zekon7302 Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2014 Jednou jsem prohlásil, tohle budou mé definitivní hodinky, v tom smyslu, že se zbytek nedostane na ruku. Dál už jsem to nechtěl odkládat, protože jsem po nich toužil víc a víc. Měl jsem obavy s rozměrem, nebudou velké? Tak jsem navštívil prodejnu a usoudil, že 42mm bude asi to nejlepší, a taky že ano. No a mám je, jsem spokojenej parchant, věřím ale že to není definitivum, právě naopak. Co bude dal netuším, svět hodinek se vyvíjí a určitě o něco v budoucnu zakopnu, je toho mraky, co bych ještě chtěl zkusit. Jo, a může za to Baker, nevím po kolikáte se už k nim vrátil, ale to jsem právě chtěl zjistit, co na nich vidí, teď už to vím a celkem mu rozumím. O hodinkách jako takových se asi rozepisovat nemusím. Jenom bych rád podotkl, nemám rád kompromisy, za těch pár let , co tu působím, mám už docela přísné měřítko. Tohle jsou hodinky bez kompromisů a snad jediné, u kterých snesu tah. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
kloubik Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2014 Gratuluju! Jsou skvely a fotky taky. PO (stary i novy) jsou jedny z mych nejoblibenejsich potapek.
Daemonultimate Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2014 (upraveno) Vzorovej cifr, zpracování a perfekt tvary. Velká paráda a gratulace. Upraveno 15. srpna 2014 uživatelem Daemonultimate
Návštěvník Alda Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2014 Pekne Dušane, no a konecne mas vodotesne hodinky
sibirnaya Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2014 Dopadnes jak Baker, prodas je a koupis suby
tenge Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2014 Ale takhle dopadnout nemusí .. Gratuluju ke krásným PO, ten cifr udělali zajímavý. PO jsem mel, ale big size, šel bych už max do 42 a nosily se skvěle .. Užij si jich
kuncák7 Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2014 Já bych řekl, že sis své "definitivní" vybral fakt dobře. Gratuluju k nim.
Blinker Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2014 Gratulujem. V dobrom závidím. Môžem teraz po tebe prebrať štafetu a prehlásiť, že toto budú moje definitívne hodinky. PO, či už staré, alebo nové, sú pre mňa absolútnou klasikou. Tak ako píšeš, bez kompromisov. Výborné spracovanie a skvelý ťah. Ďalší krok už len tie suby ...Tvoje fotky to celé len podčiarkujú. Naozaj dobrá práca!
misoo Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2014 Pridavam sa ku gratulantom, ako vravis je to klasika a bezkompromisne hodinky. Osobne by som prijal keby boli o take 2mm nizsie, inac su fakt dokonale. Uzivaj dlho a dobre!
zekon7302 Odesláno 15. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 15. srpna 2014 Všem děkuji, suby ne , táhne mně to spíš k SD. Tyhle hodinky mně přesvědčili o tom, že přišetřit se vyplatí, za tu radost a pokoukání to stojí.
laurin Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2014 Paradne hodinky a prekrasne fotky. Gratulujem. A mam chrobaka v hlave. Myslel som ze suma mi budu stacit
rolas Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2014 Zekon slušně jsi se tento rok rozjel . Gratuluji k parádnímu kousku, vypadají velmi dobře .
semi001 Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2014 Gratuluji, jsou parádní... A 42 Ti sedí perfektně
Ondrej71 Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2014 Gratulace Dušane, vybral jsi dobře. Kdysi jsem je plánoval taky jako své definitvní, ale když jsem je dal na ruku tak nepřeskočila jiskra. Nicméně jsou to bez debat perfektní časoměřiče a sednou Ti. Těším se na tvoje fotky, u těchto hodinek se můžeš skvěle vyřádit, jsou neskutečně fotogenické. Jo a nasaď na ně nějaké sklíčko ať se dovnitř nepráší
panedge Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2014 Perfektní!a skvělý fotky,tak ať slouží...
kulix Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2014 Dobre jsi vybral.. Kdyby na me Renda nezapomnel, tak jsou moje..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se