Přejít na obsah

Jak jste spokojeni s kubsonem (jako ve škole 1-5)?  

541 hlasů

1. 1. Hlasujte:

• 1
      501
    • 2
      29
    • 3
      8
    • 4
      2
    • 5
      12

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Páteční návštěva Chronoshopu opět na jedničku ;) K nákupu Sinn 857UTC jsem dostal krásnou knihu Sinn, je bohužel pro mě neměcky, ale stejně potěšila, je v ní spousta krásných fotek.

Návštěvník ?po
Odesláno

jen pro info, tyhle hodinky mají na Dělostřílnách s tímhle nazdobeným strojkem (logo "S" je jiné) a za stejné peníze (myslím :-) ) - je to fakt pokoukání :smile_anim:

Odesláno (upraveno)

Pro upřesnění: na fotce, kterou postoval YPO, je stroj z řady Premium Line, kde je oproti standardnímu modelu mikroregulace s labutím krkem a vyvažovaná setrvačka. Co je ale zajímavé, je to, že stejné zdobení (brus v soustředných kruzích a zlacené logo), které měly tyto strojky z Premium Line, mají nově i strojky standardního modelu Marine Chronometer II a to za původní cenu standardního modelu.

Edit: Standardní model nemá labutí krk a vyvažovanou setrvačku, ale má teď tohle luxusní zdobení.

Upraveno uživatelem Z.
  • po 4 týdnech...
Odesláno

S chronoshopem naprostá spokojenost. Ať už při prvním nákupu přes net a následným vrácením zboží a bleskurychlým vrácením peněz, tak při druhém nákupu přímo na prodejně. :smile_anim:

Odesláno (upraveno)

Super komunikace,bleskové reakce, přes email bomba.

Osobní jednání na Delostrilnach- ještě lepší. Ochota, profesionalita a snaha zákazníkovi skutecne pomocí vybrat si to nejvhodnější.

Zážitek nakoupit v Chronoshopu doporučuji, já sám si jej velmi rád zopakuji a budu doporučovat.

DIKY!!!

Upraveno uživatelem Ondrej71
Odesláno

Omlouvám se, chyba byla u nás v interní komunikaci - nedostalo se ke mně číslo účtu pro vrácení peněz, obratem jsem zjednal nápravu.

Sluší se, abych přidal komentář: Věc se nakonec vyvrbila tak, že jsem peníze dostal dokonce dvakrát - poprvé vcelku hned po tom co jsem zboží vrátil. Nevím jak je to možné ale na účtě jsem tu transakci nezaregistroval. Pak přišla ta samá částka ještě jednou, později, tu už jsem viděl a byl jsem rád, že mám peníze zpátky. Na to, že jsem peníze dostal dvakrát bych nepřišel, kdyby mě chronoshop nedávno nekontaktoval s tím, že mi peníze omylem poslali dvakrát. Takže nakonec jsem to spíš já, kdo by se měl omluvit. Obchod jsme sice neuzavřeli, ale peníze jsme si posílali a tak mohu s klidem hlasovat za 1, protože jednání pánů z chronoshopu je ve své úrovni na míle vzdálené stylu jednání některých "e-trhovců".
Odesláno

I ja se pridavam k pochvale Chronoshopu - reklamaci 2 mesice starych u nich koupenych Traseru (uvolnena tritiova trubicka) vyresili rychle a luxusne - tedy vymenou za fungl nove.

Takze za me urcite :clap:

Odesláno

Tak zkušenost mám také pozitivní (za 1*). Koupil sem si Trasery Super Sport a Cape Cod ubrousky :) Komunikace taktéž perfektní. Akorát na Traserech jsou škrábance na pouzdru u stěžejek. Ale nevím jestli to reklamovat. Přece jenom dávat ty perfektní hodinky z ruky se mi moc nechce :)

Odesláno

Tak zkušenost mám také pozitivní (za 1*). Koupil sem si Trasery Super Sport a Cape Cod ubrousky :) Komunikace taktéž perfektní. Akorát na Traserech jsou škrábance na pouzdru u stěžejek. Ale nevím jestli to reklamovat. Přece jenom dávat ty perfektní hodinky z ruky se mi moc nechce :)

jestli se vyskytl nějaký problém se kterým můžeme pomoct, určitě se ozvěte

Odesláno

Tak jsem po domluvě s kubsonem dostal vystěžejkovač s parádní slevou jako kompenzaci za poškrábané nožky mojich Traser Super Sport :) Kdybych mohl tak bych hlasoval ještě jednou a dal jim znovu za 1 :) Ještě jednou díky a těším se na další nákup !

• po 5 týdnech...
Odesláno

Dnes jsem se po dlouhé době zastavil Na dělostřílnách. Sice jsem nekoupil, pro co jsem přišel, ale i tak jsem odešel nadšený. Krom příkladné Zdeňkovy obsluhy musím jmenovat:

Sinn 6100 Klassik B - precizní zpracování, nádherné detaily - bohužel moc velké

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Schaumburg Moon Meteorite - fantastické, ciferník z meteoritu vypadá naživo úchvatně - bohužel cenově nad limit

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Nabídka chronoshopu prostě stojí zato.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...