou hloubku ostrosti a uvidíš, že budou fotky jak lusk :).

mám dva objektivy, 40mm, 2,8f a 85mm,3,5f, ten druhý je lepší na makro, ale ta světelnost je trochu handicap.Delší čas používám pokud neřeším pohyb, takže světlo pomůže.

Odesláno

Děkuji kluci, jsem z nich opravdu nadšený, skok to obrovský nebyl, spíš dlouho připravovaný.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Dát hlas 1
Odesláno

UX jsou super! Ale tyhle PO jsou preci jen trochu vyssi liga ;)

A to nemam rad rucky ve tvaru sipek a ciferniky pocmarany napisama, na tehle PO bych ale nic nemenil, jsou perfektni...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...