Přejít na obsah

www.chronoshop.cz

African

Jak jste spokojeni s kubsonem (jako ve škole 1-5)?  

540 hlasů

1. 1. Hlasujte:

• 1
      501
    • 2
      29
    • 3
      8
    • 4
      2
    • 5
      11

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Tak mi konečně dorazily moje první "lepší hodinky". Steinhart Nav B-Uhr II B-muster. O víkendu nafotím a hodím do chlubícího vlákna, touto cestou bych chtěl poděkovat Kubsonovi za super obchod, a hlavně panu Böhmovi za jeho trpělivost a ochotu kterou při mých neustálých dotazech měl :smile_anim: .

post-12162-028883600 1319628480.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...

A znovu a opět a po tisícáté nezbývá, než poděkovat pochválit a doporučovat Chronoshop za dodávků řemínků a spony. Komunikace, rychlost dodávky vše za výbornou. Chronoshop vytvořil svým přístupem k zákazníkům etalon internetového nakupování, na nějž by mělo být poukazováno v učebnicích.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Přidám se ke kolegům chválícím chronoshop a kubsona. Osobně bych chtěl vyzvednout přístup Jakuba, který mi vždy ochotně bez ohledu na den v týdnu a v podstatě i čas odpovídal na všechny dotazy. Děkuji moc Jakube !!!

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

přidám se ke kladnému hodnocení,mám již několik nákupů v Chronoshopu,blesková rychlost,profesionalita na úrovni :thumbsup_anim:

Já se musim taky připojit k hodnocení.

Včera sem se vydal zakoupit tah ke svejm traser hodinkám. Myslel sem si, že polední pauza je do jedný a vesele v půl druhý zazvonil na venkovní zvonek.

Ozval se bzučák, já otevřel vstupní domovní dveře a v prvním patře mě vítaly dokořán otevřený dveře do obchodu.

Na moje:"můžu dál"

Se ozval hlas:"ale jo, sice máme polední pauzu, ale pojďte"

Zanedlouho se ozval zvonek podruhý a obchodník chronoshopu pravil:"to je PPLko, momentík", zmizel venku k PPL dopravní společnosti a já zůstal v obchodě osamocen.

Přiznám se, že mě ta důvěra dost překvapila. Nikdy bych nikde nic nevzal, ani by mě to ve snu nenapadlo (jak strašně obdivuju Norsko a jejich přístup) ale určitě by se našel jedinec, kterej by volné chvilky využil a něco z hodinek strčil do kapsy....

Díky za projevenou důvěru a následný výběr pásku na hodinky.

Vskutku přístup k zákazníkovi, který se už moc nevidí....Posted Image

Odkaz ke komentáři

Je to pořád dookola, ale tohle se neomrzí.

Karvinské vidle včera napadly Prahu a při té příležitosti zašly i do chronoshopu a neodešly s prázdnou...

Opět se ukázalo, že v chronoshopu mají standartně nadstandartní přístup.

Jak vedení(kubson), tak dělný pracují lid(Zdeněk-Z.).

Díky Vám pánové, smekám.

P.S. Kamarád už hrdě nosí svoje Zíny U1.

Odkaz ke komentáři

...

Zanedlouho se ozval zvonek podruhý a obchodník chronoshopu pravil:"to je PPLko, momentík", zmizel venku k PPL dopravní společnosti a já zůstal v obchodě osamocen.

Přiznám se, že mě ta důvěra dost překvapila. Nikdy bych nikde nic nevzal, ani by mě to ve snu nenapadlo (jak strašně obdivuju Norsko a jejich přístup) ale určitě by se našel jedinec, kterej by volné chvilky využil a něco z hodinek strčil do kapsy....

Díky za projevenou důvěru a následný výběr pásku na hodinky.

Vskutku přístup k zákazníkovi, který se už moc nevidí....Posted Image

Důvěra + kamera = dobrý pocit pro obě strany B)

Jinak díky za všechny pozitivní ohlasy. Jsme rádi, když jsou zákazníci spokojeni...

Upraveno uživatelem Z.
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Nehlasuju, protože bych musel dát 5, a to se mi jen po jedné transakci nechce.

Sice jako plebs, který zde chtěl utratit méně než 500,-, zboží jsem vrátil, měsíc čekal, napsal, tejden čekal, prachy furt nikde, druhý týden začíná. Už to na můj vkus nějak moc dlouho trvá.

Odkaz ke komentáři

Omlouvám se, chyba byla u nás v interní komunikaci - nedostalo se ke mně číslo účtu pro vrácení peněz, obratem jsem zjednal nápravu.

Nehlasuju, protože bych musel dát 5, a to se mi jen po jedné transakci nechce.

Sice jako plebs, který zde chtěl utratit méně než 500,-, zboží jsem vrátil, měsíc čekal, napsal, tejden čekal, prachy furt nikde, druhý týden začíná. Už to na můj vkus nějak moc dlouho trvá.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...